Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dinaa91
    28. Siječanj 2020. 12:01

Marinalin

dina91 mi imamo termin u ponedj u klinici u Ulmu
    Cekali 2mj.
    Jedva cekam obavit pretrage zbog sebe.

Mi imamo termin u Hannover jer nam je tu najblize...pisi kako je proslo da bar znam sta me ocekuje na Erstgespräch...poslali su nam vec neke Formulare da popunimo i to smo poslali nazad. Sad samo ostane da cekamo i da se trudimo jos ova dva Mjeseca..vjeruj da i ja nekako jedva cekam da vidim sta je Problem pa da znam bar na cemu sam ovako izludi cekajuci iz mjeseca u mjesec..

28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske

28. Siječanj 2020. 12:14

Jao vjerujem ti ja sam vec psihicki pukla od 9mj😱😱😱

28. Siječanj 2020. 12:14

Ako imas neki mail javi pa da te kontaktiram detaljno

Aneee
    28. Siječanj 2020. 12:22

Nada23 čestitam ti od srca, ali sam znala da će biti pozitivan 😁
    Kod mene je još rano za pozitivan test, tek sam 8dpo, mislim da mi je tek implatacija jer me sinoć baš probadalo dole kao kad trebam dobit i još mi je pala naglo temp. Očekujem za 2 dana ➕ 😊 danas ništa osim tog bijelog iscjedka  i neko pucketanje u maternici ( kao bi drugcije rekla) 😂
    Ostale cure di su testovi?😁

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

dinaa91
    28. Siječanj 2020. 12:24

Marinalin

Imam aldina.adel17@gmail.com tu mi mozes pisat pa cemo djelit  iskustva nikad se ne zna koliko ce Sve potrajati..ja se nadam da nece dugo i da ce nam se ovo cekanja sto prije isplatit😊

Kiky 🥰
    28. Siječanj 2020. 12:24

Kod mene stanje danas malo bolje iako nikako da mi krene vjestica sve hoce pa nece. Trbuh jos uvijek boli ali ne vise kao jucer. Ja cu svejedno sutra ujutro napraviti test imam onaj iz dma pa cemo vidjeti jer nikad se nezna... 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

28. Siječanj 2020. 12:31

Pepika

https://ibb.co/52GVP63

prije sam radila, piše u uputstvima da se očita nakon 3min, ja sam se sjetila nakon 5-6 pa neznam dal sad to više vrjedi
    jučer vjerojatno nisam dobro ni napravila jer nijedne crte nije bilo a trebala biti bar u ovom okruglom

Predlazem kasnije navecer da pisnes jos jednu jer po crtama bi rekla da pik sam sto nije al opet cudan mi skroz. Inace to mora biti ful vidljivo. Obe crte. Mozda ga nisi dovoljno popiskila ili ne valja bas taj. Svakako navecer jos jednu. Nema veze nije to test. Mos ga ocitat i kasnije. 

dinaa91
    28. Siječanj 2020. 12:35

dinaa91

Marinalin

Imam aldina.adel17@gmail.com tu mi mozes pisat pa cemo djelit iskustva nikad se ne zna koliko ce Sve potrajati..ja se nadam da nece dugo i da ce nam se ovo cekanja sto prije isplatit😊

Ovaj mjesec sam narucila ove tabletice sa amazon svi ih hvale ma njemacki forumima na biljnoj du bazi koristi se samo do ovulacije pa cu i to jos da probam  https://ibb.co/WyzRGyf

• Pepika
    28. Siječanj 2020. 12:43

Martina1982

Pepika

https://ibb.co/52GVP63

prije sam radila, piše u uputstvima da se očita nakon 3min, ja sam se sjetila nakon 5-6 pa neznam dal sad to više vrjedi
    jučer vjerojatno nisam dobro ni napravila jer nijedne crte nije bilo a trebala biti bar u ovom okruglom

Predlazem kasnije navecer da pisnes jos jednu jer po crtama bi rekla da pik sam sto nije al opet cudan mi skroz. Inace to mora biti ful vidljivo. Obe crte. Mozda ga nisi dovoljno popiskila ili ne valja bas taj. Svakako navecer jos jednu. Nema veze nije to test. Mos ga ocitat i kasnije.

https://ibb.co/r3MrFmh

tu se sad više vidi nego prije (cca 10min) nakon testa... neznam stvarno, u uputstvima piše da ako su vidljeve obje da je O blizu  

radi se o Duchesse testovima 

28. Siječanj 2020. 12:47

Dina a cemu sluze te tabletice😱
    Mogla bih i ja narucit iako imam svasta doma😱😂😂😂😂
    Super javit cu ti se na mail👍
    lilo 23 nemoj tako 😭
    Znam da si se sad razocarala al sljedeci ciklus kad nebudes imala taj osjecaj bas onda ces zatrudnit🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.