Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Siječanj 2020. 11:12

dina91 mi imamo termin u ponedj u klinici u Ulmu
    Cekali 2mj.
    Jedva cekam obavit pretrage zbog sebe.

28. Siječanj 2020. 11:14

I naravno moras se nadat da do 4mj zatrudnis i otkazes termin👍👍👍

LeLa2807
    28. Siječanj 2020. 11:41

Lilo23

Nada cestitam 🎉🎉🎉🎊 nek bude uredna trudnoca ja sam se sad tek probudila evo i bas su me lijepe vjesti docekale tu na forumu moram jos ic do ljekarne po test hvala bogu blizu mi je pa mogu i pjeske, 😄

Ajde Lilo samo hrabro jedva čekam tvoj plusić to će mi biti znak da dok se ne osjećam trudno prije testa - teško da ću biti trudna haha :D

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Mara Kokosica
    28. Siječanj 2020. 11:42

Po aplikaciji mi je danas O a simptoma ni na vidiku. Sutra cu na redovni pregled pa cemo vidit sta dr kaze. Nadam se hopsanju veceras. Bolje pokrit nego se mislit 🤣

06/20 blighted ovum 8tt.

• Mara Kokosica
    28. Siječanj 2020. 11:44

Zanima me dal ima cura koje su zatrudnile od 10 , 11 ili 12 ciklus pokusavanja? Nama je ovo 9ti pa mi opada nada da dok se nije ulovilo do sad neka kocnica postoji.😔

06/20 blighted ovum 8tt.

LeLa2807
    28. Siječanj 2020. 11:44

Mara Kokosica

Po aplikaciji mi je danas O a simptoma ni na vidiku. Sutra cu na redovni pregled pa cemo vidit sta dr kaze. Nadam se hopsanju veceras. Bolje pokrit nego se mislit 🤣

Haha to svakako :D

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

• Mara Kokosica
    28. Siječanj 2020. 11:48

LeLa2807

Mara Kokosica

Hej tebi sretno s testiranjem ako sam dobro upratila 😁

06/20 blighted ovum 8tt.

LeLa2807
    28. Siječanj 2020. 11:49

Mara Kokosica

LeLa2807

Mara Kokosica

Hej tebi sretno s testiranjem ako sam dobro upratila 😁

Ma danas mi je krneulo nešto smeđe sitno opet, nema krvi možda će kroz dan. Jedva čekam otić na sistematski i dodatno ću platiti briseve.
    Čak razmisljam oko plodnih dana uzet bolovanje tri dana i spojit sa mm pa da probamo prvi pravi ciklus da smo skupa te dane

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Kiky 🥰
    28. Siječanj 2020. 11:52

nada23

Curee, evo slike! 😍😍😍😍

Cestitam !!!!!!!❤❤

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Pepika
    28. Siječanj 2020. 12:00

https://ibb.co/52GVP63

prije sam radila, piše u uputstvima da se očita nakon 3min, ja sam se sjetila nakon 5-6 pa neznam dal sad to više vrjedi 
    jučer vjerojatno nisam dobro ni napravila jer nijedne crte nije bilo a trebala biti bar u ovom okruglom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.