dina91 mi imamo termin u ponedj u klinici u Ulmu
Cekali 2mj.
Jedva cekam obavit pretrage zbog sebe.
I naravno moras se nadat da do 4mj zatrudnis i otkazes termin👍👍👍
Nada cestitam 🎉🎉🎉🎊 nek bude uredna trudnoca ja sam se sad tek probudila evo i bas su me lijepe vjesti docekale tu na forumu moram jos ic do ljekarne po test hvala bogu blizu mi je pa mogu i pjeske, 😄
Ajde Lilo samo hrabro jedva čekam tvoj plusić to će mi biti znak da dok se ne osjećam trudno prije testa - teško da ću biti trudna haha :D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Po aplikaciji mi je danas O a simptoma ni na vidiku. Sutra cu na redovni pregled pa cemo vidit sta dr kaze. Nadam se hopsanju veceras. Bolje pokrit nego se mislit 🤣
06/20 blighted ovum 8tt.
Zanima me dal ima cura koje su zatrudnile od 10 , 11 ili 12 ciklus pokusavanja? Nama je ovo 9ti pa mi opada nada da dok se nije ulovilo do sad neka kocnica postoji.😔
06/20 blighted ovum 8tt.
Po aplikaciji mi je danas O a simptoma ni na vidiku. Sutra cu na redovni pregled pa cemo vidit sta dr kaze. Nadam se hopsanju veceras. Bolje pokrit nego se mislit 🤣
Haha to svakako :D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Hej tebi sretno s testiranjem ako sam dobro upratila 😁
06/20 blighted ovum 8tt.
Hej tebi sretno s testiranjem ako sam dobro upratila 😁
Ma danas mi je krneulo nešto smeđe sitno opet, nema krvi možda će kroz dan. Jedva čekam otić na sistematski i dodatno ću platiti briseve.
Čak razmisljam oko plodnih dana uzet bolovanje tri dana i spojit sa mm pa da probamo prvi pravi ciklus da smo skupa te dane
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Curee, evo slike! 😍😍😍😍
Cestitam !!!!!!!❤❤
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
https://ibb.co/52GVP63
prije sam radila, piše u uputstvima da se očita nakon 3min, ja sam se sjetila nakon 5-6 pa neznam dal sad to više vrjedi
jučer vjerojatno nisam dobro ni napravila jer nijedne crte nije bilo a trebala biti bar u ovom okruglom
Sortiraj odgovore
Najstariji