Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dinaa91
    28. Siječanj 2020. 13:49

Marinalin

Dina to su globuli!
    Ja sam to bila kupila protiv pusenja i isto tako svi pisali da su prestali pusit nakon dva dana😂
    Kao pod jezik se stavi pet kuglica
    Meni to doslovno nista 😂

Hahha to nisam znala za pusenje...al eto kao ovi su za jajnike pise isto i na pakovanju hahah

28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske

28. Siječanj 2020. 13:50

točkicaa

Lilo, ne zelim ti davati laznu nadu al ja vidim sjenicu na testu! 😳 Il je stvarno sjena ili sam ja vec poludila od silnih sjena na testovima pa sam ih pocela umisljati. 🤔
    Evo ne znam sta da ti kazem, nije jos nista gotovo dok menga ne dođe 🤞🏻♥️
    Jel jos tko vidi ili sam ja jedina?

E ja nisam htjela nista rec i cekala sam oce li neka sta spomenuti.... jer sam mislila da sam luda i da se samo meni pricinjavaju sjene.....e sad...ili se tebi i meni pricinjavaju od silnih piskanja ili je stvarno sjena sjene....

Irma90
    28. Siječanj 2020. 13:52

Lilo stvarno mi je žao 😔
    Ali poznat osjećaj. Tako mi je bilo prošli mjesec... I ovaj mjesec još uvijek ne odustajem - iako imam 1 polupozitivan test sumnjivog podrijetla i 100 negativnih - dok ne dođe vještica nema predaje :)
    A kad dođe - pripreme za slj mjesec će već biti u tijeku.
    Bitno je samo da ne odustaješ i ne gubiš nadu 😘

🙍🏼‍♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
    povišen TSH
    🙍🏻‍♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
    Pokušavamo od 6.2019.
    1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem

Aneee
    28. Siječanj 2020. 14:43

Lilo23

Ma bas sam se slomila sad do sad sam se odlicno osjecala trudno i sve test sam gledala s tolikom sigurnoscu da ce bit bar sjena ali nista..

Možda je još rano...koji si dpo? 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• justagirl2201
    28. Siječanj 2020. 14:45

Lilo pa ja vidim sjenu...jesam luda il?? 🤔

Rita88
    28. Siječanj 2020. 14:48

Hm Lilo, jel znaš točno kad ti je bila ovulacija? Jer ako je 14 dpo trebalo bi se onda bas vidjet,nadam se da sam u krivu. Sretno u svakon slučaju 😊

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Aneee
    28. Siječanj 2020. 14:49

Lilo ponovi ipak kroz koji dan jer ako ti je bila baš kasna ovulacija ( ne mora uvijek između 6-12 dana) pa treba vremena da se pojavi baš pravi plus

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

MarinaStam
    28. Siječanj 2020. 14:58

dinaa91

Marinalin

Dina a cemu sluze te tabletice😱
    Mogla bih i ja narucit iako imam svasta doma😱😂😂😂😂
    Super javit cu ti se na mail👍
    lilo 23 nemoj tako 😭
    Znam da si se sad razocarala al sljedeci ciklus kad nebudes imala taj osjecaj bas onda ces zatrudnit🥰

Te tabletice su za poticanje ovulacije i za lakse smetnje na jajnicima koriste se 3 puta na dan po 5 do ovulacije samo se stave ispod jezik da se istope kazu da su dobre pa cemo vidjet … https://ibb.co/NYfk3rv

Ja koristim te globuli ali posle ovulacije mora da se nastavi sa Bryophyllum 👍🏻

Ja uzimam 10 ujutro i 10 navecer, Ovaria uzimam od prvog dana ciklusa do ovulacije, pd prvog dana ovulacije onda nastavljam sa Bryophyllum ako bi se primilo da ostane 👍🏻
    Sad mi ke drugi ciklus odkako koristim te Globuli.

Lilo nemoj da si tuzna, doci ce i tvoje vrijeme 😊😘
    Nado cestitam od ♥️

Kcerkica 2015 ♥️
    Spontani Novembar 2019 5+3tt
    Spontani April 2020 5+4tt

malamarelica
    28. Siječanj 2020. 15:10

Rita slazem se i ja da tu nesto ima, negdje sam citala da ne zele odobrit heparin, skup je. Pa zene traze samo da ih prate, a one ga same placaju 9 mj. Jel se solgar moze kupiti u ljekarni ili samo online?

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

jasamja
    28. Siječanj 2020. 15:12

Martina1982

točkicaa

Lilo, ne zelim ti davati laznu nadu al ja vidim sjenicu na testu! 😳 Il je stvarno sjena ili sam ja vec poludila od silnih sjena na testovima pa sam ih pocela umisljati. 🤔
    Evo ne znam sta da ti kazem, nije jos nista gotovo dok menga ne dođe 🤞🏻♥️
    Jel jos tko vidi ili sam ja jedina?

E ja nisam htjela nista rec i cekala sam oce li neka sta spomenuti…. jer sam mislila da sam luda i da se samo meni pricinjavaju sjene…..e sad…ili se tebi i meni pricinjavaju od silnih piskanja ili je stvarno sjena sjene….

Hahahaha i meni se pricinila neka sjena 😂 nisam luda ni ja ni vi 😉 drzimo fige da se za par dana vidi jace  😊

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.