I ja imam 3.2 u klinici za djecu konzultavcije s muzem pa cemo vidit sta cemo👍👍
Nado, Lilo testice na sunce :D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Curee, evo slike! 😍😍😍😍
Ajme taman sam ti poslala poruku. Pa od srca ti cestitam!!!!! Wow kakva pluscina
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
nada23 čestitam, očekivano veliki debeli plus, po svim simptomima i svemu opisanom bilo je jasno. Nka ti bude školska trudnoća, uživaj u njoj, pazi se i mazi!
url=https://lilypie.com]
Curee, evo slike! 😍😍😍😍
Ajmeee plus ko kuća!!!!
Čestitaaaam ❣❣❣😊😊😊
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Evo mog grafa, jutros porast temp. Na 36.7 što potvrđuje da je Ovulacija bila, po temperaturi jučer a po bolovima prekjučer. Vidjet ćemo kako će FF označiti nakon 3 danan više temp.
Idem sada službeno u odbrojavanje.
url=https://lilypie.com]
Dobro jutro drage cure, ko sve danas radi test treba nam plusica 😁😁😁
Moj graf je malo poludio 🤔
Ovo bi moglo biti implantacijsko? 😊
Evo samo kratko ću o sebi:
Otišla jučer u ljekarnu po gravignost ultra koji je kao 10mlU i jako je pouzdan.
Cijeli dan jučer grčevi, nervoza, umor - bila sam sigurna 100% da ću procuriti svaki tren!
Umjesto toga imala sam nekakvu prozirnu bjelkastu sluz - ali u malim količinama.
Teta u ljekarni mi daje test, ja kažem hoću 2 komada i još mi je malo čudno kako su jeftini (2 komada 30ak kuna).
Dođem doma i vidim da mi je dala gravignost mini umjesto ultra (a mini je opet 25mlU).
Popiškala test jutros - snježna bjelina.
Vještice nema, a nemam više ni filing da ću dobiti.
Temperatura mi nije ni pala ni otišla gore.
Danas putujem, vraćam se u subotu tek doma - mislim da neću nositi testove sa sobom, a nadam se da će M doći uskoro pa da se malo odmorim od svega.
Stay tuned 🤣🤣🤣
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Sortiraj odgovore
Najstariji