Mene jako trbuh boli jako jako nemogu se dignut ni hodat od bolova. Popila sam tabletu za bolove. Ocito se nesto desava, ode moja beba 😢😢 sigurno ce se stvari pojacat jer me boli nepodnosljivo
Zao mi je Kristina. 😞 Ocito je biokemijska... Neka ti sto prije prođe i samo jako i hrabro u nove pobjede! ❤️💪
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Marinalin Pa ako ti je na 5 sijena onda nećeš na 10 ništa ni viditi, još pogotovo kod onog ti na prvi jutarnji urin sjena 😅
Pričekaj bar 2 dana pa probaj s tim od 10...ima još nade 😊
Kristinak A joj baš mi je žao 😔 drži se
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ana b ja cekam tebe da napravis test😂😂😂
Nitko nista ne objavljuje a mi volimo sjene😔😂
Poz evo meni kasni 1 dan danas uradila test oko podne i negativan ,no pojavio se neki kremasti icjedak ,molim pomoc dal se jos kome tak dogodilo?
Koji si DPO? ZNas kad je bila ovulacija?
Prije 2 tj , sad mi se pojavio smedji iscjedak
Ajde cure koje čekate radite test :D meni MM šalje poruku da ako već moram dobit nek to bude danas da za vikend može uživati hahahaha - eto vidite vi to :D
Budem vidjela kakvo je stanje sutra. Trenutno samo bijeli iscjedak curi iz mene, bolova nikakvih. Uložak i dalje čist nakon subote i onog smeđeg.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Večer svima, nije me bilo par dana i već nakupili 50-ak stranica.
Kristina samo hrabro, a svim curama koje će tek raditi testiće sretnooo
O je bila u utorak 21., odnose imali 18. i 20., bio je plan i poslije ali sam dobila gripu i 39.8 narednih nekoliko dana. Sada sam malo bolje, temp nemam vise od 24h. Bilo bi jako lijepo kada bi bio plusić ali se bojim da neće nista biti bas zbog visoke temperature. Ne znam jel to utječe na implantaciju, ali nekako si mislim da sigurno neće pomoći.
Vidjet ćemo, M bi trebala doći 5.2., test planiram raditi u subotu 8.2., naravno ako do tada ne dođe. Vidjet ćemo, 10-ak dugih dana...
Marinalin Napravila sam jutros još ništa...ali i rano je 😂
Lela hahah reci ti njemu da ne moraš dobiti 😂 i ja imam bijeli iscjedak i kažem vam baš kao krema doslovno 😂
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji