Evo da se ne sekiraš da vidiš da još nema ništa 😂
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ja sam skočila do bio i bio i uzela sok od cikle, popila dec, zubi krvavi hesus sta je to odvratno :D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Hvala vam cure ❤ isla sam do wca upravo me bilo strah pogledat dole...na ulosku nije bilo bas puno krvi ali zato kad sam sjela na wc skoljku ko iz kabla... legla sam opet. Zvala san ginekologa rekao je da je najvjerojatnije onda biokemijska kada mi je test pokazao pozitivno i da mu se javin kad mi zavrsi menga i pijem za bolove tablete...😪😞
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Kristinak baš mi je žao, ali sad samo nek prođe vještica pa onda u nove pobjede i da što prije ugledas fini debeli ➕😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Hvala vam cure ❤ isla sam do wca upravo me bilo strah pogledat dole…na ulosku nije bilo bas puno krvi ali zato kad sam sjela na wc skoljku ko iz kabla… legla sam opet. Zvala san ginekologa rekao je da je najvjerojatnije onda biokemijska kada mi je test pokazao pozitivno i da mu se javin kad mi zavrsi menga i pijem za bolove tablete…😪😞
Žao mi je, ali tko zna koliko smo puta sve mi imale, ali kad ne radiš test ne znaš pa ni ne boli onda....probaj se nekako opustiti i smirit. mada i meni zna tako ići ko ludo...možda je bila evaporacijska crtica, ne mora bit da je biok. <3
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Marinalin to je to👍🏻😂
Sad kad smo sve nakupovale za par dana saznamo da smo trudne 😂😂
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
Hvala vam cure ❤ isla sam do wca upravo me bilo strah pogledat dole…na ulosku nije bilo bas puno krvi ali zato kad sam sjela na wc skoljku ko iz kabla… legla sam opet. Zvala san ginekologa rekao je da je najvjerojatnije onda biokemijska kada mi je test pokazao pozitivno i da mu se javin kad mi zavrsi menga i pijem za bolove tablete…😪😞
Žao mi je, ali tko zna koliko smo puta sve mi imale, ali kad ne radiš test ne znaš pa ni ne boli onda….probaj se nekako opustiti i smirit. mada i meni zna tako ići ko ludo…možda je bila evaporacijska crtica, ne mora bit da je biok. <3
Danas sam isla napravit test i u roku minute dvije je pokazalo crticu cak moj muz isto vidio inace ne vidi te sjene.... a sada je gotovo sto god da je..tableta mi djeluje pa je malo bolje, samo da ne boli toliko. Nije ovo kao menstrualna bol, puno jace i intezivnije, neznam sa cim bi ti mogla opisati tu bol..
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Stigle trakice sa njuskala i opet se vidi sijena tako da krecemo ispocetka 😉
https://ibb.co/ZWHktxV
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Ja sam se nekako pomirila da ću sutra / prekosutra procuriti sigurno 😔
Dolje me nekako steže a i tako sam živčana, ne mogu vam opisati 🙈
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Sortiraj odgovore
Najstariji