Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nada23
    27. Siječanj 2020. 20:19

Justagirl, nisam bila u toku prije... jesi imala sjenu prije M? Crta se sad bas vidi.

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Aneee
    27. Siječanj 2020. 20:20

justagirl2201

Evo jel vidite??
    https://ibb.co/dLNHtk1
    To je nakon 5 min i vidi se pod svim kutevima odmah cim pogledas…dakle M je trajala kratko al je bila obilna…tak da je ovo ili lažno pozitivno ili je opet bila biokemijska 😡

Baš se vidi i baš je debela sjena jel to 10? Probaj za 2 dana sa 25...jer moguće da ti je bila impl, al ako je bila obilna onda nez..
    Ja imam sad tak bolove dole kao prvi dan M 😓 strah me da nemam neku upalu 😔

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• justagirl2201
    27. Siječanj 2020. 20:20

Ne znam...unutar 5 min se pokaze i to bas debela linija....stvarno čudno 😡 ja te testove ne kuzim!!! Jel moguce da ja samo imam viši hcg nego ostale žene? Čitala sam da je i to moguće...al ovak jaku sjenu nisam imala ni kad sam cekala M i pod svim kutevima i filterima pokusala ulovit

27. Siječanj 2020. 20:21

justagirl2201

Evo jel vidite??
    https://ibb.co/dLNHtk1
    To je nakon 5 min i vidi se pod svim kutevima odmah cim pogledas…dakle M je trajala kratko al je bila obilna…tak da je ovo ili lažno pozitivno ili je opet bila biokemijska 😡

Jbt...a da se javis svom ginekologu? Moj savjet bi ti bio da izvadis betu. A ne bi bila prva koja je imala M a bila trudna. 

• justagirl2201
    27. Siječanj 2020. 20:22

Imala sam blaaaaaage sjenice i onda procurila...trajalo 2-3 dana...prva 2 dana dosta islo i onda stalo...dns grcevi i cudna neka bol...i dobila trakice pa reko idem popiskit...ocito je biokemijska opet bila...nema dr.objasnjenja....ili??

nada23
    27. Siječanj 2020. 20:24

Najbolje se naruči na pregled, jer ovako možemo svašta nagađati, a ne znamo sto je zapravo. 🤔

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

27. Siječanj 2020. 20:26

Moja rodica je 2 mj krvarila
    Tj imala je redovnu M koja je trajala 2-3 dana
    Onda opet za 30 dana dan dva krvarila i pocela odjednom imat zelje za hranom,napravila test i trudna😱
    I evo u 2mj treba rodit
    Tako da preporucam definitivno odlazak doktoru

Aneee
    27. Siječanj 2020. 20:28

Slažem se s curama. Možda da sutra već odeš ginekologu i objasnis mu sitaciju i i to za biokemijsku u 12.mj pa mozda on bude dalje znao...Ja držim 🤞🏼 da sve bude u redu i da je bila lažna M i da je to pravi ➕😘😘

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• justagirl2201
    27. Siječanj 2020. 20:33

Sutra ujutro napravim test pa cu vidjet...ne bih opet prolazila agoniju koju sam prosla u prosloj biokemijskoj..ak sutra ujutro ne bude nista, onda cu ic vadit hormone i na pregled jer ocito nest ne valja....al da se ovak jasno vidi crta.... ostala sam u šoku! Uopce ne znam sta da mislim

• Malela
    27. Siječanj 2020. 20:38

Justagirl svakako otiđi sutra dr, na t om mjestu nebi ni sekunde dvojila.
    Marina jesi ti spomenula da imš trombofiliju? Ja sam imala jedan missed, druga trudnoća završila prirodom mjesec dana ranije, i uz visok stupanj preejlampsije mi je ustanovljena i trombofilija. Čim napravim test i bude plus moram dr da pogledamo dal se čuje srčeko, ako neće čuti onda svakih 2-3 dana budem išla na uzv dok ne čuju srčeko. Čim budu čuli, morat ću se svaki dan, cijelu trudnoću pikati heparinom.
    Bilo bi super kada ova visoka temp koju sam imala nije smetala i da mi pokaže plusić. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.