Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    malamarelica
    27. Siječanj 2020. 20:54

Hvala na info.
    Malela ako nije problem mozes li mi reci koje mutacije na trombofiliju imas? Ja sam PAI heterozigot 

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

Breskva
    27. Siječanj 2020. 21:01

Justagirl,ja sam ti jednom imala pozitivnu jos jace nego tvoj test bas je bila crta roza,probat cu bas nac sliku bio mi je 3 dan menge prije 4 mjeseca cca je to bilo,uz to da su meni obilne i traju 6 dana. Tako i ja isto ne kuzim,stalno sjene cak i pozitivni testovi,a uvijek menga dode... zato sam se ovaj ciklus opremila sa first response. Kineze nemam vise niti cu ih kupit.
    Evo ga test,znaci 3 dan menge 

27. Siječanj 2020. 21:04

First response kazu da su najbolji na trzistu...
    I ocitavaju 6,3 mIU.
    I nikad nikad nema sjena👍👍👍
    Tako da definitivno njih narucujem👍
    Danas sam citlala da svi ovi drugi daju sjene ko moj danas .
    jesi uzela neku vecu kolicinu first il onaj set od 2 komada?

Aneee
    27. Siječanj 2020. 21:05

Zar je moguće da se toliko desavaju lazno pozitivni testovi 😱
    Jer sam popiskila stotine testica i nikad ni jedan sjene ni sjenice 🤔

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

27. Siječanj 2020. 21:06

Malela

Justagirl svakako otiđi sutra dr, na t om mjestu nebi ni sekunde dvojila.
    Marina jesi ti spomenula da imš trombofiliju? Ja sam imala jedan missed, druga trudnoća završila prirodom mjesec dana ranije, i uz visok stupanj preejlampsije mi je ustanovljena i trombofilija. Čim napravim test i bude plus moram dr da pogledamo dal se čuje srčeko, ako neće čuti onda svakih 2-3 dana budem išla na uzv dok ne čuju srčeko. Čim budu čuli, morat ću se svaki dan, cijelu trudnoću pikati heparinom.
    Bilo bi super kada ova visoka temp koju sam imala nije smetala i da mi pokaže plusić.

Ja ti imam trombofiliju. Nasljednu. Moja je mutacija gena za protrombin G20210A heterozigot. Trenutno se pikam Clexan inekcijama. Od Ovulacije do menstruacije pijem Aspirin 100mg i inekcije. Za vrijeme menstruacije ne. U trudnoci cu se morat cijelu se pikat. I jos 4 tjedna poslje poroda. 

Breskva
    27. Siječanj 2020. 21:07

Da citala sam da je smatra broj 1 od testova,a i najpoznatiji je test na svijetu. Steta sto ga nema kod nas u ducanima. Narucila sam paket di budu 2 unutra,jos ih nikad nisam koristila tako da sam uzbudena i jedva cekam da ga probam. 😊

malamarelica
    27. Siječanj 2020. 21:09

Ok, tnx. Meni su rekli da taj moj PAI po novom ne uzimaju zaozbiljno. Zelim ti sve naj s pikanjem i bebama u buducnosti

https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png

27. Siječanj 2020. 21:11

Breskva i ja sam danas nasla na amazonu s dostavom dva komada testa 30e😂😂😂
    Al vrijedi samo su skupi 😔

• Malela
    27. Siječanj 2020. 21:19

Martina1982 i malamarelica, hmmm nemam pojma koju mutaciju imam ni što to znači točno. Znam da su mi rekli da imam trombofiliju, nije strasni kao ali i am i da ću se obavezno morati pikati. Nakon što sam rodila pikali su me svaki dan i ja još poslije nastavila, sve skupa sigurno 3tjedna.
    Ako stignem sutra bas ću pogledati nalaz što točno piše. 

Aneee
    27. Siječanj 2020. 21:20

Marinalin

Breskva i ja sam danas nasla na amazonu s dostavom dva komada testa 30e😂😂😂
    Al vrijedi samo su skupi 😔

First Response Early Result Pregnancy Test - (1 x 2 Stück) https://www.amazon.de/dp/B001DULLKE/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_Zx0lEbW6N440R

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.