Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    27. Siječanj 2020. 14:55

johan

Poz evo meni kasni 1 dan danas uradila test oko podne i negativan ,no pojavio se neki kremasti icjedak ,molim pomoc dal se jos kome tak dogodilo?

meni je kremasti danas na dan neočekivane. u subotu bio smeđi na 12DPO. jučer i danas uložak čist.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Kiky 🥰
    27. Siječanj 2020. 14:58

Ja imala jos jedan onaj hcg test i sad napravila u minuti se pojavila sjena svijetla je ali vidi se. Stvarno se tako brzo pojavila a jos mi traje ful slabo krvarenje. Skoro pa nista. Sad sam rucaka i tako me najednom trbuh poceo boliti da sam morala lec. Kao da se nesto dogadja unutra

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Pipin
    27. Siječanj 2020. 14:59

kristinak

Ja imala jos jedan onaj hcg test i sad napravila u minuti se pojavila sjena svijetla je ali vidi se. Stvarno se tako brzo pojavila a jos mi traje ful slabo krvarenje. Skoro pa nista. Sad sam rucaka i tako me najednom trbuh poceo boliti da sam morala lec. Kao da se nesto dogadja unutra

Fotka da vidimo, koji si dpo? Kad je ocekivana? isprike pogubila sam se 

LeLa2807
    27. Siječanj 2020. 15:13

kristinak

pa to je super, tebi se vec pokazala sijena prije par dana ako se ne varam? :)) ako imas neki kvalitetniji test napravi danas - sretno <3

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Irma90
    27. Siječanj 2020. 15:14

kristinak

Ovo zvuči jako pozitivno 

🙍🏼‍♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
    povišen TSH
    🙍🏻‍♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
    Pokušavamo od 6.2019.
    1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem

nada23
    27. Siječanj 2020. 15:36

Kristina, pa ti si onda definitivno trudna! 🤗  Ajde pošalji nam sličicu.
    Ana, svakako ti je još rano, ali velike su šanse da bude trudnoća, pogotovo uz taj osjećaj i simptome. Držim fige! 🤞🤞🤞
    Lilo, napravi test sutra da se ne misliš više. Sada se svakako plus treba pokazati. 😊Meni je danas 14/15 dpo. Ili jesmo ili nismo T. Trećeg nema. 😂

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

nada23
    27. Siječanj 2020. 15:37

LeLa, mogla bi nas i ti lijepo iznenaditi! 🤗

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Aneee
    27. Siječanj 2020. 15:37

Lilo23

ana.b.

Lilo23

nada23

Lilo23

ana.b.

Pipin

ana.b.

Marinalinbolje sutra ili čak za 2 dana ponovi ali ja mislim da je to to 😊 nema veze ako nisi imala grceve, nije svakom isto 😊
    Irmada, i meni su još negativni al ima još nade 😁
    Moj iscjedak je tako obilan i bijeeeel kao krema 😂
    Meni neka muka danas i boli me želudac i desna sisa sa strane 😂😂

Ti si trudna zeno

Ja se nadam..ima taj osjećaj da jesam al me strah da se ne razočaram. I ako budem trudna sigurna sam da se mamac smjestio na desnoj strani jer me par puta danas probolo pa se nadam se smjesta 😊😊
    Marinalinnevažno što je tanka on će se ponavljati. Držim ti 🤞🏼😊
    Martina Ja vidim nešto na ovim svjetlo plavim 9 ili 10

Ti si u istoj situaciji ko i ja haha ja isto imam osjecaj da sam trudna i uzasno me strah napravit test stalno odgađam govorim sama sebi ma rano je rano je a eto danas trebala dobit hvala bogu nisam 😄

Također i ja isto tako. 🙈

Onda se nadam da nas osjecaj ni jednu ne vara 🤞🏻 i da ce bit ➕ ko kuca haha

Lilo i nada ja sam svoj danas piskila ali je negativan, kako i nebi na 7dpo 😅 ali koliko imam osjećaj tek se smjesta 😊😊 ja se nadam da osjećaj ne vera…ako slučajno ne budem trudna onda ću odma za ludnicu jer počinjem umisljati trudnoću 😂

Bome da ravno ludnica al ja se bas nikad nisam ovako osjecala pa se nadam da je to to nebi bilo kraja sreci da jesam trudna 😄 meni je 13dpo jos nisam ni radila test od straha danas sam trebala dobit al ni traga mengi nadam se da nece ni doc

Ni ja vjeruj mi i neopisivo sam sretna 😊
    Ja tek 7dpo ali ja sam sigurna da sam trudna..samo što me danas sve boli nekako... 😅
    Imaš ti bijeli iscjedak baš ono krem bijeli i ako da, kad je tebi počeo?

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    27. Siječanj 2020. 15:39

Vas dvije bi baš mogle piskiti test 😂 mene baš zanima dali nas osjećaj vara ili ne 😊

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

nada23
    27. Siječanj 2020. 15:42

Lilo23

Nada mozda napravim sutra ili prekosutra jos si kontam kad bi mogla haha

Ma sutraaa. 😃🍀

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.