Irma 90 tako je meni zivcanost kad znam da cu dobit i onda 2dana ne pricam od bijesa s muzem😔
Marinalin pa meni se čini da i na ovoj 10ml ima sjena ili sam ja već u katrgoriji da vidim sjene di ih nema. Onaj 5ml daje jasnu rozu sjenu al je 5 pa ono neću se ponadat ali mislim da imaš fine šanse.
Točkice 😂😂😂 jača si od mene.... E te zelene kad je pik onda odmah tamni i u toku 10min potamni do kraja... A prije pika mu treba 2h da da neku crtu.
url=https://lilypie.com]
Bok, cure. Ja sam relativno nova u ovome. Probat cu ukratko jer imam nekakve dileme koje ni frendica ni ja ne mozemo odgonetnuti. U 8.mj sam imala dva puta odnos: jedan 12.dan, drugi 14.dan ciklusa. Taj 14.je bio dan ovulacije, pokazala mi se druga tamna crtica. To je bilo prvi put da koristim te trakice realno jer smo kao poceli raditi na djetetu. Ispalo je da sam zatrudnila. Nazalost, imala sam spontani sa 7 tjedana, kiretaza. Dobila sam dvije menge i sad u 1.mjesecu smo opet poceli. Ja se oboruzala trakicama, al evo dobila danas. Zanima me kada se dogada ovulacija? Onda kad je trakica pozitivna bas taj dan ili sutradan? Procitala sam razlicite info i ne kuzim kad bas treba imati odnos. Ja stalno mislim samo taj dan. Evo ovaj mj nisam imala odnos taj dan, tak je ispalo da nismo mogli, nego vecer prije i sutradan. Mislim da se vi bas kuzite u te trakice. Hvala vam na odgovoru i zelim vam puno srece 🙏
https://lb1f.lilypie.com/EqiIp2.png
Malla mislim da se tebi gadno pricinja jer na ovom od 10 nema nicega😂😂😂
Kako je stanje kod tebe???
Bok, cure. Ja sam relativno nova u ovome. Probat cu ukratko jer imam nekakve dileme koje ni frendica ni ja ne mozemo odgonetnuti. U 8.mj sam imala dva puta odnos: jedan 12.dan, drugi 14.dan ciklusa. Taj 14.je bio dan ovulacije, pokazala mi se druga tamna crtica. To je bilo prvi put da koristim te trakice realno jer smo kao poceli raditi na djetetu. Ispalo je da sam zatrudnila. Nazalost, imala sam spontani sa 7 tjedana, kiretaza. Dobila sam dvije menge i sad u 1.mjesecu smo opet poceli. Ja se oboruzala trakicama, al evo dobila danas. Zanima me kada se dogada ovulacija? Onda kad je trakica pozitivna bas taj dan ili sutradan? Procitala sam razlicite info i ne kuzim kad bas treba imati odnos. Ja stalno mislim samo taj dan. Evo ovaj mj nisam imala odnos taj dan, tak je ispalo da nismo mogli, nego vecer prije i sutradan. Mislim da se vi bas kuzite u te trakice. Hvala vam na odgovoru i zelim vam puno srece 🙏
Bok, Znaci ako ti je na trakici druga crtica jednako tamna ili tamnija od kontrolne to je takozvani pik i ovulacija se moze desiti u sljedecih 12- 48h...evo cure to malo bolje znaju pa nek me isprave ako grijesim jer ja samo digitalac koristim 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Cure moje drage...meni je dns 5dc...menga trajala 2-3 dana...danas grcevi nenormalni...cudno al ajd!! Dobijem lh trakice dns + 5 testova za trudnocu...popiskim lh reko idem umocit i hcg i vidi se jasno druga crta ?!?
Cure moje drage…meni je dns 5dc…menga trajala 2-3 dana…danas grcevi nenormalni…cudno al ajd!! Dobijem lh trakice dns + 5 testova za trudnocu…popiskim lh reko idem umocit i hcg i vidi se jasno druga crta ?!?
Slikeeee
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Justgirl pa ako je 2-3 dana trajala onda je impl?
Onda si trudna mozda😱😱😱😱
Evo jel vidite??
https://ibb.co/dLNHtk1
To je nakon 5 min i vidi se pod svim kutevima odmah cim pogledas...dakle M je trajala kratko al je bila obilna...tak da je ovo ili lažno pozitivno ili je opet bila biokemijska 😡
Ja vidim😱😱
Covijece stvarno cudno
Ili te trakice sve daju sjene bezveze
Nista ne kuzim vise
Da si trudna onda bi bila tamnija kontam 😱
Sortiraj odgovore
Najstariji