Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Siječanj 2020. 13:03

Tommyfame onda znaci opusteno na godisnjem😂😂😂🥰🥰🥰

Tommyfame
    27. Siječanj 2020. 13:22

Marinalin

Tommyfame onda znaci opusteno na godisnjem😂😂😂🥰🥰🥰

Maaaa bit će ti to fini plusic budes vidjela :)
    I eto posto smo krenule u isto vrijeme nadam se da cu te pratiti 🎉🎉🎉

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

LeLa2807
    27. Siječanj 2020. 13:26

Lilo23

Eto me lelo jos nisam skupila hrabrosti za test lijep mi je ovaj osjecaj a i strah me da se nebi razocarala 🙈
    Simptomaa menge nema tako da je za sad dobro a ni ne osjecam se kao da cu dobit 🤞🏻🤗

ajme meni zvuči prepredobro kod tebe otpočetka, jedva čekam da nam potvrdiš ono što znamo <3

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• anaid
    27. Siječanj 2020. 13:42

Ajme sto se se raspisale, bas nas ima.
    Uhh i meni bi trebali pocet plodni dani, nalijevam se vodom ko deva, doslovno hodam piskit svakih 15 minuta... i samo zato sam citala da je naravno i plodna sluz od vode i da treba puno vode, pa sam ja to shvatila i malo preozbiljno, al vrijedi probat 🤣🤣

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

LeLa2807
    27. Siječanj 2020. 13:47

anaid

Uhh i meni bi trebali pocet plodni dani, nalijevam se vodom ko deva, doslovno hodam piskit svakih 15 minuta… i samo zato sam citala da je naravno i plodna sluz od vode i da treba puno vode, pa sam ja to shvatila i malo preozbiljno, al vrijedi probat 🤣🤣

voda ti u svakom slučaju ne može odmoći i treba ju piti generalno za zdravlje tako da goooo girl gooo :))

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• justagirl2201
    27. Siječanj 2020. 14:16

Marinalin vidim sjenu i drzim fige da je to to! A buduci da ti nisi imala sjene prije....jako sam optimistična! Sretno! Pratim vas al cu se malo iskljucit....imam dosta stresa na poslu i svasta nesto pa sam malo stavila sve ovo sa strane. Ljubim vas i sretno!! 😍❤💪😊😚

Aneee
    27. Siječanj 2020. 14:34

Lilo23

nada23

Lilo23

ana.b.

Pipin

ana.b.

Marinalinbolje sutra ili čak za 2 dana ponovi ali ja mislim da je to to 😊 nema veze ako nisi imala grceve, nije svakom isto 😊
    Irmada, i meni su još negativni al ima još nade 😁
    Moj iscjedak je tako obilan i bijeeeel kao krema 😂
    Meni neka muka danas i boli me želudac i desna sisa sa strane 😂😂

Ti si trudna zeno

Ja se nadam..ima taj osjećaj da jesam al me strah da se ne razočaram. I ako budem trudna sigurna sam da se mamac smjestio na desnoj strani jer me par puta danas probolo pa se nadam se smjesta 😊😊
    Marinalinnevažno što je tanka on će se ponavljati. Držim ti 🤞🏼😊
    Martina Ja vidim nešto na ovim svjetlo plavim 9 ili 10

Ti si u istoj situaciji ko i ja haha ja isto imam osjecaj da sam trudna i uzasno me strah napravit test stalno odgađam govorim sama sebi ma rano je rano je a eto danas trebala dobit hvala bogu nisam 😄

Također i ja isto tako. 🙈

Onda se nadam da nas osjecaj ni jednu ne vara 🤞🏻 i da ce bit ➕ ko kuca haha

Lilo i nada ja sam svoj danas piskila ali je negativan, kako i nebi na 7dpo 😅 ali koliko imam osjećaj tek se smjesta 😊😊 ja se nadam da osjećaj ne vera...ako slučajno ne budem trudna onda ću odma za ludnicu jer počinjem umisljati trudnoću 😂 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

johan
    27. Siječanj 2020. 14:40

Poz evo meni kasni 1 dan danas uradila test oko podne i negativan ,no pojavio se neki kremasti icjedak ,molim pomoc dal se jos kome tak dogodilo?

• anaid
    27. Siječanj 2020. 14:46

LeLa2807

anaid

Uhh i meni bi trebali pocet plodni dani, nalijevam se vodom ko deva, doslovno hodam piskit svakih 15 minuta… i samo zato sam citala da je naravno i plodna sluz od vode i da treba puno vode, pa sam ja to shvatila i malo preozbiljno, al vrijedi probat 🤣🤣

voda ti u svakom slučaju ne može odmoći i treba ju piti generalno za zdravlje tako da goooo girl gooo :))

Ah znam, inace ne pijem sokove i to, samo voda.. al nikad nisam zedna, pa inace slabo pijem, mozda ni pol litra dnevno. A sad imam bocicu kod sebe i doslovno se silim, tak da suknem do litre i pol negde 😂😂  

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Pipin
    27. Siječanj 2020. 14:47

johan

Poz evo meni kasni 1 dan danas uradila test oko podne i negativan ,no pojavio se neki kremasti icjedak ,molim pomoc dal se jos kome tak dogodilo?

Koji si DPO? ZNas kad je bila ovulacija?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.