Ja cekam ovulaciju, pretpostavljam da cu u petak lovit pik, ova je od jucer a usporedjujem s proslim mj…https://ibb.co/d59n7t3 Fascibira me kako su mi u dan tocne ovulacije al se brinem da to nije i neki los znak.. Npr da jajasce u konacnici ne pukne.. Hm
hej drago mi je da si se oporavila od zla kamena u bubregu, svaka čast! Ne brini, sada u pobjede!! Hoću da mi kažeš odgovor na ono pitanje da li su kamen i porod bol u istom rangu hehehe…
Hjoooj ja kad sam to cula sam samo pomislila da porod mora trajat krace od ovoga.. Jer sam 3 dana.. 72sata..bila u nenormalnim bolovima i tek 3 dan mi je doktor reko da hodam.. (ja do tada lezala i previjala se od bolova) cim sam pocela hodat bol je nestajala..
Tako da porod rijetko kad potraje 72 sata 😂😂😁 jedva cekam saznat hehhehe 🖤
Tako sam i ja kamen broj 1, ali broj 3 sam već trčala jer pomaže, naravno ne dao bog da ti se ponovi, samo pij puno i neće...i dao bog da obje saznamo jel usporedivo...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Kds, kakva je situacija danas?
Ja sve cesce osjetim desni jajnik…a tek mi je 8dpo…tko će dočekati jos 4 dana barem 😳😳
Djevojke, ima li koja saznanja o utjecaju kortikosteroida na začeće? Jučer sam bila kod dermatologinje i prepisala mi je kortikosteroide jer imam atopijski dermatitis…pitala sam ju jel utjecu rekla je ne jer to je kao kratko mazanje i mala površina kao…a imam po rukama, od ramena do lakta…
Meni frendica ima atopijski dermatitis prije misec dana je zavrsila na hitnoj jer se cila osula i zabranjeni su joj kortiskosteroid (tada je bila trudna 7 tjedana) jer utjecu na plod i može doci do spontanog međutim rekli su joj da se maže tankim slojem beloderma i da stavlja hladne obloge po koži i mogu ti rec da joj pomoglo sad je u 12 t trudnoce i skoro joj se cilo tilo ocistilo 😘
I ja mažem beloderm...mazat cu kratko, samo dok mi se ne smiri malo...a onda opet sa prirodnim preparatima...
KDS, ne peče me dok mokrim...nemam nikakve probleme, samo eto malo vise puta idem na wc od uobicajenog...vidit cemo za nekoliko dana što li je...
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Kds, kakva je situacija danas?
Ja sve cesce osjetim desni jajnik…a tek mi je 8dpo…tko će dočekati jos 4 dana barem 😳😳
Djevojke, ima li koja saznanja o utjecaju kortikosteroida na začeće? Jučer sam bila kod dermatologinje i prepisala mi je kortikosteroide jer imam atopijski dermatitis…pitala sam ju jel utjecu rekla je ne jer to je kao kratko mazanje i mala površina kao…a imam po rukama, od ramena do lakta…
Meni frendica ima atopijski dermatitis prije misec dana je zavrsila na hitnoj jer se cila osula i zabranjeni su joj kortiskosteroid (tada je bila trudna 7 tjedana) jer utjecu na plod i može doci do spontanog međutim rekli su joj da se maže tankim slojem beloderma i da stavlja hladne obloge po koži i mogu ti rec da joj pomoglo sad je u 12 t trudnoce i skoro joj se cilo tilo ocistilo 😘
I ja mažem beloderm…mazat cu kratko, samo dok mi se ne smiri malo…a onda opet sa prirodnim preparatima…
KDS, ne peče me dok mokrim…nemam nikakve probleme, samo eto malo vise puta idem na wc od uobicajenog…vidit cemo za nekoliko dana što li je…
I ti ćeš se pozdravit sa nama uskoro čini mi se 😉
Amelie, ne javljas se, nadan se da je sve u redu!
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
KDS čestitam ❤,nek je krenuo niz plusica
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Cure ostajem na ovoj temi do prvog pregleda. Možda sutra idem privatno izvadit betu. Nekako smo sretni, a kao da još uvijek ne vjerujemo da smo ugledali plus 😘 i još danas jave da prihvaćaju termin vjenčanja samo da se jos dogovorimo sa matičarom 😋 Danas mi je 15 dan dpo al nisam pratila ni po bazalnoj ni po trakicama već onako kako bi osjećala O još prije nego smo se odlučili za bebu...
Nadam se da će bit sve u redu 😍
Ako trebaju kakvi simptomi slobodno pitajte 😊i da sama sebi se čudin kako sam bila opuštena ovaj mjesec 😍😍
Cure ostajem na ovoj temi do prvog pregleda. Možda sutra idem privatno izvadit betu. Nekako smo sretni, a kao da još uvijek ne vjerujemo da smo ugledali plus 😘 i još danas jave da prihvaćaju termin vjenčanja samo da se jos dogovorimo sa matičarom 😋 Danas mi je 15 dan dpo al nisam pratila ni po bazalnoj ni po trakicama već onako kako bi osjećala O još prije nego smo se odlučili za bebu…
Ako trebaju kakvi simptomi slobodno pitajte 😊i da sama sebi se čudin kako sam bila opuštena ovaj mjesec 😍😍
Drago mi je zbog tebe, neka bude skolska i uredna 🤗.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Hvala svima ....želim vam da čim prije ugledate svoje plusiće i da budu onda školske trudnoće 😘 nadam se da će i ova moja 😊
Cure ostajem na ovoj temi do prvog pregleda. Možda sutra idem privatno izvadit betu. Nekako smo sretni, a kao da još uvijek ne vjerujemo da smo ugledali plus 😘 i još danas jave da prihvaćaju termin vjenčanja samo da se jos dogovorimo sa matičarom 😋 Danas mi je 15 dan dpo al nisam pratila ni po bazalnoj ni po trakicama već onako kako bi osjećala O još prije nego smo se odlučili za bebu…
Ti si čisti primjer da treba biti opušten i desit će se trudnoća 😍
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Moje obje trudnoće su započele u doba Božićnih praznika,znači kad smo najopusteniji i veseli.
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Kakva su vasa iskustva sa bazalnom?
Ja mjerim tek od ovog ciklusa i trenutno to izgleda ovako a meni bas zbunjujuce
https://ibb.co/3N5rj1M
1. Trudnoca jedan odnos samo i to 9. Dan ciklusa Zatrudnila
2. Trudnoca ne znam kad sam tocno zatrudnila ali test mi je bio pozitivan vec 23.dan ciklusa sa popodnevnim urinom
Jel moguce da su mi tako rano ovulacije u ciklusu od 30tak dana? 🤔
Hej, meni je ciklus 31 dan a O 9 dan..
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji