Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    11. Lipanj 2020. 11:28

KDS

Jutro cure, od sinoć na toaletu ništa i manje me boli (bar za sad) dok pišam 😊😊
    Ne osjetim ništa osim većih sisa i nešto malo trbuh, i dalje češće mokrim 😊
    Hvala Vam svima, sjajna ste podrška 😘😘😘😘

Super. Nek tako i ostane 🤞🤞🤞🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

11. Lipanj 2020. 11:34

chiAn6

Kds, kakva je situacija danas?

Ja sve cesce osjetim desni jajnik…a tek mi je 8dpo…tko će dočekati jos 4 dana barem 😳😳

Djevojke, ima li koja saznanja o utjecaju kortikosteroida na začeće? Jučer sam bila kod dermatologinje i prepisala mi je kortikosteroide jer imam atopijski dermatitis…pitala sam ju jel utjecu rekla je ne jer to je kao kratko mazanje i mala površina kao…a imam po rukama, od ramena do lakta…

Meni  frendica ima atopijski dermatitis prije misec dana je zavrsila na hitnoj jer se cila osula i zabranjeni su joj kortiskosteroid (tada je bila trudna 7 tjedana) jer utjecu na plod i može doci do spontanog međutim rekli su joj da se maže tankim slojem  beloderma  i da stavlja hladne obloge po koži i mogu ti rec da joj pomoglo sad je u 12 t trudnoce i skoro joj se cilo tilo ocistilo 😘

silver
    11. Lipanj 2020. 11:35

simba

Razumila sam ja o čemu si ti pisala, al ja sam se nadovezala na priču kako netko lako ostane trudan, ne mareći o ičemu, a netko pak toliko želi a ne ide.. I da, otišlo je u smjeru godina.. Logično je, zar ne?! Što apsolutno nije bilo usmjerno nikome tu osobno. Samo sam eto glasno razmišljala kako većina NAS (ok, ne ti 😅) čeka koješta, da si sredi neke preduvjete za prinovu, a onda kad se pojavi ta silna želja, da jednostavno ne ide sve po planu. I da godine prolete. Nadam se da me razumiješ, nikako ti ne želim prebaciti tu tvoju rečenicu 'šta si čekala'.. 😅😆 tvoja tvoja privatna stvar.

Ma sve ok, naravno, svi imamo različite perspektive, nemoj me shvatiti pregrubo...ali da, u pravu si, ljudi često žele pravi trenutak a to nekako nikad ne dođe jer uvijek ti nešto smeta što bi htio riješiti  Ja se nisam vodila tom politikom nikada, iako je to prvo što bi netko pomislio kada kažem da imam 35  No..živjela stara jaja i jajovodi, nek nam daju šta mogu, šta ne mogu..nabavit ćemo 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

11. Lipanj 2020. 11:43

Kds cestitam🥰
    Koji si dpo?

maki994
    11. Lipanj 2020. 12:00

KDS cestitaam 😍😍🎉🎉 drzim fige da se sve nastavi lijepo i uredno 🤞❤️ Znala sam da ces nas ti obradovati ovaj mjesec 😀😀 interesantno je kako si pozitivna bila i kako se to ispostavilo tocno 😁😁 

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

11. Lipanj 2020. 12:01

silver

simba

Razumila sam ja o čemu si ti pisala, al ja sam se nadovezala na priču kako netko lako ostane trudan, ne mareći o ičemu, a netko pak toliko želi a ne ide.. I da, otišlo je u smjeru godina.. Logično je, zar ne?! Što apsolutno nije bilo usmjerno nikome tu osobno. Samo sam eto glasno razmišljala kako većina NAS (ok, ne ti 😅) čeka koješta, da si sredi neke preduvjete za prinovu, a onda kad se pojavi ta silna želja, da jednostavno ne ide sve po planu. I da godine prolete. Nadam se da me razumiješ, nikako ti ne želim prebaciti tu tvoju rečenicu 'šta si čekala'.. 😅😆 tvoja tvoja privatna stvar.

Ma sve ok, naravno, svi imamo različite perspektive, nemoj me shvatiti pregrubo…ali da, u pravu si, ljudi često žele pravi trenutak a to nekako nikad ne dođe jer uvijek ti nešto smeta što bi htio riješitiJa se nisam vodila tom politikom nikada, iako je to prvo što bi netko pomislio kada kažem da imam 35No..živjela stara jaja i jajovodi, nek nam daju šta mogu, šta ne mogu..nabavit ćemo

Nikad nije kasno za T .🥰🥰🥰
    Ja kad sam ostala trudna s prvim djetetom nisam ni planirala , nisam ni znala kad su bili plodni dani ma nisam nista razumila u vezi toga .(po tome je ona izreka o mlađim danimakod mene napola istina)a U ova skoro 2 miseca vise o tilu naucila nego ikad.
    Ja sam pušač e da li to utjece na plod  na trudnocu neznam s jednim i drugim sam fumala ne puno 3-5 cig dnevno obo je ih dojila jedno 13 miseci drugo 20 zivi zdravi su 

11. Lipanj 2020. 12:06

silver

Sanjich🤞🤰

Ja cekam ovulaciju, pretpostavljam da cu u petak lovit pik, ova je od jucer a usporedjujem s proslim mj…https://ibb.co/d59n7t3 Fascibira me kako su mi u dan tocne ovulacije al se brinem da to nije i neki los znak.. Npr da jajasce u konacnici ne pukne.. Hm

hej drago mi je da si se oporavila od zla kamena u bubregu, svaka čast! Ne brini, sada u pobjede!! Hoću da mi kažeš odgovor na ono pitanje da li su kamen i porod bol u istom rangu hehehe…

Hjoooj ja kad sam to cula sam samo pomislila da porod mora trajat krace od ovoga.. Jer sam 3 dana.. 72sata..bila u nenormalnim bolovima i tek 3 dan mi je doktor reko da hodam.. (ja do tada lezala i previjala se od bolova) cim sam pocela hodat bol je nestajala..

Tako da porod rijetko kad potraje 72 sata 😂😂😁 jedva cekam saznat hehhehe 🖤

11. Lipanj 2020. 12:11

bajo

chiAn6

Kds, kakva je situacija danas?

Ja sve cesce osjetim desni jajnik…a tek mi je 8dpo…tko će dočekati jos 4 dana barem 😳😳

Djevojke, ima li koja saznanja o utjecaju kortikosteroida na začeće? Jučer sam bila kod dermatologinje i prepisala mi je kortikosteroide jer imam atopijski dermatitis…pitala sam ju jel utjecu rekla je ne jer to je kao kratko mazanje i mala površina kao…a imam po rukama, od ramena do lakta…

Meni frendica ima atopijski dermatitis prije misec dana je zavrsila na hitnoj jer se cila osula i zabranjeni su joj kortiskosteroid (tada je bila trudna 7 tjedana) jer utjecu na plod i može doci do spontanog međutim rekli su joj da se maže tankim slojem beloderma i da stavlja hladne obloge po koži i mogu ti rec da joj pomoglo sad je u 12 t trudnoce i skoro joj se cilo tilo ocistilo 😘

E super ja to mazem... Meni je po trbuhu osip izbio nakon onih problema s kamenom u bubregu... Manje sam mazala ovih dana al sad cu onoliko koliko mi je rekla bez straha kad ocito i trudnice smiju

Dashuri
    11. Lipanj 2020. 12:12

KDS čestitam!! Neka tamni i nek to bude to!!❤️
    Moja vještica i dalje kasni, test prekjučer negativan. 
    Mm spermiogram uredan, ja je čekam da dođe da mogu ić izvaditi hormone 😵

05.12.2022 💗

silver
    11. Lipanj 2020. 12:16

Marinalin

Kds cestitam🥰
    Koji si dpo?

Hej kako si ti? Šta ima kod tebe, kako se stvari razvijaju??

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.