Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    silver
    11. Lipanj 2020. 10:06

chiAn6

Kds, kakva je situacija danas?

Ja sve cesce osjetim desni jajnik…a tek mi je 8dpo…tko će dočekati jos 4 dana barem 😳😳

Djevojke, ima li koja saznanja o utjecaju kortikosteroida na začeće? Jučer sam bila kod dermatologinje i prepisala mi je kortikosteroide jer imam atopijski dermatitis…pitala sam ju jel utjecu rekla je ne jer to je kao kratko mazanje i mala površina kao…a imam po rukama, od ramena do lakta…

Kortikosteroidi utječu samo kod sistemske primjene, ovako površinski na koži ne, bez brige! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    11. Lipanj 2020. 10:09

simba

silver

simba

U mom gradu ima puno Roma, svaka žena ima bar troje-četvero djece, od uha do uha. Ja ne poznajem ni jednu Romkinju da nema djecu. Kako? Šta oni rade drugacije? Možda zaista ima veze što nisu pod stresom, ne rade, ne teže materijalizmu i što vrlo mlade rađaju, Većina nas je u ozbiljnijim godinama (bar po potpisu), radimo, izloženi smo svakodnevnim brigama, težimo svojim kućama/stanovima, čekamo i čekamo taj savršen trenutak i onda ne ide.. 🤷‍♀️

Ja nisam čekala ništa, jednostavno nisam htjela! I jesam svjesna svojih godina, potpuno svjesno sam tu odluku donijela, i ponovno bih sve ispočetka napravila isto…

Nisi htjela/čekala, dođe na isto. Svi mi imamo svoje razloge. Ali, očito ima nešto u tome. To je samo moja teorija. I ja sama ima 31 god. Rodila sa 29. 🙂

29 ili 31 nije ništa neobično ili staro...
    A što se mene tiče nisam htjela i čekala su mi dva jako različita pojma haha! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

11. Lipanj 2020. 10:30

KDS čestitam ti od srca ❤️❤️

Sara 🌸
    11. Lipanj 2020. 10:35

KDS čestitam onda i ja!!! Zaista želim da ti bude sve u redu i da se posloži sve 😉

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

11. Lipanj 2020. 10:58

chiAn6

Kds, kakva je situacija danas?

Ja sve cesce osjetim desni jajnik…a tek mi je 8dpo…tko će dočekati jos 4 dana barem 😳😳

Djevojke, ima li koja saznanja o utjecaju kortikosteroida na začeće? Jučer sam bila kod dermatologinje i prepisala mi je kortikosteroide jer imam atopijski dermatitis…pitala sam ju jel utjecu rekla je ne jer to je kao kratko mazanje i mala površina kao…a imam po rukama, od ramena do lakta…

I mene to zanima ja mazem par dana beloderm... 🙄 Isto mi je rekla da je to zanemarivo

simba
    11. Lipanj 2020. 10:58

silver

simba

silver

simba

U mom gradu ima puno Roma, svaka žena ima bar troje-četvero djece, od uha do uha. Ja ne poznajem ni jednu Romkinju da nema djecu. Kako? Šta oni rade drugacije? Možda zaista ima veze što nisu pod stresom, ne rade, ne teže materijalizmu i što vrlo mlade rađaju, Većina nas je u ozbiljnijim godinama (bar po potpisu), radimo, izloženi smo svakodnevnim brigama, težimo svojim kućama/stanovima, čekamo i čekamo taj savršen trenutak i onda ne ide.. 🤷‍♀️

Ja nisam čekala ništa, jednostavno nisam htjela! I jesam svjesna svojih godina, potpuno svjesno sam tu odluku donijela, i ponovno bih sve ispočetka napravila isto…

Nisi htjela/čekala, dođe na isto. Svi mi imamo svoje razloge. Ali, očito ima nešto u tome. To je samo moja teorija. I ja sama ima 31 god. Rodila sa 29. 🙂

29 ili 31 nije ništa neobično ili staro…
    A što se mene tiče nisam htjela i čekala su mi dva jako različita pojma haha!

Bila sam starija prvorodkinja.🤷‍♀️ znam da su dva različita pojma, ali ja pišem o prirodnoj plodnosti žene. Činjenica je da je žena plodnija u ranim dvadesetima. Sad da li ti nisi htjela ili si čekala, ne igra ulogu. Na to sam mislila.🙂

👩33g
    👨42g
    👦4g

11. Lipanj 2020. 11:08

Ja cekam ovulaciju, pretpostavljam da cu u petak lovit pik, ova je od jucer a usporedjujem s proslim mj...https://ibb.co/d59n7t3 Fascibira me kako su mi u dan tocne ovulacije al se brinem da to nije i neki los znak.. Npr da jajasce u konacnici ne pukne.. Hm

silver
    11. Lipanj 2020. 11:09

simba

Bila sam starija prvorodkinja.🤷‍♀️ znam da su dva različita pojma, ali ja pišem o prirodnoj plodnosti žene. Činjenica je da je žena plodnija u ranim dvadesetima. Sad da li ti nisi htjela ili si čekala, ne igra ulogu. Na to sam mislila.🙂

Ja nisam uopće pričala o godinama, govorila sam o ženama koje uz sve poroke pa i tablete za dan poslije ostanu trudne. Moja frendica sa pivom i cigarama ima isto godina kao i ja...ti si se osvrnula na godine, što je u redu ali nisam o tome govorila niti sam spominjala da ne mogu ostati trudna jer imam 35...
    Ranije sam ovdje spomenula kako mi je najveća koma kad netko nekome kaže "e šta si čekala" haha, tako da..nemoj shvatiti osobno ali baš ne volim tu uzrečicu jer nema smisla kada govorimo o nečijim životima (ne samo o reproduktivnoj dobi)...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    11. Lipanj 2020. 11:11

Sanjich🤞🤰

Ja cekam ovulaciju, pretpostavljam da cu u petak lovit pik, ova je od jucer a usporedjujem s proslim mj…https://ibb.co/d59n7t3 Fascibira me kako su mi u dan tocne ovulacije al se brinem da to nije i neki los znak.. Npr da jajasce u konacnici ne pukne.. Hm

hej drago mi je da si se oporavila od zla kamena u bubregu, svaka čast! Ne brini, sada u pobjede!! Hoću da mi kažeš odgovor na ono pitanje da li su kamen i porod bol u istom rangu hehehe...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

simba
    11. Lipanj 2020. 11:22

silver

simba

Ja nisam uopće pričala o godinama, govorila sam o ženama koje uz sve poroke pa i tablete za dan poslije ostanu trudne. Moja frendica sa pivom i cigarama ima isto godina kao i ja…ti si se osvrnula na godine, što je u redu ali nisam o tome govorila niti sam spominjala da ne mogu ostati trudna jer imam 35…
    Ranije sam ovdje spomenula kako mi je najveća koma kad netko nekome kaže "e šta si čekala" haha, tako da..nemoj shvatiti osobno ali baš ne volim tu uzrečicu jer nema smisla kada govorimo o nečijim životima (ne samo o reproduktivnoj dobi)…

Razumila sam ja o čemu si ti pisala, al ja sam se nadovezala na priču kako netko lako ostane trudan, ne mareći o ičemu, a netko pak toliko želi a ne ide.. I da, otišlo je u smjeru godina.. Logično je, zar ne?! Što apsolutno nije bilo usmjerno nikome tu osobno. Samo sam eto glasno razmišljala kako većina NAS (ok, ne ti 😅) čeka koješta, da si sredi neke preduvjete za prinovu, a onda kad se pojavi ta silna želja, da jednostavno ne ide sve po planu. I da godine prolete. Nadam se da me razumiješ, nikako ti ne želim prebaciti tu tvoju rečenicu 'šta si čekala'.. 😅😆 tvoja tvoja privatna stvar.

👩33g
    👨42g
    👦4g

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.