Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Fancy
    11. Lipanj 2020. 08:25

simba

Fancy

Miakamo

Sanjarka88

Lucky🍀

Sanjarka88

Pozdrav cure
    Dal ovdje pisu sve trudilice ili samo one koje koriste trakice? 🤣

Ugl. Gdje kupujete trakice?

I ona koja ih ne koristi, nakon ove grupe ih pocne koristit 😂😂😂 ja ih kupujem preko aliexpressa, ako zaskripi znam i na njuskalu narucit ili preko stranice Plus ili minus

🤣
    Hvala.

Onda vas budem pratila i na ovoj temi 😊
    Ja sam trudilica u nastajanju, kroz misec ipo se bacamo na posao
    Bi ja vec ali tek sam se skinula a terapije betablokatorima pa nek se tijelo ocisti malo, a valjalo bi i folnu bar mjesec piti 😊
    Ugl. Mjerim bazalnu i budu i trakice dosle na red ako zapne
    Bas sam uzbuđena kao da mi je prvo a ne trece 🤣
    Pratim vas i navijam za sve vas 😊

Pozdrav! Izvini na pitanju, al zbog cega si pila betablokatore? Ja ih pijem zbog stitne i ubrzanog pulsa 20 mg na dan tj. pola tablete. Doktorica mi je dala zeleno svjetlo iako sam citala na netu da ih nije preporucljivo piti u trudnoci.

I ja sam ih prestala piti nedavno kada sam kardiologu rekla da planiram trudnocu. Ja ih pijem zbog prolapsa i aritmija.

Fancy, jel vi ovaj mj pauzirate ili? Nisam popratila.

Nee 😂 nego zatisje do O pa me nema s nekim vijestima 🙃 u pon idem na kontrolu pa cu se javiti ako sta bude zanimljivo. To mi je bas oko O 🤗

Not that fensi, ekšli..

simba
    11. Lipanj 2020. 08:35

silver

KriSta87

Što se tiče ovih drugih tema nemogućnosti zatrdunjivanja…stvarno je život ponekad pizda (ispričavam se) ali evo jučer čitam na babycenter forumu…žena je uzela pilulu za dan poslije i svejedno ostala trudna…ono neki se trude godinama, sve bi dali da mogu a ovi kao Cvjetić i pilule dan poslije beru plodove samo tako…Ne znam, mislim znam da pričam gluposti ali to me tako nervira…

Ja sutra trebam dobiti i mislim da budem, ovaj mjesec je također bio debilana teška, savršen pik, ultra savršen tajming, sve kako treba, ali ne…nije to za mene niti ovaj put…već se pripremam za što ću doživjeti i čuti na HSG sljedeći tjedan…nešto u smislu da mi lijevi jajnik ne radi uopće a da je desni jajovod začepljen, tako neka spika ne gine…

Da ne pricam i o situaciji di sam se ja pazila kao u plasticnom balonu, i pobacila sam. A frendica nit je htjela dijete, ali ajde ostavit ce ga pa pusila, pila, dizala kante kreca i krecila kucu. I sve super, rodila za 2 sata. Valjda jednostavno nemamo srece. Ali eto, glavu gore i sad nakon ove menge krecemo opet :)

Također, imam frendicu koja je sa trbuhom do zuba izlazila van sa nama, pila pivu i cigaru na cigaru palila, eno je ima dvoje začeto od prve…što reći…zvučimo ružno kad tako nešto kažemo ali šta je je…
    Hvala, idemo dalje naravno…ja sutra trebam dobit, osjećam ju stiže…sinoć sam u ponoć išla brisati pod doma pa mi je odma bilo jasno da stiže…

U mom gradu ima puno Roma, svaka žena ima bar troje-četvero djece, od uha do uha. Ja ne poznajem ni jednu Romkinju da nema djecu. Kako? Šta oni rade drugacije? Možda zaista ima veze što nisu pod stresom, ne rade, ne teže materijalizmu i što vrlo mlade rađaju, Većina nas je u ozbiljnijim godinama (bar po potpisu), radimo, izloženi smo svakodnevnim brigama, težimo svojim kućama/stanovima, čekamo i čekamo taj savršen trenutak i onda ne ide.. 🤷‍♀️

👩33g
    👨42g
    👦4g

simba
    11. Lipanj 2020. 08:40

Fancy

simba

Fancy

Miakamo

Sanjarka88

Lucky🍀

Sanjarka88

Pozdrav cure

I ona koja ih ne koristi, nakon ove grupe ih pocne koristit 😂😂😂 ja ih kupujem preko aliexpressa, ako zaskripi znam i na njuskalu narucit ili preko stranice Plus ili minus

🤣
    Hvala.

Bi ja vec ali tek sam se skinula a terapije betablokatorima pa nek se tijelo ocisti malo, a valjalo bi i folnu bar mjesec piti 😊

Pozdrav! Izvini na pitanju, al zbog cega si pila betablokatore? Ja ih pijem zbog stitne i ubrzanog pulsa 20 mg na dan tj. pola tablete. Doktorica mi je dala zeleno svjetlo iako sam citala na netu da ih nije preporucljivo piti u trudnoci.

I ja sam ih prestala piti nedavno kada sam kardiologu rekla da planiram trudnocu. Ja ih pijem zbog prolapsa i aritmija.

Nee 😂 nego zatisje do O pa me nema s nekim vijestima 🙃 u pon idem na kontrolu pa cu se javiti ako sta bude zanimljivo. To mi je bas oko O 🤗

Ma teb iovak mogu odmah plus stavit u odbrojavanje, jer ti čim skines gaće, teb je plus na testu 😅😁 samo da se ovaj put mrvica čvrsto ugnijezdi 😊

👩33g
    👨42g
    👦4g

silver
    11. Lipanj 2020. 08:45

simba

U mom gradu ima puno Roma, svaka žena ima bar troje-četvero djece, od uha do uha. Ja ne poznajem ni jednu Romkinju da nema djecu. Kako? Šta oni rade drugacije? Možda zaista ima veze što nisu pod stresom, ne rade, ne teže materijalizmu i što vrlo mlade rađaju, Većina nas je u ozbiljnijim godinama (bar po potpisu), radimo, izloženi smo svakodnevnim brigama, težimo svojim kućama/stanovima, čekamo i čekamo taj savršen trenutak i onda ne ide.. 🤷‍♀️

Ja nisam čekala ništa, jednostavno nisam htjela! I jesam svjesna svojih godina, potpuno svjesno sam tu odluku donijela, i ponovno bih sve ispočetka napravila isto...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Fancy
    11. Lipanj 2020. 08:58

simba

Fancy

simba

Fancy

Miakamo

Sanjarka88

Lucky🍀

Sanjarka88

Pozdrav cure

🤣
    Hvala.

Ma teb iovak mogu odmah plus stavit u odbrojavanje, jer ti čim skines gaće, teb je plus na testu 😅😁 samo da se ovaj put mrvica čvrsto ugnijezdi 😊

Hahahah, joj grozno zvuci 😂 ovaj dio s gaćama 😂

Not that fensi, ekšli..

simba
    11. Lipanj 2020. 09:18

silver

simba

Ja nisam čekala ništa, jednostavno nisam htjela! I jesam svjesna svojih godina, potpuno svjesno sam tu odluku donijela, i ponovno bih sve ispočetka napravila isto…

Nisi htjela/čekala, dođe na isto. Svi mi imamo svoje razloge. Ali, očito ima nešto u tome. To je samo moja teorija. I ja sama ima 31 god. Rodila sa 29. 🙂

👩33g
    👨42g
    👦4g

chiAn
    11. Lipanj 2020. 09:20

Kds, kakva je situacija danas?

Ja sve cesce osjetim desni jajnik...a tek mi je 8dpo...tko će dočekati jos 4 dana barem 😳😳 

Djevojke, ima li koja saznanja o utjecaju kortikosteroida na začeće? Jučer sam bila kod dermatologinje i prepisala mi je kortikosteroide jer imam atopijski dermatitis...pitala sam ju jel utjecu rekla je ne jer to je kao kratko mazanje i mala površina kao...a imam po rukama, od ramena do lakta...

url=https://lilypie.com]

KDS
    11. Lipanj 2020. 09:22

Jutro cure, od sinoć na toaletu ništa i manje me boli (bar za sad) dok pišam 😊😊
    Ne osjetim ništa osim većih sisa i nešto malo trbuh, i dalje češće mokrim 😊
    Hvala Vam svima, sjajna ste podrška 😘😘😘😘

chiAn
    11. Lipanj 2020. 09:36

KDS

Jeeeeej!! Baš mi je dragoo!! Onda  i službeno čestitaaam!! Samo opušteno i mirno...bit će sve dobro! 
    I bas si me obradovala sad kad si napisala da češće mokriš...i ja češće mokrim vec 2 dana...

KDS
    11. Lipanj 2020. 09:57

chiAn6

KDS

Jeeeeej!! Baš mi je dragoo!! Onda i službeno čestitaaam!! Samo opušteno i mirno…bit će sve dobro!
    I bas si me obradovala sad kad si napisala da češće mokriš…i ja češće mokrim vec 2 dana…

Hvala ti 😘
    Baš češće mokrim, sa recimo jednakim unosom tekućine, i ako mi se piša nema zadržavanja nego moram odmah.
    Te boli dok pišaš ili?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.