Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie
    07. Lipanj 2020. 20:58

Malela

Dan cure, Nadam se da lijepo provodite nedjelju.
    Noćas sam imala bas glup san, sanjala sam sa sam išla na wc i da sam prokrvarila. U prvi tren kad sam se probudila nisam znala jel java ili san. Srećom za sada je sve u redu. ❤️❤️❤️

Ajme grozan san.. ali samo san! Znači da ti podsvijest vrti scenarije.. nadam se da nećeš više ništa takvo sanjati niti nedaj bože doživjeti. Mene danas uhvatilo smeđarenje i dosta osjećam neku tupu bol dolje.. mislim da sutra idem ipak ranije na pregled da vidimo što je.. :/ Možda samo umišljam ali teško je ne brinuti se..😔

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Malela
    07. Lipanj 2020. 21:05

Amelie

Malela

Noćas sam imala bas glup san, sanjala sam sa sam išla na wc i da sam prokrvarila. U prvi tren kad sam se probudila nisam znala jel java ili san. Srećom za sada je sve u redu. ❤️❤️❤️

Ajme grozan san.. ali samo san! Znači da ti podsvijest vrti scenarije.. nadam se da nećeš više ništa takvo sanjati niti nedaj bože doživjeti. Mene danas uhvatilo smeđarenje i dosta osjećam neku tupu bol dolje.. mislim da sutra idem ipak ranije na pregled da vidimo što je.. :/ Možda samo umišljam ali teško je ne brinuti se..😔

Ma sve je to u redu, navodno je svježa krv za za rinuti se. Svakako otiđi dr da te pogleda. Sutra imas termin? 

07. Lipanj 2020. 21:16

Amelie

Malela

a joj nadam se da je ostatak od imlatacije 🤞🤞🤞🤞

Sara 🌸
    07. Lipanj 2020. 21:21

Amelie, dobro poznam taj osjećaj. Ništa šta itko od nas kaže neće bit od koristi. Smeđarenje može bit nešto, a može bit ništa. Želim ti svi sabranost svijeta i puno strpljenja. Nadam se da je doktorica sutra jutarnja smjena. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Amelie
    07. Lipanj 2020. 21:35

Hvala curke.. i ja se nadam da nije ništa ozbiljno ali bolje je riješiti se sumnje nego nagađati. Sutra je soc. dr. ujutro.. trebala sam u petak kod nje, ali otići ću eto par dana ranije.. odmah ujutro pa će me valjda htjeti primiti. Također sam i kod privatnice dogovorila u utorak. Slučajno se poklopilo da su isti tjedan, ali dugo mi je čekati do utorka navečer kako me naručila. Baš mi je grozna trema od prvog pregleda.. očito mi se sad sve vraća jer sam prošli put na prvom pregledu saznala za spontani.. uff🙄🙄🙏🙏

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

mmarie
    07. Lipanj 2020. 21:42

Dobro vecer cure! Evo moja M trebala doci danas,hvala Bogu nije i nadam se da ni neće! Ujutro radim testic pa cemo vidjeti! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Sara 🌸
    07. Lipanj 2020. 21:58

mmarie

Dobro vecer cure! Evo moja M trebala doci danas,hvala Bogu nije i nadam se da ni neće! Ujutro radim testic pa cemo vidjeti! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Dobro ti izdržavaš. Svaka čast na strpljenju 🙈

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

07. Lipanj 2020. 22:05

Siijjj

mmarie

Ja nisam od nekidan ni jedan napravila 🤣🤣 htjela danas al kako na otoku danas nista ne radi od milera dm il ljekarne tako da nisam ni mogla🙈🙈🙈 zato sutra cu kad dođem doma ako ne dođe 😅😅😅

Sara 🌸
    07. Lipanj 2020. 22:12

bajo

Siijjj

mmarie

Ja nisam od nekidan ni jedan napravila 🤣🤣 htjela danas al kako na otoku danas nista ne radi od milera dm il ljekarne tako da nisam ni mogla🙈🙈🙈 zato sutra cu kad dođem doma ako ne dođe 😅😅😅

Znači to je tajna... Na neki otok i tako stat. Ja bi to tribala prakticirat od O do M 😂 
    Bajo, držim fige da je T 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

• BruNa
    07. Lipanj 2020. 22:41

Amelie, znam taj osjecaj. Definitivno sutra odmah orovjerit. Kako je Mrljica rekla, moze biti nista i svasta. Samo strpljivo do sutra. Nadamo se da je to normalno blago krvarenje i da ne prelazi u crveno! Javi se onavezno.

Bajo, javi se sutra, neka bude plus!,)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.