Ja imam samo osjecaj umora, spavam kao top i dole me bole leda ali kontam da je za bilo sto prerano
Kolko rano? Kad je bila zadnja menga? Ja sam treći tjedan iza menge bila krepana skroz.. i bio je plus..😁🤞
17.05. zadnja menga uff sad si me malo oraspolozila iako nisam nekako ne znam ti opisat, ne zelim se nadat jer svaki put se razocaram :D
Ja ne znam jesam ja sad vec pocela umisljat i mogu li upce vise biti realna u ovom svom cudnom ciklusu, ali kako dan odmice sve vise osjetim nekakav pritisak u trbuhu i ledima i cicke su osjetljivije. E sad jel to samo moj mozak sebi sam stvara nekakve simptome zato sto ih ja silno zelim imat napokon ili je stvarno tako ko ce ga znat 😂🙈 sutra ce se konacno iskristalizirati sve 🤞🏻
Ček jel sutra ideš na pregled ili u srijedu? Držim fige🤞🤞🙏
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Ja imam samo osjecaj umora, spavam kao top i dole me bole leda ali kontam da je za bilo sto prerano
Kolko rano? Kad je bila zadnja menga? Ja sam treći tjedan iza menge bila krepana skroz.. i bio je plus..😁🤞
17.05. zadnja menga uff sad si me malo oraspolozila iako nisam nekako ne znam ti opisat, ne zelim se nadat jer svaki put se razocaram :D
A ipak se sve stalno nečemu nadamo.. tak to ide.. i treba se nadati a ne padati u depru..:) Eto moje iskustvo sad drugi put je bilo stvarno veliki umor i ja sam vikala mužu ovo se nešto kuha jer ja u 21h ne mogu oči držati otvorene, a oduvijek sam noćna ptica.. prati javljaju li se još kakvi simptomi i sretnooo🤞🤞
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Ja ne znam jesam ja sad vec pocela umisljat i mogu li upce vise biti realna u ovom svom cudnom ciklusu, ali kako dan odmice sve vise osjetim nekakav pritisak u trbuhu i ledima i cicke su osjetljivije. E sad jel to samo moj mozak sebi sam stvara nekakve simptome zato sto ih ja silno zelim imat napokon ili je stvarno tako ko ce ga znat 😂🙈 sutra ce se konacno iskristalizirati sve 🤞🏻
Ma u srijedu, sve sam dane pomotala 😂 iskreno, trudnocu iskljucujem, ali se bar nadam da ce mi rec da je ovulacija bila ovih dana (s obzirom da mi se tempica mrvu digla i tu sad stoji) ili da ce tek sad 🙏🏼
Nadam se da je onda O.. da ste popratili i još imaš sitno do srijede ajde.. 1 dan;)
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Ma u srijedu, sve sam dane pomotala 😂 iskreno, trudnocu iskljucujem, ali se bar nadam da ce mi rec da je ovulacija bila ovih dana (s obzirom da mi se tempica mrvu digla i tu sad stoji) ili da ce tek sad 🙏🏼
Nadam se da je onda O.. da ste popratili i još imaš sitno do srijede ajde.. 1 dan;)
Dosta dobro smo pokrili ove lude dane, bez previse opterecivanja trakicama, pa mozda smo pogodili 🤞🏻 lijepo si mi skratila, a srijedu moram cekat do navecer da odem 😂
A miša mu... 😋 A kaj da ti kažem.. ja čekam onu tamo iduću srijedu.. ko da je za 10 godina..🙄
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Hej zenice.. Evo dok ja procitam zaostatke vec i zaboravim sta de dogadja.. Amelie drzim 🤞 da ispadne to sve ok.. Uzmi u obzir da oni svasta kazu al dok nije konacno sve je moguce 😊
Lucky mislim da sve cekamo tvoj rasplet ja se nadam tvom ➕ nekako..
Mallla vjerujem ds ti treba odmor, ja sam tek mj dana ns forumu i mrzim se kad puno provedem tu, pogotovo na temi potpomognuta jer nekako kao da potonem, prevladava me strah.. Podržavam nas sve da smo što manje tu al da i ne odemo zaskroz sa foruma too bi mi bilo bezveze jer ipak nemam nikog u stvarnom svijetu ko ovo moze razumit..
Koja se javlja da preuzme odbrojavanje ujutro.. Volim pratit di smo..
Ja sam danas 12dc sutra cu krenut piskiti lh jer su mi O inace u dan redovne..
A ja moram čekati do idućeg petka 😮. Ovaj petak imam dvije uputnice za vađenje krvi, svašta nesto je unutra, to me ginekolog poslao. Što se tiče simptoma, potpuno drugačije od prošle trudnoće. Jako mi je zlo, tj u ustima stalno imam užasan osjećaj željeza i prestaje samo kad jedem, jako puno bi jela i zlo mi je ako svako malo ne jedem. Inače nisam takva i ovo mi je sada bas neobično. Ako ne pripazim i ne stanež na kočnicu ko slonica budem hahaha. Zatim, svako malo imam sitna probadanja u predjelu jajnika, moram svako malo na wc. E da, žudim za hranom koja mi inače nije na vrhu liste, tipa naranče. Imam i jako puno krem bijelog iscjetka. Eto to su moji simptomići 😊.
Sortiraj odgovore
Najstariji