Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maki994
    07. Lipanj 2020. 11:15

Ispravka. Ipak je necu molit. Upravo stigla. Mallla pisi me za 8.7. za sad, pa cemo vidjeti sta ce biti s ovulacijom. Cure bas se nadam da ce nas neka od vas obradovati s plusom u narednom periodu 😍

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Sara 🌸
    07. Lipanj 2020. 11:36

maki994

Ispravka. Ipak je necu molit. Upravo stigla. Mallla pisi me za 8.7. za sad, pa cemo vidjeti sta ce biti s ovulacijom. Cure bas se nadam da ce nas neka od vas obradovati s plusom u narednom periodu 😍

Maki, nek je dosla, amo sad je samo molit da ako vec i sljedeci misec misec nece bit T da bar dode kad triba a ne da nan ciklus bude 36/37 dana. Ajme, bas se nadam da ce mi ovaj ciklus bit normalan.
    Ja san počela sa pijenjem čaja lista maline. Odvratan je. Vrkutu obozavam, ne pijem je zbog M trenutno, ali malina je 🤮. Btw zene, jel koja pila tinkturu od imele. Navodno i ona kao pomaže pri začeću. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

maki994
    07. Lipanj 2020. 12:00

Bas to. I ja se nadam iducem normalnom ciklusu. Imam termin 23.7 kod ginekologinje taman kad bi ovulacija trebala biti. Daj Boze da bude tad nekako pa da mi i ona moze potvrditi. Ovaj ciklus nisam previse ocekivala jer je sve bilo zbrckano. Ali od iduceg ciklusa imam velikaaa ocekivanja. Idemo pozitivnooo ❤️

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

maki994
    07. Lipanj 2020. 12:03

Greska, 23.6.termin imam. Sva sam se pomela u terminima 😂

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Sara 🌸
    07. Lipanj 2020. 12:17

Usput žene, prije su me pred M grudi znalw bolit i do 7 dana prije. Sad nakon spontanog, grudi uopce ne osjećam, evo već drugi ciklus za redom. Jel ima koja sličan slučaj da je grudi uopce ne bole pred M?

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

simba
    07. Lipanj 2020. 12:28

Mallla

Ako sam nekog izostavila ili fulala javite!

E do 24.06 nije 11 dana😁 nego 17. 😅

👩33g
    👨42g
    👦4g

danchy1990
    07. Lipanj 2020. 13:04

Siijjj

Usput žene, prije su me pred M grudi znalw bolit i do 7 dana prije. Sad nakon spontanog, grudi uopce ne osjećam, evo već drugi ciklus za redom. Jel ima koja sličan slučaj da je grudi uopce ne bole pred M?

Ta sam,iza missed nemam bolnih grudi ali za promjenu imam užasne bolove u trbuhu. Al tek su 2 M iza nas. Možda se vrati sve na staro

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

Sara 🌸
    07. Lipanj 2020. 13:09

danchy1990

Siijjj

Ta sam,iza missed nemam bolnih grudi ali za promjenu imam užasne bolove u trbuhu. Al tek su 2 M iza nas. Možda se vrati sve na staro

Hej Danchy! Koji je tebi sad dan ciklusa?
    Aj malo si me utjesila, iako iskreno, ne fali mi ta bol kad bi me muž zagrlio, al opet se zapitaš. Ja ni prije nisam imala pretjeranih bolova, eventualno svako trecu   ili cetvrtu M bi imala grceve, a inace mi se uz zivcanost i bolne grudi nije nista događalo. Ovaj put sam samo sjela na wc i vidila krv, to je bilo to. Al dobro. Bumo vidili.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

danchy1990
    07. Lipanj 2020. 13:16

Siijjj

danchy1990

Siijjj

Hej Danchy! Koji je tebi sad dan ciklusa?
    Aj malo si me utjesila, iako iskreno, ne fali mi ta bol kad bi me muž zagrlio, al opet se zapitaš. Ja ni prije nisam imala pretjeranih bolova, eventualno svako trecu ili cetvrtu M bi imala grceve, a inace mi se uz zivcanost i bolne grudi nije nista događalo. Ovaj put sam samo sjela na wc i vidila krv, to je bilo to. Al dobro. Bumo vidili.

Danas mi je 11DC . Čekam neke promjene na trakicama. Ja sam imala uvijek bolove u trbuhu i grudima pred M,a sad mi se baš sve poremetilo. Tek sad vidim da ne kažu džabe da se pričeka par mjeseci za iduću trudnoću.

👨‍👩‍👦
    🧑 4god.

3/2020 kiretaža u 13tt
    3/2021 biokemijska
    06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
    Stiže nam Mia 💝

• BruNa
    07. Lipanj 2020. 13:19

Lucky tak je kod mene bilo,menge nema dugo, kasni tjednima,odem na pregled i kaze mi da tek slijedi ovulacija. Sve se poremetilo,tako da sve je moguce,ti pokrivaj svakako. I idi na pregled da se vidi sta se desava;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.