KDS hvala draga
MALELA nadam se da će privatnica imati bolje vijesti za tebe i da će na kraju sve dobro završiti.
MMARIE ah šteta baš, lijepo bi bilo da smo dobile vijest o plusiću nekom novom, da nije bila kasnija ovulacija? pa ako se primilo testić još ne može detektirati T
MALLLA valjda će koja od cura preuzeti ako trebaš predah, svima nam treba ponekad vrijeme za resetirati se, makar mi je uvijek žao kad se jedna od nas makne, pogotovo kada kao ti većinom ima odgovor na naša pitanja i
I bila je 2 dana kasnije i pokrili smo bas te dane ali vec je 13 DPO moguce da je jos rano?
KDS hvala draga
MALELA nadam se da će privatnica imati bolje vijesti za tebe i da će na kraju sve dobro završiti.
MMARIE ah šteta baš, lijepo bi bilo da smo dobile vijest o plusiću nekom novom, da nije bila kasnija ovulacija? pa ako se primilo testić još ne može detektirati T
MALLLA valjda će koja od cura preuzeti ako trebaš predah, svima nam treba ponekad vrijeme za resetirati se, makar mi je uvijek žao kad se jedna od nas makne, pogotovo kada kao ti većinom ima odgovor na naša pitanja i
I bila je 2 dana kasnije i pokrili smo bas te dane ali vec je 13 DPO moguce da je jos rano?
Amelie znam kako ti je, sada samo budi hrabra i strpljiva. Ako odes za 1dan dr ništa novo najvjerojatnije neće vidjeti, ali za 5 dana bi možda već i mogla. Samo jako sada, nemoj klonuti duhom jer još nista nije gotovo. Vjerujem da će sve biti u najboljem redu.
Ja evo danas zovem jednu dr i vjerojatno njoj idem ovaj tjedan na kontrolu.
Amelie znam kako ti je, sada samo budi hrabra i strpljiva. Ako odes za 1dan dr ništa novo najvjerojatnije neće vidjeti, ali za 5 dana bi možda već i mogla. Samo jako sada, nemoj klonuti duhom jer još nista nije gotovo. Vjerujem da će sve biti u najboljem redu.
Bas smo u istoj situaciji.. mislis da ipak privatnici posaljem mail da me pomakne za krajem tjedna.. uf.. a ja se sve nadam da ako ima malo bolji uzv da ce mozda nesto i vidjeti..🙃 Javiti ću joj se pa vidjeti što kaze..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Amelie, ima vremena da se plod jos pokaze. Samo ne gubi nadu. Miruj,odmaraj i sve ce doci na svoje. Nemoj prerano ici opet na pregled, daj si barem tjedan dana da se razvije! Drzi se i javljaj!
KDS hvala draga
A na koji dpo ti je do sad dolazila M? Meni ti je dolazila uvijek na 17 dpo, što je kao normalno još, tako da pričekaj još 2, 3 dana pa ponovi test ako ne dođe, držim figice
Uvijek mi je tako 13-14 dan jer su mi ciklusi 26-28 dana bas varira..jedan mj ovako jedan onako bas varira. Otkad sam pocela koristiti trakice primjetila sam da mi je ovulacija dva dana poslije nego na kalendaru..sad sam sva zbunjena u brojkama,brojanju jer se bas nadam! 🤭 hocu,hocu..ako nista izvadit cu betu pa sam mirna. Hvalaaa 😘🥰
Bruna, kakva je kod tebe situacija? Ima li kakvih simptoma? 🤭🤭
Kod mene nista...bas nista...haha...
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Bas smo u istoj situaciji.. mislis da ipak privatnici posaljem mail da me pomakne za krajem tjedna.. uf.. a ja se sve nadam da ako ima malo bolji uzv da ce mozda nesto i vidjeti..🙃 Javiti ću joj se pa vidjeti što kaze..
Kada si naručena kod privatnice? Osobno bi otišla rađe krajem tjedna nego već sutra ako si danas bila.
Kod mene je za sada sve u redu ali otkucaje još nismo čuli. Mislim, nekim ženama se čuj etek sa 9tj, meni je danas 5tj 5dana, tako da imam još fore. Da je prilično frustrirajuće to stoji, ali moramo biti koliko toliko stalo žene, nema nam sada druge.
Mmarie moguce je da jos rano, imas li kakvih simptoma?
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Mmarie moguce je da jos rano, imas li kakvih simptoma?
Samo me grudi bole jako,grudnjak ni ne nosim koliko me steze. Prekjučer su bili malo grcevi i poslije nista. Jedina nova stvar koju sam primjetila za razliku od prije doljni dio leda me bolio,i bila sam sad slobodna dva dana od posla ali su me ruke i noge tako bolile zglobovi kao da sam kopala 5 dana (a radim u knjigovodstvu tako da sigurno nemam fizickog napora). To sigurno nisam umislila jer me bas bolilo da sam htjela popiti tabletu..
Sortiraj odgovore
Najstariji