Amelie držim 🤞 da je sve uredu. Javljaj nam iza pregleda
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
ODBROJAVANJE 6/2020
Siskizg - ???
Lucky -???
mmarie - 7.6.2020.??
Rita36 - 8.6.2020 - 0 dana
Bajo - 10.6.2020 - 2 dana
Sue - 10.6.2020 - 2 dana
KDS - 10.6.2020 - 2 dana
Pixie14 - 10.6.2020 - 2 dana
Negro22 - 10.6.2020 - 2 dana
chiAn6 - 17.6.2020 - 9 dana
BruNa - 17.6.2020 - 9 dana
Simba - 24.6.2020 - 16 dana
Sanjich - 25.6.2020 - 17 dana
Fancy - 30.6.2020 - 22 dana
ODBROJAVANJE 7/2020
Jelenajelena - 2.7. - 24 dana
Siijjj - 4.7.2020. - 26 dana
Mallla - 6.7.2020. - 28 dana
Maki994 - 8.7 2020 - 30 dana
url=https://lilypie.com]
Silver, gdje ideš na hsg?? Sad čitam da je u polikl.Vili 1800 kn. 😱😱 Jel se dugo čeka preko uputnice?
Baš ne mogu odvojiti samo tako 1800 kn ovaj mj. Imamo pričest i svadbu uskoro. 😩
I ne mogu spavati nego samo razmišljam o svemu tome. Što ako je ovo, što ako je ono??
Mm u 1.mj bio na liječničkom i urolog mu našao "ožiljak" od upale na prostati. Može li to imati kakve veze?
Vidim bebe na reklami i rasplačem se.
Hej ja ne živim u HR tako da ti ne znam gdje i koliko je to sve u HR.
Što se tiče ožiljka nemoj paničariti ali najbolje je da muž ide provjeriti, ožiljkasto tkivo kod prostate može blokirati prolaz spermija u kanal ovisno gdje se formiralo. A može biti da je potpuno na drugom mjestu i ne znači baš ništa. Bit će sve ok čim se malo smirimo. Ja ću biti mirnija nakon HSG jer iskreno baš me jako to sve muči, baš stalno mislim na to, čak ovaj mjesec manje mislim na simptome i mogućnost da sam trudna nego već se pripremam u glavi što ću saznati na HSG.
Kužim te skroz, ali probaj mirnije to sve...šteti nam taj stres jako!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Silver, gdje ideš na hsg?? Sad čitam da je u polikl.Vili 1800 kn. 😱😱 Jel se dugo čeka preko uputnice?
Baš ne mogu odvojiti samo tako 1800 kn ovaj mj. Imamo pričest i svadbu uskoro. 😩
I ne mogu spavati nego samo razmišljam o svemu tome. Što ako je ovo, što ako je ono??
Mm u 1.mj bio na liječničkom i urolog mu našao "ožiljak" od upale na prostati. Može li to imati kakve veze?
Vidim bebe na reklami i rasplačem se.
Uf…. 😓 Znači možda je i do njega.
Čekam nalaz spermiograma poštom. Nadam se da će danas. Hoću znati iščitati ga ili ne? Nosim li ga svojoj gin ili mm mora urologu?
E pa super, znači imat ćeš neke rezultate već brzo!! Odlično, samo pozitivno! Ja mislim da ćeš znati iščitati, ako ne pošalji nam sliju pa ćemo zajedno svi. Sigurna sam da ne mora urologu, tvoja gin će ti reći. Držim fige da je sve ok!!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Jutro cure...jučer me jače bolilo u predjelu jajnika nekih pol sata/sat kao da ću dobiti svaki čas i stalo. Pita me dragi nije vrag da ćeš dobiti M, govorim mu da me sve strah da oću, a on na to da je on sad uvjeren da neću ovaj mjesec jer da su mi izraženije i veće bradavice i žile na cicama
Lucky danas ideš na pregled?
I mi se nadamo da neće doći
Želim da ti prođe brzo vrijeme i da bude sve ok što vjerujem da i oće, da ti je to samo prilagodba nakon pilula
Jutro cure!
Ima li koja da bi preuzela odbrojavanje! Ja bi se malo makla s foruma barem u ovom svakodnevnom bivanju više puta dnevno, pa ako bi jedna od vas uskočila bilo bi super.
Počela sam se dosta opterećivati i bit opsesivna, vrijeme je da stanem i resetiram se! Sad je pravo vrijeme za takvu odluku jer kad imam mengu onda sam čvrsto nogama na zemlji!
url=https://lilypie.com]
Amelie javi se čim budes mogla. Želim ti svu sreću.
Joj evo mene s pregleda. Nažalost nije vidjela plod.. žumančana je tu i žuto tijelo, ali za 6+3 ne i plod.. poslala me doma na mirovanje i dala mi duphastone. Nije mi zvucala optimisticna, ali ja ne znam ni sama sto da mislim. Idem na kontrolu za 10 dana pa cemo vidjeti.. moguce da cu otici i ranije kod privatnice. Stvarno se nadam da stigne jos sve biti dobro.. zasad se drzim, ali ne znam sto bi mislila. Kaze da se beta lijepo duplala, ali da joj je onaj nalaz od 3900 bete kao malo nizak (to je bilo s pet tjedana). Ma nemam pojma.. frustrirajuće uglavnom://
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Dobro vecer cure! Evo moja M trebala doci danas,hvala Bogu nije i nadam se da ni neće! Ujutro radim testic pa cemo vidjeti! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Dobro ti izdržavaš. Svaka čast na strpljenju 🙈
Ja nisam od nekidan ni jedan napravila 🤣🤣 htjela danas al kako na otoku danas nista ne radi od milera dm il ljekarne tako da nisam ni mogla🙈🙈🙈 zato sutra cu kad dođem doma ako ne dođe 😅😅😅
Znači to je tajna… Na neki otok i tako stat. Ja bi to tribala prakticirat od O do M 😂
Bajo, držim fige da je T 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Drage moje test bijel ko snijeg.. 😔
A M nema..😕
Bajo ima kakvih simptoma?
Sortiraj odgovore
Najstariji