Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Lipanj 2020. 12:44

Nemam nikakvih simptoma osim grudi koje su mi se povecale 
    Amelie samo pokusaj sto vise bit opustena i pozitivna😍

KDS
    08. Lipanj 2020. 13:04

Ima koja osjećaj topline dole, nadutost u trbuhu i češće odlaske na pišanje?

Amelie
    08. Lipanj 2020. 13:09

Malela

Amelie

Malela

Amelie znam kako ti je, sada samo budi hrabra i strpljiva. Ako odes za 1dan dr ništa novo najvjerojatnije neće vidjeti, ali za 5 dana bi možda već i mogla. Samo jako sada, nemoj klonuti duhom jer još nista nije gotovo. Vjerujem da će sve biti u najboljem redu.
    Ja evo danas zovem jednu dr i vjerojatno njoj idem ovaj tjedan na kontrolu.

Bas smo u istoj situaciji.. mislis da ipak privatnici posaljem mail da me pomakne za krajem tjedna.. uf.. a ja se sve nadam da ako ima malo bolji uzv da ce mozda nesto i vidjeti..🙃 Javiti ću joj se pa vidjeti što kaze..

Kada si naručena kod privatnice? Osobno bi otišla rađe krajem tjedna nego već sutra ako si danas bila.
    Kod mene je za sada sve u redu ali otkucaje još nismo čuli. Mislim, nekim ženama se čuj etek sa 9tj, meni je danas 5tj 5dana, tako da imam još fore. Da je prilično frustrirajuće to stoji, ali moramo biti koliko toliko stalo žene, nema nam sada druge.

Evo javila mi je privatnica da ne dolazim sutra da nema smisla, a kod svoje socijalne sam 17.6. narucena. Citala sam malo neke radove.. svakako po veličini gestacijske nije jos nuzno da se vidi.. mozda je jos stvarno mrvica i pokaze se za tjedan dana.. drzim fige i sebi i tebi i svima koje cekaju taj plus. Dobro je netko napisao..stalno nesto cekas pa cekas.. ali bit cemo mirne. 🤞🤞🙏🙏🙏

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

08. Lipanj 2020. 13:20

Ja imam samo osjecaj umora, spavam kao top i dole me bole leda ali kontam da je za bilo sto prerano

Sara 🌸
    08. Lipanj 2020. 13:24

Amelie, od srca ti želim najbolji mogući scenarij. Neću ti reć da pokušaš ne mislit, da pokušaš ne googlat i da budeš mirna. Taj strah je opravdan i nije ga lako savladati. Al mogu ti reć da ti više apsolutno ne možeš ništa napravit osim kontrolirat svoje misli, samim time i razinu stresa. Tvoje tijelo zna najbolje. Drži se, zaokupiraj misli nečim drugim i dani će ti proletit. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

mmarie
    08. Lipanj 2020. 13:32

Lucky🍀

MMARIE onda držimo fige da su to sve dobri simptomi i da za koji dan ugledaš plusić

Hvalaaa ti punooo! 🤗

maki994
    08. Lipanj 2020. 14:06

Mmarie meni zvuci obecavajuce 😁😁

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Amelie
    08. Lipanj 2020. 14:45

Siijjj

Amelie, od srca ti želim najbolji mogući scenarij. Neću ti reć da pokušaš ne mislit, da pokušaš ne googlat i da budeš mirna. Taj strah je opravdan i nije ga lako savladati. Al mogu ti reć da ti više apsolutno ne možeš ništa napravit osim kontrolirat svoje misli, samim time i razinu stresa. Tvoje tijelo zna najbolje. Drži se, zaokupiraj misli nečim drugim i dani će ti proletit.

Hvala ti❤️ Danas sam nekako začudo mirna.. nadam se da će tako i ostati.. sad mi slijedi tješiti muža i uvjeravati da bude sve ok.. on to teže podnosi od mene. 🙄 Dobro si  rekla da ne možemo mi tu ništa puno više napraviti nego se skulirati.. kako bude bit će.. 

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    08. Lipanj 2020. 14:47

anci00

Ja imam samo osjecaj umora, spavam kao top i dole me bole leda ali kontam da je za bilo sto prerano

Kolko rano? Kad je bila zadnja menga? Ja sam treći tjedan iza menge bila krepana skroz.. i bio je plus..😁🤞

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    08. Lipanj 2020. 14:48

BruNa

Amelie, ima vremena da se plod jos pokaze. Samo ne gubi nadu. Miruj,odmaraj i sve ce doci na svoje. Nemoj prerano ici opet na pregled, daj si barem tjedan dana da se razvije! Drzi se i javljaj!

Hvala😘😘

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.