Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mara Kokosica
    06. Lipanj 2020. 12:07

Sanjich🤞🤰

Mara Kokosica

Cure kako ste? Ja se jedva cekam bacit u novo akcijanje i iscekivanje.

heeej a kako si ti, jel proslo sve ?

Pa dobro sam. Jeste proslo je. Jos krvarim ali to je normalno. Uglavnom imam osjecaj da nisam ni dozivjela ovu trudnocu kako nisam ni vidjela plod niti cula srce pa mozda se i zato bolje oporavljam i fizicki i psihicki. 

06/20 blighted ovum 8tt.

06. Lipanj 2020. 12:26

Siijjj

Usput, za što točno q10 pijes?

To je za njega, on pomaže pokretljivosti spermija a to je naš problem:) u ovim man formula + ga nema pa sam ga dodatno uzela ..

Maro možda ti je malo lakše al svejedno je to teško nama koji iščekujemo i pokušavamo. Treba bit čvrst i baš kao ti odma se okrenut novom mjesecu i planirati, maštati i proći će lakše... mene je kada dodje do T toga i najviše strah ali vidim da nije rijetko i da smo si tu svi podrška 

Dashuri
    06. Lipanj 2020. 12:32

Sanjich🤞🤰

Siijjj

To je za njega, on pomaže pokretljivosti spermija a to je naš problem:) u ovim man formula + ga nema pa sam ga dodatno uzela ..

Maro možda ti je malo lakše al svejedno je to teško nama koji iščekujemo i pokušavamo. Treba bit čvrst i baš kao ti odma se okrenut novom mjesecu i planirati, maštati i proći će lakše… mene je kada dodje do T toga i najviše strah ali vidim da nije rijetko i da smo si tu svi podrška

Profertil za muškarce ti je najbolji za '' napucat'' spermije. Je da je malo skup, al mislim po preporukama i iskustvima prijateljica čiji su muževi imali probleme da im se s njim spermiogram rapidno popravio💪

05.12.2022 💗

06. Lipanj 2020. 12:37

Sue

Sanjich🤞🤰

Siijjj

Maro možda ti je malo lakše al svejedno je to teško nama koji iščekujemo i pokušavamo. Treba bit čvrst i baš kao ti odma se okrenut novom mjesecu i planirati, maštati i proći će lakše… mene je kada dodje do T toga i najviše strah ali vidim da nije rijetko i da smo si tu svi podrška

Profertil za muškarce ti je najbolji za '' napucat'' spermije. Je da je malo skup, al mislim po preporukama i iskustvima prijateljica čiji su muževi imali probleme da im se s njim spermiogram rapidno popravio💪

Znam za njega al kako mi je sestra radi u ljekarni sve smo istražile i on je samo dobro promoviran, cak neki drugi preparati imaju vecu kolicinu tih sastojaka a nizu cijenu.. tako da gledam da ima sta bolje sastojke i vecu kolicinu.nebitno jel skupo ili ne 

Sara 🌸
    06. Lipanj 2020. 12:39

Sanjich, da, čitam neke studije, q10 nije los ni za jajne stanice i razvoju embrija, samim time je povećana stopa začeća. 
    Ma ja svom samo sta spomenem suplemente on odma prekine bilo kakav razgovor 🙈🤦🏻‍♀️ Al dobro, pustim koji misec, onda cemo pocet uvodit ako ne dode do T, makar mu ja i manistru mrvila da ne zna😂🤦🏻‍♀️ (šalin se naravno)

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

06. Lipanj 2020. 12:43

Siijjj

Sanjich, da, čitam neke studije, q10 nije los ni za jajne stanice i razvoju embrija, samim time je povećana stopa začeća.
    Ma ja svom samo sta spomenem suplemente on odma prekine bilo kakav razgovor 🙈🤦🏻‍♀️ Al dobro, pustim koji misec, onda cemo pocet uvodit ako ne dode do T, makar mu ja i manistru mrvila da ne zna😂🤦🏻‍♀️ (šalin se naravno)

Ja te razumijem, moj je bio takav ali ga je nalaz malo ošamutio..i pije sam svaku večer bez da ga podsjećam..a tome se stvarno nisam nadala jer je tezak (u svakom smislu haha). Ovo za jajne stanice nisam znala znaći i ja da ga počnem kljukat :D

evo npr fertil up i man formula razlika u sastavu.. https://ibb.co/28Q4zXN

06. Lipanj 2020. 12:48

Sanjich🤞🤰

Siijjj

Ja te razumijem, moj je bio takav ali ga je nalaz malo ošamutio..i pije sam svaku večer bez da ga podsjećam..a tome se stvarno nisam nadala jer je tezak (u svakom smislu haha). Ovo za jajne stanice nisam znala znaći i ja da ga počnem kljukat :D

evo npr fertil up i man formula razlika u sastavu.. https://ibb.co/28Q4zXN

Sad vidim krivo sam stavila, pro fertil..  fertil up je kao prenatal za muskarce sto svega u njemu :D 

Dashuri
    06. Lipanj 2020. 14:24

Sanjich🤞🤰

Sue

Sanjich🤞🤰

Siijjj

Znam za njega al kako mi je sestra radi u ljekarni sve smo istražile i on je samo dobro promoviran, cak neki drugi preparati imaju vecu kolicinu tih sastojaka a nizu cijenu.. tako da gledam da ima sta bolje sastojke i vecu kolicinu.nebitno jel skupo ili ne

Nisam znala usporedbu, ja samo prenosim šta sam čula 😂🤷‍♀️ mome je spermiogram do sad bio dobar, vidit ćemo sad novi nalaz pa bi mogli uzeti taj tvoj neće mu odmoć 🤷‍♀️😂
    Koliko dugo već uzimaš gynositol? 

05.12.2022 💗

06. Lipanj 2020. 15:54

Sue

Sanjich🤞🤰

Sue

Sanjich🤞🤰

Siijjj

Nisam znala usporedbu, ja samo prenosim šta sam čula 😂🤷‍♀️ mome je spermiogram do sad bio dobar, vidit ćemo sad novi nalaz pa bi mogli uzeti taj tvoj neće mu odmoć 🤷‍♀️😂
    Koliko dugo već uzimaš gynositol?

Ma nemoj trosit ako mu je nalaz okej :)
    2 mjeseca redovito prije toga bi uzela par dana pa odustala i tak godinu dana al ssm se trgla jer svi kazu da je odlican

06. Lipanj 2020. 20:36

malala

Pozdrav.
    Još jedan mjesec ništa. 😓 Mm radio spermiogram u utorak. Čekamo nalaz poštom. Ja sad vaditi hormone i briseve raditi. Nemam volje ni za što.
    Jutros sam plakala kad sam vidjela da opet nije uspjelo. Moj 3.5 godišnjak me ljubio, brisao suze i govorio da ne plačem zbog čega sam još više plakala. 😥

A joj 😥. Glavu gore  zbog tog trogodišnjaka 💞💞💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.