Malla, random mjerenje temperature nije neki pokazatelj? I zanima me ako ti je bazalna povisena par dana nakon O, znaci li da li ona cijeli dan ostaje takva ili se smanjuje ili
jos raste tokom dana? da li nekad mjeris vise puta u danu temp? Ili su ti podaci totalno nepovjerljivi?
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Nisi me u pilala, nekada davno je i meni to tu objašnjeno tako da nema frke.
Temperature mogu šetati, moja zna... Tipa pad na 4dpo ili 9dpo pa opet skoči.
Inače na temperaturu utječu i vanjske okolnosti pa to uzmeš u obzir. U koju aplikaciju upisuješ?
url=https://lilypie.com]
Malla, random mjerenje temperature nije neki pokazatelj? I zanima me ako ti je bazalna povisena par dana nakon O, znaci li da li ona cijeli dan ostaje takva ili se smanjuje ili
jos raste tokom dana? da li nekad mjeris vise puta u danu temp? Ili su ti podaci totalno nepovjerljivi?
Nije, ako ne znaš kako ti se tijelo inače ponaša onda će te random mjerenje samo zbunit!
Mijenja se temperatura kroz dan, ali npr ako uvijek mjeriš popodne onda će i ona imat svoj ritam. Npr. Bazalna je temperatura tijela u mirovanju, najniža dnevna temperatura, kasnije kako nešto radimo, jedemo tijelo se zagrijava pa onda nije toliko dosljedno i pouzdano.
Mjerila sam više puta u danu i po tome isto znam prepoznati jeli O bila (mjerim već ukupno s prekidima više od 2 godine). Popodnevna mi ide prije O do 36.7 a iza O do 37.4. Tako da koju god metodu izabereš drži se uvik iste metode i istog toplomjera, a i razdoblja u danu.... Najpouzdanije je nakon buđenja tj. Najmanje 4h sna!
Nisi me u pilala, nekada davno je i meni to tu objašnjeno tako da nema frke.
Temperature mogu šetati, moja zna… Tipa pad na 4dpo ili 9dpo pa opet skoči.
Inače na temperaturu utječu i vanjske okolnosti pa to uzmeš u obzir. U koju aplikaciju upisuješ?
Ne upisujem jos,mislim se pocet od iduceg ciklusa ako dode jer nisam ovaj mjesec mjerila kako treba,pa planiram po psu od iduceg,nego me svakako to zanimalo,a buduci da si i inace znam mjerit temp i prije ovog planiranja znam da nije tako visoka..tko ce znat mozda i neku upalicu sad imam,zato kazem,vise me zanimalo opcenito kako to funkcionira..znam da je random mjerenje pa si ga i ne uzimam puno u obzir😊
👨28
👩22
💏 5g💞
Pokusavamo od 1/20🙏
Ma i po tom tvom kako ti mjeris ja nisan trudna. Zadnjih par dana 36.8, i sad 36.4
Ma glupost sta san uopce ovo radila, jer sta si rekla, ne znam kako mi se tijelo ponasa.
Hvala na iscrpnom odgovoru ❤️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Svaka od nas ke različita i različito se temperature mijenjaju, nekome je nakon Ovulacije bazalna 37 a ja da vidim 37 garantirala bi da sam trudna....
Ili nekim curama je nakon ovulacije 36.3 temperatura.
Ma ja sam mišljenja da treba temperaturu uzet kao zabavnu metodu i onda nakon nekog vremena kad skužiš kako tijelo reagira onda donositi zaključke. Ovak ciklus kod mene ke zbrčkan užas, a kao imam iskustva u mjerenju a pojma nemam šta se dogodilo.
Možete pogledat na stranici Fertility Friend grafove tuđe ako vas više zanima!
Mmarieja pijem vrkutu, tj 2 mjeseca sam pila, sad cu vjerovatno napraviti stanku, kazu da nakon 2-3 mjeseca pravi se stanka mjesec dana pa onda moze opet… meni je super djelovala, osjecam ovulacijske grceve otkako nju pijem i imam vise sluzi. Definitivno cu nastaviti koristiti.
Hvala ti na odgovoru.. 🤗 koliko puta dnevno pijes? I jel ju pijes cijeli ciklus i kad imaš M?
Mmarieja pijem vrkutu, tj 2 mjeseca sam pila, sad cu vjerovatno napraviti stanku, kazu da nakon 2-3 mjeseca pravi se stanka mjesec dana pa onda moze opet… meni je super djelovala, osjecam ovulacijske grceve otkako nju pijem i imam vise sluzi. Definitivno cu nastaviti koristiti.
Hvala ti na odgovoru.. 🤗 koliko puta dnevno pijes? I jel ju pijes cijeli ciklus i kad imaš M?
Nemoj je piti dok traje M. Nakon toga do pocetka sljedece M smijes pit. Možes je pit 3x dnevno po 3-4dcl.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Malela kako si? Kak se drzis? Imas kakvih simptoma? :))
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
https://ibb.co/cF7RfLF tko ima iskustva sa čitanjem nalaza?
Sve u redu!! Dobar AHM!! Dosta vitamina D (što je isto dobro)!
Da, pregled mi je tek za mjesec dana, treba dočekat i ostale nalaze i komentar 😵
05.12.2022 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji