Sanjich žao mi je za takvo iskustvo.... Inače dobro došla u dalmaciju, mi smo navikli na sarkastično nadrkane babe koje uvik imaju komentar.... Al srećom nisu svi takvi!
Drugi put se izderi jače i zapriti pa ćeš vidit kako se ploča minja... Nije baš nenasilan pristup u mojoj preporuci al nekada je jedini način....
Ako te strah što se događa otiđi privatno bar da te netko detaljnije pogleda a onda u borbu s HZZO
url=https://lilypie.com]
Sanjich žao mi je za takvo iskustvo…. Inače dobro došla u dalmaciju, mi smo navikli na sarkastično nadrkane babe koje uvik imaju komentar…. Al srećom nisu svi takvi!
Drugi put se izderi jače i zapriti pa ćeš vidit kako se ploča minja… Nije baš nenasilan pristup u mojoj preporuci al nekada je jedini način….
Ako te strah što se događa otiđi privatno bar da te netko detaljnije pogleda a onda u borbu s HZZO
Po meni je dobro napravila sta je otisla i odbila se upisat. Dobila bi nadrkanu doktoricu zauvik, koja bi zapamtila tvoje lice i za sve sta bi ti ubuduce trebalo, tribala bi molit. Iako si nova, pokazala ti je svoje lice odmah. Ima dobrih doktora, viruj.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sanjich žao mi je za takvo iskustvo…. Inače dobro došla u dalmaciju, mi smo navikli na sarkastično nadrkane babe koje uvik imaju komentar…. Al srećom nisu svi takvi!
Drugi put se izderi jače i zapriti pa ćeš vidit kako se ploča minja… Nije baš nenasilan pristup u mojoj preporuci al nekada je jedini način….
Po meni je dobro napravila sta je otisla i odbila se upisat. Dobila bi nadrkanu doktoricu zauvik, koja bi zapamtila tvoje lice i za sve sta bi ti ubuduce trebalo, tribala bi molit. Iako si nova, pokazala ti je svoje lice odmah. Ima dobrih doktora, viruj.
Bas to.. Sutra cu otici opet.. Vidila sam da neko jos prima u domu zdravlja pa na blef..
Mare, zao mi je 😢. Glavu gore i nema odustajanja. Tu sam ja, samo sam se malo udaljila od foruma ovaj mjesec. Trebalo mi je odmora od svega. Citam kad nadjem vremena. Iduci ciklus sam opet tu aBd 😊. Inace, mislim da prosli ciklus nisam ovulirala jer me jajnik nije bolio a kako nema lh trakica ne znam. Jesam imala iscjedak u plodnim danima al evo ni cice me ne bole tako da moguce da mi se nije desila ovulacija.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Cure imam pitanje ako mi koja zna odgovorit
Vidim da se dosta pise o temperaturi koja se dize nakon ovulacije do m ako je trudnoca u pitanju.😳
Zanima me kako to da ostaje povisena nakon o ako je implantacija tek negdje 8/12 dana nakon ovulacije..ne mjerim svoju bazalno ali vec par dana izmjerim ujutro i popodne i seta mi od 36,8 do 37,2..ne zelim si laznu nadu stavljat u glavu ali cisto eto ako tko zna pojasnit,malo sam tupson u tome 😂
👨28
👩22
💏 5g💞
Pokusavamo od 1/20🙏
Mmarie ja pijem vrkutu, tj 2 mjeseca sam pila, sad cu vjerovatno napraviti stanku, kazu da nakon 2-3 mjeseca pravi se stanka mjesec dana pa onda moze opet... meni je super djelovala, osjecam ovulacijske grceve otkako nju pijem i imam vise sluzi. Definitivno cu nastaviti koristiti.
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Vidim da se dosta pise o temperaturi koja se dize nakon ovulacije do m ako je trudnoca u pitanju.😳
Zanima me kako to da ostaje povisena nakon o ako je implantacija tek negdje 8/12 dana nakon ovulacije..ne mjerim svoju bazalno ali vec par dana izmjerim ujutro i popodne i seta mi od 36,8 do 37,2..ne zelim si laznu nadu stavljat u glavu ali cisto eto ako tko zna pojasnit,malo sam tupson u tome 😂
Ovakoc... Znači u prvoj fazi ciklusa je temperatura tijela niža, zna se dogoditi koji nesvrstani porast al je uglavnom niža. Tada se dogodi rast LH hormona a zatim otpuštanje jajašca, taj dan temperatura još zna pasti niže, a onda se ovulacijom stvara/oslobađa žuto tijelo koje proizvodi progesteron, hormon koji povećava temperaturu tijela od cca 0.3 stupnja ili više, tri povišene temperature znače da je ovulacija bila i da je žuto tijelo tu (ponekad ima iznimki). E sad klasično vjerovanje je da ako temperatura ostane visoka 7dpo, zatim 11dpo otprilike u redovnom ciklusu 21 i 25dc šanse za trudnoću su malo veće.... Ako temperatura nakon najduže lutealne faze (vrijeme od O do M svakoj ženi najčešće fiksno, najčešće 14dana, kako kome) ostane visoko onda je izgledno da je u pitanju trudnoća jer je progesteron i dalje prisutan.... A ako žuto tijelo propadne, pada razina progesterona i temperatura tijela te dolazi do M. Nadam se da si me šta skužila! Uglavnom ako je bila O porast će bit!
E sad to je teorija, a u praksi postoji raznih verzija.... Kod mene npr. Najčešće prije O je temp 35.8 do 36.4 na dan O 36 do 36.2, a nakon O od 36.5 do 36.9!
Ovakoc… Znači u prvoj fazi ciklusa je temperatura tijela niža, zna se dogoditi koji nesvrstani porast al je uglavnom niža. Tada se dogodi rast LH hormona a zatim otpuštanje jajašca, taj dan temperatura još zna pasti niže, a onda se ovulacijom stvara/oslobađa žuto tijelo koje proizvodi progesteron, hormon koji povećava temperaturu tijela od cca 0.3 stupnja ili više, tri povišene temperature znače da je ovulacija bila i da je žuto tijelo tu (ponekad ima iznimki). E sad klasično vjerovanje je da ako temperatura ostane visoka 7dpo, zatim 11dpo otprilike u redovnom ciklusu 21 i 25dc šanse za trudnoću su malo veće…. Ako temperatura nakon najduže lutealne faze (vrijeme od O do M svakoj ženi najčešće fiksno, najčešće 14dana, kako kome) ostane visoko onda je izgledno da je u pitanju trudnoća jer je progesteron i dalje prisutan…. A ako žuto tijelo propadne, pada razina progesterona i temperatura tijela te dolazi do M. Nadam se da si me šta skužila! Uglavnom ako je bila O porast će bit!
Hvala puno,nadam se da te nisam upilala s tim pitanjem,ja sam 9 ili 10dpo,ne znam tocno malo me zbunilo s trakicama,ali eto,temp seta malo vise,znam da je inace 36,3/36,4..pa mi nije bilo jasno,ali sad kopcam da je zbog progesterona 💞
👨28
👩22
💏 5g💞
Pokusavamo od 1/20🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji