https://ibb.co/VNJSSkV
Jučer trakica 0,38, a danas kaze app 1,03...ima nadeee 💪🏻💪🏻
Mmarie, ne trebamo se ljutiti na one koji nam daju takve "savjete"
I mene to živcira i to mi je najgori mogući savjet...ne razmisljaj o tome i opusti se me strasno zivcira...
Ali ne zamjeram ljudima...svatko to dozivljava na svoj nacin i to je jedini nacin da ti netko da kao utjehu...ne znamo se svi nositi sa takvim situacijama, a osjecaju mozda potrebu da nas smire...
Zato najbolje ni ne govoriti da radite na bebi...
Ja imam osjecaj da je ljudima oko mene koji zatrudne, neugodno im reci mi da su zatrudnili jer npr znaju da mi pokusavamo evo godinu dana...
Ali to mi je bezveze...oni koji trebaju biti najsretniji na svijetu i moci to svima reci i podijeliti svoju srecu, predamnom se osjecaju kao postiđeni...
A to nikako ne želim...
Nekome je uspjelo iz prve, nekome nakon godinu dana...ugl ja se za sve veselim kao da sam i ja ostala trudna...
I iz tog razloga mozda ljudi daju takve savjete jer im je neugodno i ne znaju sto reci pa je to najjednostavnije...
Ne treba se oko toga živcirati nego to tako shvatiti i samo na to reci, bit će kad dragi Bog da i sa smiješkom otići...😊
url=https://lilypie.com]
Ma ja mislim da opusten mozes biti samo eventualno mjesec dva na pocetku pokusavanja a kasnije kad krene intenzivno pokusavanje, ne znam da postoji iko na svijetu ko se moze opustiti u tom smislu. Mozemo mi lagati sebe ili druge da smo opusteni, da cemo se opustiti od svakog narednog ciklusa itd itd al samo mi znamo da onaj digitron u glavi i dalje radi punom parom. To je tako, prirodan proces valjda.
Not that fensi, ekšli..
Ajme bas grozan osjećaj,bas to kako na koji nacin da se opustim! I kad se opustim opet u podsvijesti dodu misli 😂..dobro je mislila sam da sam jedina s takvim ispadima,i plakanjem i osjecajem krivnje jer pomislim da je problem u meni posto dragi ima dijete iz prvog braka a sve u redu sa mnom. Nego sta,mozemo sve. Isplakati i ispustit sve iz sebe i cekati.. ❤💪🏻
Hvala vam na razumijevanju cure vec sam mislila da sam poludila 🤪😘
Cure, moje menge jos nema, ako ne dođe do petka idem na duphaston. Narucila sam si moje stare ljubicaste lh trakice jer mi te najbolje pasu, jedino su mi one pokazale ovulaciju kad je bila, a kad nije nije bilo ni dileme da je nema.
Nego, dosao mi je nalaz na trombofiliju MTHFR heterozigot i PAI 1 5g homozigot... Kaze mi dr. da se po novim smjernicama ne daje niskomolekularni heparin za takav nalaz, ali me svejedno salje hematologu na konzultacije. Imate li vi kakvih iskustava?
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ajme bas grozan osjećaj,bas to kako na koji nacin da se opustim! I kad se opustim opet u podsvijesti dodu misli 😂..dobro je mislila sam da sam jedina s takvim ispadima,i plakanjem i osjecajem krivnje jer pomislim da je problem u meni posto dragi ima dijete iz prvog braka a sve u redu sa mnom. Nego sta,mozemo sve. Isplakati i ispustit sve iz sebe i cekati.. ❤💪🏻
Ne brini, sve mi imamo takve dane... kad su mi oni dani kad baš boli što nemam svoje dijete...sve mi smeta, svi koji imaju dijete, sve sa trbusima, glasići djece.... i onda baš ko za inat vidim samo jecu i trudnice po gradu...još k tome i moj dragi ima dijete iz prvog braka... uh te dane bi se najradije sakrila negdje da nikog ne vidim niti čujem...
Ne brini, sve mi imamo takve dane… kad su mi oni dani kad baš boli što nemam svoje dijete…sve mi smeta, svi koji imaju dijete, sve sa trbusima, glasići djece…. i onda baš ko za inat vidim samo jecu i trudnice po gradu…još k tome i moj dragi ima dijete iz prvog braka… uh te dane bi se najradije sakrila negdje da nikog ne vidim niti čujem…
O znam kako je to..sve primjecujes i sto nebi prije primjetila sad bode u oko. To se meni upravo dogada,najradije bi da nestanem na neko vrijeme. Samo nervoza,jadan ni kriv ni duzan pita se sto mi se dogada jel on nesto kriv a nedaj Boze da bi olakšala dušu pa rekla jer smatram da bi pomislio da imam ozbiljnih problema sto sam nastrojena. A valjda svi prolazimo kroz neke svoje turbulencije i trazimo ventil i najlaksi nacin da se nosimo s tim. Mislim da cemo jednog dana biti debelo nagrađene za to! 🤗
Chian bas to, prava komedija 🙈
Amelie opce ne znam sta da mislim, dva testa su negativna, nisam pik uhvatila, nisam O osjetila, iscjedak vise ni ne znam jel od akcijanja ili cega drugog, mislim si valjda bi bar cicke malo narasle al ni to, a osjetim povremeno onaj osjecaj kao da ce M doc a ne dolazi… Luda kuca 🤪
Neke žene fakat nemaju nijedan simptom osim izostanka menge.. znam jer su mi same rekle.. i tako 9 mjeseci..ok..naraste i trbuh😂 Sretno.. nadam se da je ipak trudnoća!!:)
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Fancy potpisujem!
Silver da da šta čekaš i vrijeme ti je je vrh vrhova.... Na to odgovorim "nije da se pritisne dugme pa si trudan". Uglavnom znam da ljudi nisu zlonamjerni ali znam da mi smeta kad me pilaju s tim!
Osjetim gorak okus u ustima kad drugi zatrudnjuju kad im se hoće al to su moji osjećaji koji su prirodni i koje sam prihvatila.... Radim na sebi i veselim se danu kad ću i ja biti ponovo trudna!
Chian bas to, prava komedija 🙈
Amelie opce ne znam sta da mislim, dva testa su negativna, nisam pik uhvatila, nisam O osjetila, iscjedak vise ni ne znam jel od akcijanja ili cega drugog, mislim si valjda bi bar cicke malo narasle al ni to, a osjetim povremeno onaj osjecaj kao da ce M doc a ne dolazi… Luda kuca 🤪
Neke žene fakat nemaju nijedan simptom osim izostanka menge.. znam jer su mi same rekle.. i tako 9 mjeseci..ok..naraste i trbuh😂 Sretno.. nadam se da je ipak trudnoća!!:)
Nisan ni ja imala, apsolutno nista. Mislim, bolile me jesu grudi, i mislila sam da je pms. Uvjeravala rodicu da nisan trudna i da ne zelim bzvz radit test na trudnocu 🙈
Amelie,nemoj otic skroz od nas, ostani sa nama jos, dajes mi nadu, buduci da nam je situacija skroz slična. 🥰
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ne brini, sve mi imamo takve dane… kad su mi oni dani kad baš boli što nemam svoje dijete…sve mi smeta, svi koji imaju dijete, sve sa trbusima, glasići djece…. i onda baš ko za inat vidim samo jecu i trudnice po gradu…još k tome i moj dragi ima dijete iz prvog braka… uh te dane bi se najradije sakrila negdje da nikog ne vidim niti čujem…
O znam kako je to..sve primjecujes i sto nebi prije primjetila sad bode u oko. To se meni upravo dogada,najradije bi da nestanem na neko vrijeme. Samo nervoza,jadan ni kriv ni duzan pita se sto mi se dogada jel on nesto kriv a nedaj Boze da bi olakšala dušu pa rekla jer smatram da bi pomislio da imam ozbiljnih problema sto sam nastrojena. A valjda svi prolazimo kroz neke svoje turbulencije i trazimo ventil i najlaksi nacin da se nosimo s tim. Mislim da cemo jednog dana biti debelo nagrađene za to! 🤗
I onda poberu svađu oni koji su nam najbliži...😔
Ajde sad imam jednu curu tu za pričanje da nam partneri imaju djecu od prije 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji