Eh jedino ja odkačem ovaj ciklus....ne znam kako ni zašto al odkad je stigla M sam smirena i optimistična da je ovo naš mjesec. Još uvijek čvrsto stojim pri toma da nema pišanja prije kašnjenja pa ćemo vidjeti. Moram priznati da sam malo u sretna jer moje lh trakice još uvijek putuju, već dva mjeseca , i što me dragi odgovorio od kupnje lh u DM-u
Nadam se da ćemo sve mi, ili bar većina, ovaj mjesec ugledati +. Nakon svih ovih natezanja je O/nije...stvarno zaslužujemo 😊
Ja se moram Baji ispričat, jer sam se nekidan pravila pametna i nisam bila dosljedna sebi i onom sta sam rekla. Zadnja tri dana sam potajno opet radila LH trakice u nadi da ce one neko pojacanje hormona pokazat. Glupo znan, al nemam jeftinih HCG. Bajo, oprosti😂❤️
Toliko san se borila, al kad nada tinja. 😔
Za iduci misec ide drugi pristup, mislim da cu dat muzu. da kontrolira trakice kad prođe O, da ne buden luda opet 🤦🏻♀️ Slaba sam, šta ću.
I ovo, ne nadam se ničem, u meni gori od želje, al uvjeravam sebe da nije nista, a opet, očekujen nešto.
🤣🤣🤣🤣Samo nek bude +++ za drugo lako
Inace meni lagani grcevi i bolovi u leđima 😂😂😂ja od sutra koristim trakice pa što bude
Cure vidim da ovdje jako puno piskite na testice 😂
Jel koristite one jeftine od kineza ?
Ja sam 20-ak komada uzela za cca 50kn.
Zanima me vase iskustvo koliko su pouzdani?
sretno svima 🙏♥
Ja u Mulera kupujem trakice za hcg14 kn kom
Znate šta ja radim, ja nisam ovisnik o trakicama (ima još vremena da postanem jer što više ciklusa prolazi sve manje sam strpljiva), ja gledam na youtube-u dpo simptome, ali ono svaki ciklus, ja mislim da ne postoji žena koja je snimila video da ja nisam pogledala i sve uvijek govore iste stvari a ja se nikad u njima ne pronalazim, ali opet gledam svaki ciklus 2 tjedna od ovulacije do kraja...totalni gubitak vremena
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Kod nas ovaj mjesec ništa ne može biti normalno. Evo ja ulovila pik na trakicama na 50 dan ciklusa što nikako nije normalno, a otpisala sam ovaj mjesec jer kasnila mi pošteno, i odem jučer na pregled i kaže mi da ovulacija tek slijedi. Nekad je bolje otići na pregled, jer si psihički smirenija posle. Da nisam išla na pregled, ciklus bi definitivno otpisala, i ne bi krenula u akciju već po stoti put na wc tražit tragove krvi. Jest da sam sutra 24 sata na poslu, al pokrila jučer i danas ću, pa što bude bude.
Ps. do sada sam napravila 3 testa prije ovulacije, tako da se ja ne ubrajam u normalnu ovdje koja će reći nešto pametno. sada mi je šteta novaca:)
Ma silver nisam toliko luda nisam 4dpo nego je FF ovaj ciklus poludio, prvo mi je držao da je O 10dc, pa 17 pa sad 23, ovak ciklus temp je 0 bodova, nepouzdano do bola.... Ja držim da je biča 17dc....ma ko zna ne bi bio prvi put da sam radila test a da O nije bila a ja mislila da je 😂😂
Uglavnom ja sam 11dpo, trebam dobit za 2-3 dana....
url=https://lilypie.com]
Ja se moram Baji ispričat, jer sam se nekidan pravila pametna i nisam bila dosljedna sebi i onom sta sam rekla. Zadnja tri dana sam potajno opet radila LH trakice u nadi da ce one neko pojacanje hormona pokazat. Glupo znan, al nemam jeftinih HCG. Bajo, oprosti😂❤️
Toliko san se borila, al kad nada tinja. 😔
Za iduci misec ide drugi pristup, mislim da cu dat muzu. da kontrolira trakice kad prođe O, da ne buden luda opet 🤦🏻♀️ Slaba sam, šta ću.
I ovo, ne nadam se ničem, u meni gori od želje, al uvjeravam sebe da nije nista, a opet, očekujen nešto.
A Mrljica:) Sve mi to tako:P
E da Watson probala sam svašta.... U 1 T su mi kinezi boli vrh, na 8dpo sjena i potvrdila T kasnije, cura sad ima 3,5 godine.... Kasnije su me dosta zezali od sjena do crta rozih a da nema T.... Evo sad zadnji lot što sam imala nije bacao sjene dobar je bio, do 8dpo kad je dao sjenu al CB kaže nije T. Znači svakako glasam za njih za utažit želju za testiranjem, ali obavezno potvrditi nekim drugim testom ako da crtu.... Jedino me CB nikad nike prevario, milerov je, gravidnost je...
E silver tebi ćemo podnosit izvješće o simptomima da nam kažeš ima li šta od nas 😂😂😂
A što smo se skupili tu sve luđa od luđe.
E da i ja potrošim LH jer gledam jel tamni nakon O ialo to nema smisla.... Maaa budalaa
Jutro cure! Kako ste mi? Evo ja nadobudna opet 5 dana prije nego sto treba ne doci napravila jutros testic bijel ko snijeg ni sjene ni nicega hh..malo sam se ubedirala ali opet sama sam kriva za to ali ne mozes protiv sebe nikako.. 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji