Jutro curke..kod mene (.)(.) Uzas…i dva dana me bas zica jajnik…..to su inace moji simptomi pms🤦♀️…..kako ste vi jel.radi koja testic???puse svima
A šta da ti kažem ja sam "pee on stick freak", dakle CB kaže Not pregnant, kinez kaže imaš sjenu eto da te malo zajebavam 😂😂😂
Ma ja se uvijek nadam čudu a ono me zaobilazi, kad se prestanem nadat tada će me zakačit!
url=https://lilypie.com]
Jutro curke..kod mene (.)(.) Uzas…i dva dana me bas zica jajnik…..to su inace moji simptomi pms🤦♀️…..kako ste vi jel.radi koja testic???puse svima
A šta da ti kažem ja sam "pee on stick freak", dakle CB kaže Not pregnant, kinez kaže imaš sjenu eto da te malo zajebavam 😂😂😂
Ma ja se uvijek nadam čudu a ono me zaobilazi, kad se prestanem nadat tada će me zakačit!
O da ista sam ti...vjeruj...😁😁samo ne zelim radit jos test jer se ne nadam nicem...kako god da bude jbg
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
O da ista sam ti…vjeruj…😁😁samo ne zelim radit jos test jer se ne nadam nicem…kako god da bude jbg
Zene, samo piskite testove. Ja sam se kroz licni primjer uvjerila da test pokaze sjenu i kad je beta U KRVI 20 i manje a to je prakticno odmah nakon implantacije a nakon toga rapidno raste. Tako da, po meni ima smisla piskiti testove cak od 7 dpo, postoji sansa da se sjena pokaze. E druga stvar je sto se na taj nacin lako otkrije biohemijska pa se mozete razocarati, al Boze moj.
Not that fensi, ekšli..
Čekaj piškila si test 4dpo? Stvarno si POAS teški ovisnik!
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Ja znam da sam rekla da ih necu vise ranije piskiti, al kao sto se da primijetiti... hocu 😂
Not that fensi, ekšli..
Ja se moram Baji ispričat, jer sam se nekidan pravila pametna i nisam bila dosljedna sebi i onom sta sam rekla. Zadnja tri dana sam potajno opet radila LH trakice u nadi da ce one neko pojacanje hormona pokazat. Glupo znan, al nemam jeftinih HCG. Bajo, oprosti😂❤️
Toliko san se borila, al kad nada tinja. 😔
Za iduci misec ide drugi pristup, mislim da cu dat muzu. da kontrolira trakice kad prođe O, da ne buden luda opet 🤦🏻♀️ Slaba sam, šta ću.
I ovo, ne nadam se ničem, u meni gori od želje, al uvjeravam sebe da nije nista, a opet, očekujen nešto.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Cure vidim da ovdje jako puno piskite na testice 😂
Jel koristite one jeftine od kineza ?
Ja sam 20-ak komada uzela za cca 50kn.
Zanima me vase iskustvo koliko su pouzdani?
sretno svima 🙏♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Ja se moram Baji ispričat, jer sam se nekidan pravila pametna i nisam bila dosljedna sebi i onom sta sam rekla. Zadnja tri dana sam potajno opet radila LH trakice u nadi da ce one neko pojacanje hormona pokazat. Glupo znan, al nemam jeftinih HCG. Bajo, oprosti😂❤️
Toliko san se borila, al kad nada tinja. 😔
Za iduci misec ide drugi pristup, mislim da cu dat muzu. da kontrolira trakice kad prođe O, da ne buden luda opet 🤦🏻♀️ Slaba sam, šta ću.
I ovo, ne nadam se ničem, u meni gori od želje, al uvjeravam sebe da nije nista, a opet, očekujen nešto.
Ihhhh, ko da je problem skoknut do dma po testic 😂
Not that fensi, ekšli..
Ova grupa mi je zadnjih dana presmiješna 😂😂
Sve odjednom lude...jel ima koja normalna da nas smiri sve? 🤭
Predobro mi je kako jedna drugu smirujemo, a onda svaka za sebe luduje i radi trakice i testove pomahnitalo 😁
Ovo je stvarno postalo show od ciklusa...svakoj nesto, a ni jednoj ništa 😂
Ja na 35dc i izgubljena sam u prostoru i vremenu 😂😂😂 jedino nekakav lagani bijeli iscjedak primjecujem tu i tam, ne znam sta se sprema 🤔
Jel mliječan onako i malo gušći?
Pa da, bas tako nekako, nije stalno al kroz dan ga primjetim, pa mi na gacicama ostane bijelo zuckasto nekako
To ti je meni u obje trudnoće bio znak!;)) 🤞🤞
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Sortiraj odgovore
Najstariji