Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    02. Lipanj 2020. 10:00

jelenajelena

Jutro curke..kod mene (.)(.) Uzas…i dva dana me bas zica jajnik…..to su inace moji simptomi pms🤦‍♀️…..kako ste vi jel.radi koja testic???puse svima

A šta da ti kažem ja sam "pee on stick freak", dakle CB kaže Not pregnant, kinez kaže imaš sjenu eto da te malo zajebavam 😂😂😂
    Ma ja se uvijek nadam čudu a ono me zaobilazi, kad se prestanem nadat tada će me zakačit! 

url=https://lilypie.com]

jelenajelena
    02. Lipanj 2020. 10:04

Mallla

jelenajelena

Jutro curke..kod mene (.)(.) Uzas…i dva dana me bas zica jajnik…..to su inace moji simptomi pms🤦‍♀️…..kako ste vi jel.radi koja testic???puse svima

A šta da ti kažem ja sam "pee on stick freak", dakle CB kaže Not pregnant, kinez kaže imaš sjenu eto da te malo zajebavam 😂😂😂
    Ma ja se uvijek nadam čudu a ono me zaobilazi, kad se prestanem nadat tada će me zakačit!

O da ista sam ti...vjeruj...😁😁samo ne zelim radit jos test jer se ne nadam nicem...kako god da bude jbg

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Fancy
    02. Lipanj 2020. 10:24

jelenajelena

Mallla

jelenajelena

O da ista sam ti…vjeruj…😁😁samo ne zelim radit jos test jer se ne nadam nicem…kako god da bude jbg

Zene, samo piskite testove. Ja sam se kroz licni primjer uvjerila da test pokaze sjenu i kad je beta U KRVI 20 i manje a to je prakticno odmah nakon implantacije a nakon toga rapidno raste. Tako da, po meni ima smisla piskiti testove cak od 7 dpo, postoji sansa da se sjena pokaze. E druga stvar je sto se na taj nacin lako otkrije biohemijska pa se mozete razocarati, al Boze moj. 

Not that fensi, ekšli..

silver
    02. Lipanj 2020. 10:27

Mallla

jelenajelena

Čekaj piškila si test 4dpo?  Stvarno si POAS teški ovisnik! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Fancy
    02. Lipanj 2020. 10:27

Ja znam da sam rekla da ih necu vise ranije piskiti, al kao sto se da primijetiti... hocu 😂

Not that fensi, ekšli..

Sara 🌸
    02. Lipanj 2020. 10:37

Ja se moram Baji ispričat, jer sam se nekidan pravila pametna i nisam bila dosljedna sebi i onom sta sam rekla. Zadnja tri dana sam potajno opet radila LH trakice u nadi da ce one neko pojacanje hormona pokazat. Glupo znan, al nemam jeftinih HCG. Bajo, oprosti😂❤️ 
    Toliko san se borila, al kad nada tinja. 😔

Za iduci misec ide drugi pristup, mislim da cu dat muzu. da kontrolira trakice kad prođe O, da ne buden luda opet 🤦🏻‍♀️ Slaba sam, šta ću. 
    I ovo, ne nadam se ničem, u meni gori od želje, al uvjeravam sebe da nije nista, a opet, očekujen nešto. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

watson009
    02. Lipanj 2020. 10:41

Cure vidim da ovdje jako puno piskite na testice 😂
    Jel koristite one jeftine od kineza ? 
    Ja sam 20-ak komada uzela za cca 50kn.
    Zanima me vase iskustvo koliko su pouzdani?
    sretno svima 🙏♥

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Fancy
    02. Lipanj 2020. 10:58

Siijjj

Ja se moram Baji ispričat, jer sam se nekidan pravila pametna i nisam bila dosljedna sebi i onom sta sam rekla. Zadnja tri dana sam potajno opet radila LH trakice u nadi da ce one neko pojacanje hormona pokazat. Glupo znan, al nemam jeftinih HCG. Bajo, oprosti😂❤️
    Toliko san se borila, al kad nada tinja. 😔

Za iduci misec ide drugi pristup, mislim da cu dat muzu. da kontrolira trakice kad prođe O, da ne buden luda opet 🤦🏻‍♀️ Slaba sam, šta ću.
    I ovo, ne nadam se ničem, u meni gori od želje, al uvjeravam sebe da nije nista, a opet, očekujen nešto.

Ihhhh, ko da je problem skoknut do dma po testic 😂

Not that fensi, ekšli..

chiAn
    02. Lipanj 2020. 11:05

Ova grupa mi je zadnjih dana presmiješna 😂😂
    Sve odjednom lude...jel ima koja normalna da nas smiri sve? 🤭
    Predobro mi je kako jedna drugu smirujemo, a onda svaka za sebe luduje i radi trakice i testove pomahnitalo 😁
    Ovo je stvarno postalo show od ciklusa...svakoj nesto, a ni jednoj ništa 😂

Amelie
    02. Lipanj 2020. 11:11

Lucky🍀

Amelie

Lucky🍀

Ja na 35dc i izgubljena sam u prostoru i vremenu 😂😂😂 jedino nekakav lagani bijeli iscjedak primjecujem tu i tam, ne znam sta se sprema 🤔

Jel mliječan onako i malo gušći?

Pa da, bas tako nekako, nije stalno al kroz dan ga primjetim, pa mi na gacicama ostane bijelo zuckasto nekako

To ti je meni u obje trudnoće bio znak!;)) 🤞🤞

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.