Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    chiAn
    02. Lipanj 2020. 08:47

Lucky, ma ti si trudna! Samo ce ti kasnije pokazati...negoo imas li testića kakvih? Ajd nabaci jedan 😁

url=https://lilypie.com]

Sara 🌸
    02. Lipanj 2020. 08:58

Jutro, u mene nista,apsolutno nista. Ne nadam se ničemu. 
    Silver,  umrla sam sad sa 2dpo symptoms 😂😂😂😂😂😂

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Amelie
    02. Lipanj 2020. 09:03

Malela

Amelie

Ajmee..malo si me umirila.. ja sam poslala mail svojoj dr. pa cemo vidjeti sto kaze.. U svakom slucaju vidim da te vrijednosti znaju jako varirati i nastojati cu se ne sekirati do iduceg utorka..boze pomozi..🤯🤯
    Mislim da si ti duze trudna.. ovo je bas kao da si u sestom tjednu.. a sto mislis kakve su sanse da su blizanci??:)) Sretno svakako i nek te tjesi sto je do petka samo 3 dana.. (danas vise ne broji!:p) Sretno svakako! Javi obavezno sto kaze dr..
    Amelie ciklus prije ovog sam koristila Klomifen za poticanje O i dupaston poslije, kao može biti od toga, a od muža polusestrična ima blizance. Pa eto, vidjet ćemo.
    HahHa ti mi nisi ni petak brojila, ajde kad tako broji ni nije tako dugo, još malo pa će utorak i onda još samo 2 dana hahahaha.

Hahahah.. eto vidis da ce brzo to.. tako i meni do mog pregleda iduci utorak..samo jos 6 dana🙈🙈 Nadam se da ce sve biti ok.. i bas me zanima sto je ustvari.. mozda su stvarno blizanci!?! 🥳🥳🥳

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    02. Lipanj 2020. 09:06

Lucky🍀

Ja na 35dc i izgubljena sam u prostoru i vremenu 😂😂😂 jedino nekakav lagani bijeli iscjedak primjecujem tu i tam, ne znam sta se sprema 🤔

Jel mliječan onako i malo gušći?

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

Lalla
    02. Lipanj 2020. 09:07

Hej cure, evo da javim ja i nesto lijepo kod sebe. Bila sam danas na 1. uzv i sve je ok (srceko, crl, zumancana).  Nadam se da ce biti treća sreća. 

Amelie
    02. Lipanj 2020. 09:09

Malela zaboravih napisati da mi je dr. rekla da je ovo moja beta skroz ok.. tak da me ajde malo i ona smirila. Ali kad sam ja pročitala kod tebe 17 000 a kao dva dana iza mene si trebala dobiti zacrnilo mi se pred ocima🙈🙈 Mislim da je stvarno rijec samo o tome da si tjedan vise trudna nego mislis.. a blizanci se mogu desiti i prvi put u familiji.. nikad ne znas😁 Samo da sve bude dobro i da su bebe zdrave🤞🤞🤗

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

Mallla
    02. Lipanj 2020. 09:13

Lucky ti si nam prava enigma... Čekamo svi s tobom šta će bit!
    Maki ti cijelo vrijeme kao da pišeš o meni i mom stanju, više ne idem pisat da je i kod mene isto... Ispadam neka frikuša 😂😂😂
    Lalla drago mi je da si nam se javila i da je sve u redu, neka nastavi biti sve u redu i uskoro će tvoja treća sreća biti u tvom zagrljaju. Sretno i neka sve nastavi biti dobro! 

Lalla
    02. Lipanj 2020. 09:20

Mallla

Lucky ti si nam prava enigma… Čekamo svi s tobom šta će bit!
    Maki ti cijelo vrijeme kao da pišeš o meni i mom stanju, više ne idem pisat da je i kod mene isto… Ispadam neka frikuša 😂😂😂
    Lalla drago mi je da si nam se javila i da je sve u redu, neka nastavi biti sve u redu i uskoro će tvoja treća sreća biti u tvom zagrljaju. Sretno i neka sve nastavi biti dobro!

Mallla  Sretno i tebi da uskoro ugledas plusić na testu! 

jelenajelena
    02. Lipanj 2020. 09:27

Jutro curke..kod mene  (.)(.) Uzas...i dva dana me bas zica jajnik.....to su inace moji simptomi pms🤦‍♀️.....kako ste vi jel.radi koja testic???puse svima

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

silver
    02. Lipanj 2020. 09:29

hahah pa da, ja sam "2dpo symptoms" guglala tek toliko da uvjerim zdravi razum da je ok što ne osjećam ništa...tako da eto Maki to je sve od simptoma (ludila) 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.