Lucky, ma ti si trudna! Samo ce ti kasnije pokazati...negoo imas li testića kakvih? Ajd nabaci jedan 😁
url=https://lilypie.com]
Jutro, u mene nista,apsolutno nista. Ne nadam se ničemu.
Silver, umrla sam sad sa 2dpo symptoms 😂😂😂😂😂😂
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ajmee..malo si me umirila.. ja sam poslala mail svojoj dr. pa cemo vidjeti sto kaze.. U svakom slucaju vidim da te vrijednosti znaju jako varirati i nastojati cu se ne sekirati do iduceg utorka..boze pomozi..🤯🤯
Mislim da si ti duze trudna.. ovo je bas kao da si u sestom tjednu.. a sto mislis kakve su sanse da su blizanci??:)) Sretno svakako i nek te tjesi sto je do petka samo 3 dana.. (danas vise ne broji!:p) Sretno svakako! Javi obavezno sto kaze dr..Amelie ciklus prije ovog sam koristila Klomifen za poticanje O i dupaston poslije, kao može biti od toga, a od muža polusestrična ima blizance. Pa eto, vidjet ćemo.
HahHa ti mi nisi ni petak brojila, ajde kad tako broji ni nije tako dugo, još malo pa će utorak i onda još samo 2 dana hahahaha.
Hahahah.. eto vidis da ce brzo to.. tako i meni do mog pregleda iduci utorak..samo jos 6 dana🙈🙈 Nadam se da ce sve biti ok.. i bas me zanima sto je ustvari.. mozda su stvarno blizanci!?! 🥳🥳🥳
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Ja na 35dc i izgubljena sam u prostoru i vremenu 😂😂😂 jedino nekakav lagani bijeli iscjedak primjecujem tu i tam, ne znam sta se sprema 🤔
Jel mliječan onako i malo gušći?
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Hej cure, evo da javim ja i nesto lijepo kod sebe. Bila sam danas na 1. uzv i sve je ok (srceko, crl, zumancana). Nadam se da ce biti treća sreća.
Malela zaboravih napisati da mi je dr. rekla da je ovo moja beta skroz ok.. tak da me ajde malo i ona smirila. Ali kad sam ja pročitala kod tebe 17 000 a kao dva dana iza mene si trebala dobiti zacrnilo mi se pred ocima🙈🙈 Mislim da je stvarno rijec samo o tome da si tjedan vise trudna nego mislis.. a blizanci se mogu desiti i prvi put u familiji.. nikad ne znas😁 Samo da sve bude dobro i da su bebe zdrave🤞🤞🤗
Pokušavamo od 09/2019.
09/21- beta 245❤️
05/2022 👶🌸💓
Lucky ti si nam prava enigma... Čekamo svi s tobom šta će bit!
Maki ti cijelo vrijeme kao da pišeš o meni i mom stanju, više ne idem pisat da je i kod mene isto... Ispadam neka frikuša 😂😂😂
Lalla drago mi je da si nam se javila i da je sve u redu, neka nastavi biti sve u redu i uskoro će tvoja treća sreća biti u tvom zagrljaju. Sretno i neka sve nastavi biti dobro!
Lucky ti si nam prava enigma… Čekamo svi s tobom šta će bit!
Maki ti cijelo vrijeme kao da pišeš o meni i mom stanju, više ne idem pisat da je i kod mene isto… Ispadam neka frikuša 😂😂😂
Lalla drago mi je da si nam se javila i da je sve u redu, neka nastavi biti sve u redu i uskoro će tvoja treća sreća biti u tvom zagrljaju. Sretno i neka sve nastavi biti dobro!
Mallla Sretno i tebi da uskoro ugledas plusić na testu!
Jutro curke..kod mene (.)(.) Uzas...i dva dana me bas zica jajnik.....to su inace moji simptomi pms🤦♀️.....kako ste vi jel.radi koja testic???puse svima
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
hahah pa da, ja sam "2dpo symptoms" guglala tek toliko da uvjerim zdravi razum da je ok što ne osjećam ništa...tako da eto Maki to je sve od simptoma (ludila)
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Sortiraj odgovore
Najstariji