Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jelenajelena
    30. Svibanj 2020. 09:51

maki994

Jelenajelena vidim na odbrojavanju da trebas dobiti tek za 6 dana, da je M to je vec dosta rano, ja mislim da bih to moglo biti implatacijsko 😁🤞 drzim fige da stane i da bude to to 😍

Hvala draga..nadam se da bude al sta god....vudim da smo tu negdje pa i ja tebi drzim🤞🤞 da nedode...mozda se i kod tebe nesto mucka🤗🤗🤗

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Sara 🌸
    30. Svibanj 2020. 09:56

mmarie

Jutro cure,jel koja poslije O imala grceve? Evo vec peti dan od O stalno nesto osjetim,ne jako ali osjetim..

Jutroooo, evo ja sam bas sinoc osjetila dok sam lezala na kaucu-7dpo. Dugo su trajali, nisu bili bolni.
    Silver nisi luda, samo zov prirode 😂🙈 dobro možda malo ko i mi... ti bar ne mos rec re si ista prepustila slučaju 😁

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

30. Svibanj 2020. 10:14

Siijjj

mmarie

Jutro cure,jel koja poslije O imala grceve? Evo vec peti dan od O stalno nesto osjetim,ne jako ali osjetim..

Jutroooo, evo ja sam bas sinoc osjetila dok sam lezala na kaucu-7dpo. Dugo su trajali, nisu bili bolni.
    Silver nisi luda, samo zov prirode 😂🙈 dobro možda malo ko i mi… ti bar ne mos rec re si ista prepustila slučaju 😁

Hjaooooo kako ces ti brzinom munje pobjec s ove temeeeee 🤞🤞🤞🤞

Sara 🌸
    30. Svibanj 2020. 10:35

A gle, događalo mi se ovo i prije. Uvik se nesto dogadja doli, zato nisan previse uzbuđena. Samo sad puno vise osluskujem tijelo. Bumo vidili 🤞🏻

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

30. Svibanj 2020. 10:44

Siijjj

A gle, događalo mi se ovo i prije. Uvik se nesto dogadja doli, zato nisan previse uzbuđena. Samo sad puno vise osluskujem tijelo. Bumo vidili 🤞🏻

Ajme i ja non stop osluskujem tilo 🙏🤞

Fancy
    30. Svibanj 2020. 10:46

Zene, jel neka od vas koristila utrogestan, interesuje me za koliko dodje M nakon prestanka?

Not that fensi, ekšli..

mmarie
    30. Svibanj 2020. 10:48

Siijjj

mmarie

Silver nisi luda, samo zov prirode 😂🙈 dobro možda malo ko i mi… ti bar ne mos rec re si ista prepustila slučaju 😁

Samo neka rade i razvesele nas! Bas sam uzbuđena zbog svih! 🥰

Sara 🌸
    30. Svibanj 2020. 11:07

Fancy, nekako mi djelujes baš ko da se ne nadaš previše. 😔 Jesi ti prestala s koristenje tih tableta vec ili?

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Mallla
    30. Svibanj 2020. 11:18

Fancy mislim par dana nakon jer ke to progesteron a nagli pad progesterona izaziva dolazak M. Nisam koristila al sam tu od drugih cura tako naučila 

url=https://lilypie.com]

Fancy
    30. Svibanj 2020. 11:24

Siijjj

Fancy, nekako mi djelujes baš ko da se ne nadaš previše. 😔 Jesi ti prestala s koristenje tih tableta vec ili?

Nisam ali planiram smanjivati i prije ponedjeljka, tad vadim betu pa cu zvati dr. Ma nema nista od ovog, radim trakice svako jutro, jutros je gotovo bijela, beta sigurno ne raste..

Not that fensi, ekšli..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.