Jelenajelena vidim na odbrojavanju da trebas dobiti tek za 6 dana, da je M to je vec dosta rano, ja mislim da bih to moglo biti implatacijsko 😁🤞 drzim fige da stane i da bude to to 😍
Hvala draga..nadam se da bude al sta god....vudim da smo tu negdje pa i ja tebi drzim🤞🤞 da nedode...mozda se i kod tebe nesto mucka🤗🤗🤗
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Jutro cure,jel koja poslije O imala grceve? Evo vec peti dan od O stalno nesto osjetim,ne jako ali osjetim..
Jutroooo, evo ja sam bas sinoc osjetila dok sam lezala na kaucu-7dpo. Dugo su trajali, nisu bili bolni.
Silver nisi luda, samo zov prirode 😂🙈 dobro možda malo ko i mi... ti bar ne mos rec re si ista prepustila slučaju 😁
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Jutro cure,jel koja poslije O imala grceve? Evo vec peti dan od O stalno nesto osjetim,ne jako ali osjetim..
Jutroooo, evo ja sam bas sinoc osjetila dok sam lezala na kaucu-7dpo. Dugo su trajali, nisu bili bolni.
Silver nisi luda, samo zov prirode 😂🙈 dobro možda malo ko i mi… ti bar ne mos rec re si ista prepustila slučaju 😁
Hjaooooo kako ces ti brzinom munje pobjec s ove temeeeee 🤞🤞🤞🤞
A gle, događalo mi se ovo i prije. Uvik se nesto dogadja doli, zato nisan previse uzbuđena. Samo sad puno vise osluskujem tijelo. Bumo vidili 🤞🏻
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
A gle, događalo mi se ovo i prije. Uvik se nesto dogadja doli, zato nisan previse uzbuđena. Samo sad puno vise osluskujem tijelo. Bumo vidili 🤞🏻
Ajme i ja non stop osluskujem tilo 🙏🤞
Zene, jel neka od vas koristila utrogestan, interesuje me za koliko dodje M nakon prestanka?
Not that fensi, ekšli..
Silver nisi luda, samo zov prirode 😂🙈 dobro možda malo ko i mi… ti bar ne mos rec re si ista prepustila slučaju 😁
Samo neka rade i razvesele nas! Bas sam uzbuđena zbog svih! 🥰
Fancy, nekako mi djelujes baš ko da se ne nadaš previše. 😔 Jesi ti prestala s koristenje tih tableta vec ili?
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Fancy mislim par dana nakon jer ke to progesteron a nagli pad progesterona izaziva dolazak M. Nisam koristila al sam tu od drugih cura tako naučila
url=https://lilypie.com]
Fancy, nekako mi djelujes baš ko da se ne nadaš previše. 😔 Jesi ti prestala s koristenje tih tableta vec ili?
Nisam ali planiram smanjivati i prije ponedjeljka, tad vadim betu pa cu zvati dr. Ma nema nista od ovog, radim trakice svako jutro, jutros je gotovo bijela, beta sigurno ne raste..
Not that fensi, ekšli..
Sortiraj odgovore
Najstariji