Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    26. Siječanj 2020. 10:52

nada23

Kod mene i dalje sve isto. Nestrpljivo čekam 28.ako ne dobijem do tada. Čekaju me najduža 2 dana. 🙈🙈
    Sinoć sam bila na večeri i uhvatio me napad vrućine. Imala sam osjećaj da mi glava gori.

Aha sad vidim!!!!!  Jooj nado jesva cekam da radis test!!! 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

nada23
    26. Siječanj 2020. 11:02

LeLa, Vidjet ćemo za 2 dana sto će moj test pokazati. S jedne strane sam bas Uzbuđena, a s druge me strah. 🤷‍♀️ Zamalo sam ga jučer kupila ali sam si rekla da moram još malo izdržati Haha.
    Ti bi ga mogla napraviti sutra ujutro pa da znaš na čemu si. Joj, bas bi bilo lijepo da nas razveseliš plusićem! 🙏

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

LeLa2807
    26. Siječanj 2020. 11:12

nada23

LeLa, Vidjet ćemo za 2 dana sto će moj test pokazati. S jedne strane sam bas Uzbuđena, a s druge me strah. 🤷‍♀️ Zamalo sam ga jučer kupila ali sam si rekla da moram još malo izdržati Haha.
    Ti bi ga mogla napraviti sutra ujutro pa da znaš na čemu si. Joj, bas bi bilo lijepo da nas razveseliš plusićem! 🙏

Haha hvala ti, al evo nakon jucerasnjeg dana totalno sam to otpisala jedino mi cudno sto jos nije dosla. Ali hoce. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

jelenajelena
    26. Siječanj 2020. 11:14

Jutro curke kako ste danaas??mi smo sinoc imali neku festu,,,,bilo nam super malo smo zaboravili na probleme😁ajde curke za danas koje trebaju testice,,ajde nas malo obradujte...🤗🤗🤗🤞🤞🤞🤞🤞🤞

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

nada23
    26. Siječanj 2020. 11:25

LeLa2807

nada23

Haha hvala ti, al evo nakon jucerasnjeg dana totalno sam to otpisala jedino mi cudno sto jos nije dosla. Ali hoce.

Ma kako god, bit će sve dobro. 🥰 Stvarno nije nama trudilicama lako, pogotovo u ove dane (ne)iščekivanja M. Ali jake smo mi. 💪💪💪

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Anchyy
    26. Siječanj 2020. 11:26

Mallla

Anchy ode to polako bit će kroz koji dan O, samo nastavi piškat!

Još tamnija mora biti ? 

nada23
    26. Siječanj 2020. 11:27

jelenajelena

Jutro curke kako ste danaas??mi smo sinoc imali neku festu,,,,bilo nam super malo smo zaboravili na probleme😁ajde curke za danas koje trebaju testice,,ajde nas malo obradujte…🤗🤗🤗🤞🤞🤞🤞🤞🤞

Neka ste se vi zabavili. 😀 Dobro je nekad malo i isključiti mozak. 👌

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

26. Siječanj 2020. 11:31

Ja jucee i danas imam toplinu u licu
    Al temp je 36 stalno
    Iscjedak i dalje ,bolne cice na dodir i to je to
    Jos 6,7 dana do M👍

jelenajelena
    26. Siječanj 2020. 11:40

nada23

jelenajelena

Jutro curke kako ste danaas??mi smo sinoc imali neku festu,,,,bilo nam super malo smo zaboravili na probleme😁ajde curke za danas koje trebaju testice,,ajde nas malo obradujte…🤗🤗🤗🤞🤞🤞🤞🤞🤞

Neka ste se vi zabavili. 😀 Dobro je nekad malo i isključiti mozak. 👌

Pa da draga i treba,previse covjek o svemu razmislja,mora se malo opustit❤🥰🥰🤗🤗🤗

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

Mallla
    26. Siječanj 2020. 11:48

Anchy testna crta ti treba biti jednako tamna kao kontrolna ili tamnija nego što je kontrolna crta. Kada to uočiš to bi bio pik i u roku dan ipo do 2 nastupa ovulacija. Nekom malo prije nekom malo kasnije! 

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.