Kod mene i dalje sve isto. Nestrpljivo čekam 28.ako ne dobijem do tada. Čekaju me najduža 2 dana. 🙈🙈
Sinoć sam bila na večeri i uhvatio me napad vrućine. Imala sam osjećaj da mi glava gori.
Aha sad vidim!!!!! Jooj nado jesva cekam da radis test!!!
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
LeLa, Vidjet ćemo za 2 dana sto će moj test pokazati. S jedne strane sam bas Uzbuđena, a s druge me strah. 🤷♀️ Zamalo sam ga jučer kupila ali sam si rekla da moram još malo izdržati Haha.
Ti bi ga mogla napraviti sutra ujutro pa da znaš na čemu si. Joj, bas bi bilo lijepo da nas razveseliš plusićem! 🙏
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
LeLa, Vidjet ćemo za 2 dana sto će moj test pokazati. S jedne strane sam bas Uzbuđena, a s druge me strah. 🤷♀️ Zamalo sam ga jučer kupila ali sam si rekla da moram još malo izdržati Haha.
Ti bi ga mogla napraviti sutra ujutro pa da znaš na čemu si. Joj, bas bi bilo lijepo da nas razveseliš plusićem! 🙏
Haha hvala ti, al evo nakon jucerasnjeg dana totalno sam to otpisala jedino mi cudno sto jos nije dosla. Ali hoce.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Jutro curke kako ste danaas??mi smo sinoc imali neku festu,,,,bilo nam super malo smo zaboravili na probleme😁ajde curke za danas koje trebaju testice,,ajde nas malo obradujte...🤗🤗🤗🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Haha hvala ti, al evo nakon jucerasnjeg dana totalno sam to otpisala jedino mi cudno sto jos nije dosla. Ali hoce.
Ma kako god, bit će sve dobro. 🥰 Stvarno nije nama trudilicama lako, pogotovo u ove dane (ne)iščekivanja M. Ali jake smo mi. 💪💪💪
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Anchy ode to polako bit će kroz koji dan O, samo nastavi piškat!
Još tamnija mora biti ?
Jutro curke kako ste danaas??mi smo sinoc imali neku festu,,,,bilo nam super malo smo zaboravili na probleme😁ajde curke za danas koje trebaju testice,,ajde nas malo obradujte…🤗🤗🤗🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Neka ste se vi zabavili. 😀 Dobro je nekad malo i isključiti mozak. 👌
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ja jucee i danas imam toplinu u licu
Al temp je 36 stalno
Iscjedak i dalje ,bolne cice na dodir i to je to
Jos 6,7 dana do M👍
Jutro curke kako ste danaas??mi smo sinoc imali neku festu,,,,bilo nam super malo smo zaboravili na probleme😁ajde curke za danas koje trebaju testice,,ajde nas malo obradujte…🤗🤗🤗🤞🤞🤞🤞🤞🤞
Neka ste se vi zabavili. 😀 Dobro je nekad malo i isključiti mozak. 👌
Pa da draga i treba,previse covjek o svemu razmislja,mora se malo opustit❤🥰🥰🤗🤗🤗
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Anchy testna crta ti treba biti jednako tamna kao kontrolna ili tamnija nego što je kontrolna crta. Kada to uočiš to bi bio pik i u roku dan ipo do 2 nastupa ovulacija. Nekom malo prije nekom malo kasnije!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji