Mala d ja jos nista ne vidim
Neznam dal uzivo vidis kakvu sjenu?
Na clearbluu vidim.
Al sutra opet. Jos 5 dana do menge.. :-)
Irma vidim tvoju crtu!! :-)
MalaD ja kod tebe na Clearblue vidim neku sjenu isto!
Joooj 😊 Sako da se te sve sjene razviju u lijepe crte ❣❣❣
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Jutro cure
Irma drzim fige da ti crtica lijepo tamni i da bude skolska trudnoca 🤗🤞🏻
Ja sam jucer spavala cijeli dan tu i tamo sam se probudila i samk se okrenula na drugu stranu i opet zaspala oko 5 popodne sam se ustala i reko idem peglat al nisam mogla bas nisam imala snage malo sam ispeglala koliko sam mogla ali sam na kraju odustala i otisla zalec u kadu da odmorim od spavanja hahai opet sam zaspala oko 11 i probudila se jedva ujutro za posao. Test cu raditi sutra ili prekosutra pa cemo vidjeti vara li me osjecaj ili ne 🤞🏻 i da jos sam imala takve glupe snove kad sam spavala da je to strasno 🤦♀️
Lilo jedva cekam da napravis test!!!! Jooj :))
Meni jucer kroz dan malo smedjeg ali ne stalno. Jucer imali odnos i mislila odmah cu procurit jer mi tako bude kad trebam dobit odnos mi potakne. Jutros sam imala kratke jako bolne grčeve i sad je sve stalo. Od odnosa do jutros nis na ulosku. Bijel.
Razmisljam kako sam pocela piti vrkutu od O ovaj ciklus jer sam se kasno sjetila mozda mi je od nje sve ovo. Uglavnom voljela bih dobiti onda sutra kako bi i trebala po mojoj računici, a po aplikaciji utorak bar da vidim da je ciklus redovan.
We shall see, javim kad stigne M. A ti trudnice odmarajj :)) <3
Joj nadam se da sam trudnica haha ali vidjet cemo za dan dva ovisi kad cu radit test 😄
I cure jel se ikojoj desilo da kad se probudi da ima osjecaj ko da se upisala ja sam danas imala bijeli vodenasti iscjedak cim sam ustala ispalo je iz mene a gace mokre ko da sam se stvarno upisala to mi se nikad nije desavalo 🤷♀️
Daj radi danas test 😅
Strah me naprvit da se ne razocaram haha 🙈 budem pricekala jos ako sam mogla do sad mogu jos pricekat da vidim hoce li zakasnit 😄
Meni budu mokre gacice kad je O. Bas iscjedak ko bjelance.
06/20 blighted ovum 8tt.
Irma90 to je baš crta, al čudno da je nestala... Imaš li taj test još, daj ga slikaj suhog?
Navijamo!
MalaD na žalost ne vidim ništa ali navijam da se ukaže kroz koji dan!
url=https://lilypie.com]
Irma,ovo izgleda obecavajuce... mislim da je to to !! 🤞😊
Ja sam danas 12 dc,mislim da je ovo prvi ciklus da sam bas ono skulirana i da se ne zamaram niti razmisljam previse,samo neka me drzi taj filing,
Pik ocekujem sutra,najkasnije prekosutra.. akcijam svaki dan,jaka vlaznost i egg prisutan. Tako da sam spremna 😉
Kod mene sinoć pala akcija "jedva", dakle M mi je rekao da mu je ogroman pritisak kada zna da "moramo" pa je bio ponosan na sebe kad je uspio. Ja sam tila odustat kao nećemo na silu, al on nije htio odustat... Pa možda toliki trud bude nagrađen tko zna. Moram reći da je vlažnost bila 100% a danas jajnici žare baš.... Danas sam popila zadnji noćurak, a jučer počela a ciklom. Sad čekam da mi temperatura potvrdi kad je Ovulacija da možemo u odbrojavanje. Napravit ću danas opet trakicu da vidim jel ista ili slabjja.... Evo sva sam nešto pozitivna pa možda i test bude pozirivan za 15 dana 😉
url=https://lilypie.com]
Malla,drzim fige da je upalilo... bit ce da ovo prvenstvo djeluje pozitivno na muskarce,a nama ide u korist 😂😂
Bit ce da ih sad pere visak testosterona 😂🤦♀️🙃
Evo suhe trakice
https://m.imgur.com/gallery/AihPFoO
Apsolutno 0, Ništa!
Proguglala sam sve živo i navodno da se događalo ženama jako rano i svima se kasnije pokazalo da su T.
Užasno frustrirajuće ali kad malo bolje gledam - jako sam rabo testirala.
Ja stalno surfam te testove i većina žena se testira 14-16dpo i tek tada imaju svijetle linije.
Tako da ima nade.
A u velikoj sam napasti da si sutra odem privatno napraviti betu 🙈🙈🙈
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Sortiraj odgovore
Najstariji