Ancy - piški ti i dalje - može to pu o tamnije. Iznenadit će te 😁
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Cure kojima se blizi dan D i koje imate sjene, drzim fige za veliki ➕
Ja cekam O ali nikakvih znakova/simptoma nema bas... Iscjedak skoro pa da ga i nema, jajnici ok, pred par dana me malo par puta bolucnulo i nista vise a po menst kalendaru bi O sutra trebala da bude 🙄
Dolazim u iskusenje da u ljekarni kupim trakice dok cekam ove iz kine😅
..pa kolko put na dan ? 😯
Pocelo mi je neko smedjarenje sad dali ce se pretvorit u mengu vidit cemo ubrzo tokom dana....
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
..pa kolko put na dan ? 😯
1 u približno isto vrijeme svaki dan ili ako ih baš imaš puno 2 puta dnevno isto približno vrijeme s neka 3 do 4 h ne šiškenja između i ne pijenja puno tekućine.... Ove trakice nekome svijetle postepeno a nekome naglo pa ako ih nilada nisi koristila onda možeš dnevno jednu raditi a kada ti se kalendarski približi O onda 2 puta dnevno.
url=https://lilypie.com]
Cure kojima se blizi dan D i koje imate sjene, drzim fige za veliki ➕
Ja cekam O ali nikakvih znakova/simptoma nema bas… Iscjedak skoro pa da ga i nema, jajnici ok, pred par dana me malo par puta bolucnulo i nista vise a po menst kalendaru bi O sutra trebala da bude 🙄
Dolazim u iskusenje da u ljekarni kupim trakice dok cekam ove iz kine😅
Tako i mene. Do jucer sam stalno osjecala neka probadanja i danas nista. S tim da bi meni O trebala bit 28. Jucer nisam ali danas radim lh test pa da vidimo di smo i sta smo.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Pocelo mi je neko smedjarenje sad dali ce se pretvorit u mengu vidit cemo ubrzo tokom dana….
Meni jucer kroz dan ali sa velikim pauzama i skroz sitno. Danas ni s od smedjeg. Ja stvarno mislim da mi vrkuta malo mrsi racune. Nit imam grčeve da cu dobit. Nadam se da ce doc najkasnije u utorak da mi ne zezne buduce plodne dane hahahaha
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ja orijavljujem jako osjetljive bradavice.
Prvo me nešto štrecalo u bradavicama ali je prošlo. I onda mi moja mačka skoči na orsa dok leđi i ja viknem od bolova 😁
No opet, sve su to i znakovi PMS-a tako da može svašta biti.
Anchy ja kad mislim da bi mogla biti O taj dan popiškim ih cca 5 kom - od 10 -18h sad kad sam ih tek krenula koristiti.
Meni recimo postepeno počnu tamniti a PIK mi bude tek slijedeći dan,prošli out je bio rano ujutro oko 8 (nakon 1 dana tamnjenja trakica)...
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Haha Irma, imala sam skoro identičnu situaciju. Isto tako sam ležala i skočila mačka na mene jer mi voli ležati na trbuhu i počela mi masirati cice... 😂 Bas su me jako zabolile. Inače me bole i budu napuhane od O, ali tako mi nekad bude i pred M pa mi ništa trenutno ne znači.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Haha Irma, imala sam skoro identičnu situaciju. Isto tako sam ležala i skočila mačka na mene jer mi voli ležati na trbuhu i počela mi masirati cice… 😂 Bas su me jako zabolile. Inače me bole i budu napuhane od O, ali tako mi nekad bude i pred M pa mi ništa trenutno ne znači.
Pa sta sve imamo macke kod kuce? 😊😊😊 ista stvar i kod mene, macka skace po meni, ja umirem 🤣🤣🤣
Curke sa mackama, imate li kakav strah od toksoplazme? 😐
Sortiraj odgovore
Najstariji