Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Irma90
    26. Siječanj 2020. 12:01

Ancy - piški ti i dalje - može to pu o tamnije. Iznenadit će te 😁

🙍🏼‍♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
    povišen TSH
    🙍🏻‍♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
    Pokušavamo od 6.2019.
    1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem

• Pepika
    26. Siječanj 2020. 13:08

Cure kojima se blizi dan D i koje imate sjene, drzim fige za veliki ➕

Ja cekam O ali nikakvih znakova/simptoma nema bas...  Iscjedak skoro pa da ga i nema, jajnici ok, pred par dana me malo par puta bolucnulo i nista vise a po menst kalendaru bi O sutra trebala da bude 🙄
    Dolazim u iskusenje da u ljekarni kupim trakice dok cekam ove iz kine😅

Anchyy
    26. Siječanj 2020. 13:12

Irma90

..pa kolko put na dan ? 😯

Kiky 🥰
    26. Siječanj 2020. 13:42

Pocelo mi je neko smedjarenje sad dali ce se pretvorit u mengu vidit cemo ubrzo tokom dana....

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Mallla
    26. Siječanj 2020. 13:51

Anchyy

Irma90

..pa kolko put na dan ? 😯

1 u približno isto vrijeme svaki dan ili ako ih baš imaš puno 2 puta dnevno isto približno vrijeme s neka 3 do 4 h ne šiškenja između i ne pijenja puno tekućine.... Ove trakice nekome svijetle postepeno a nekome naglo pa ako ih nilada nisi koristila onda možeš dnevno jednu raditi a kada ti se kalendarski približi O onda 2 puta dnevno. 

url=https://lilypie.com]

jasamja
    26. Siječanj 2020. 15:39

Pepika

Cure kojima se blizi dan D i koje imate sjene, drzim fige za veliki ➕

Ja cekam O ali nikakvih znakova/simptoma nema bas… Iscjedak skoro pa da ga i nema, jajnici ok, pred par dana me malo par puta bolucnulo i nista vise a po menst kalendaru bi O sutra trebala da bude 🙄
    Dolazim u iskusenje da u ljekarni kupim trakice dok cekam ove iz kine😅

Tako i mene. Do jucer sam stalno osjecala neka probadanja i danas nista. S tim da bi meni O trebala bit 28. Jucer nisam ali danas radim lh test pa da vidimo di smo i sta smo. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

LeLa2807
    26. Siječanj 2020. 16:02

kristinak

Pocelo mi je neko smedjarenje sad dali ce se pretvorit u mengu vidit cemo ubrzo tokom dana….

Meni jucer kroz dan ali sa velikim pauzama i skroz sitno. Danas ni s od smedjeg. Ja stvarno mislim da mi vrkuta malo mrsi racune. Nit imam grčeve da cu dobit. Nadam se da ce doc najkasnije u utorak da mi ne zezne buduce plodne dane hahahaha

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Irma90
    26. Siječanj 2020. 16:16

Ja orijavljujem jako osjetljive bradavice.
    Prvo me nešto štrecalo u bradavicama ali je prošlo. I onda mi moja mačka skoči na orsa dok leđi i ja viknem od bolova 😁
    No opet, sve su to i znakovi PMS-a tako da može svašta biti.

Anchy ja kad mislim da bi mogla biti O taj dan popiškim ih cca 5 kom - od 10 -18h sad kad sam ih tek krenula koristiti.
    Meni recimo postepeno počnu tamniti a PIK mi bude tek slijedeći dan,prošli out je bio rano ujutro oko 8 (nakon 1 dana tamnjenja trakica)...

🙍🏼‍♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
    povišen TSH
    🙍🏻‍♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
    Pokušavamo od 6.2019.
    1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem

nada23
    26. Siječanj 2020. 16:25

Haha Irma, imala sam skoro identičnu situaciju. Isto tako sam ležala i skočila mačka na mene jer mi voli ležati na trbuhu i počela mi masirati cice... 😂 Bas su me jako zabolile. Inače me bole i budu napuhane od O, ali tako mi nekad bude i pred M pa mi ništa trenutno ne znači.

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

• NinaJ
    26. Siječanj 2020. 17:04

nada23

Haha Irma, imala sam skoro identičnu situaciju. Isto tako sam ležala i skočila mačka na mene jer mi voli ležati na trbuhu i počela mi masirati cice… 😂 Bas su me jako zabolile. Inače me bole i budu napuhane od O, ali tako mi nekad bude i pred M pa mi ništa trenutno ne znači.

Pa sta sve imamo macke kod kuce? 😊😊😊 ista stvar i kod mene, macka skace po meni, ja umirem 🤣🤣🤣
    Curke sa mackama, imate li kakav strah od toksoplazme? 😐

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.