Ne radi mi ovaj gore link,uglavnom evo suhe trakice:
https://imgur.com/n3IUbHd
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Irma,Beta je beta! Ona ce sve rec.. a ako ces mozes jos sutra ujutro pisnut koju pa da vidis situaciju.. mozda ti sutra bude tamnija, nema veze sto je nestala... ionako kazu da je test valjan 10 minuta. Kod tebe je ova crtica bas bila roza, sto znaci vise nego samo sjena. Neka tamni! 🤞🤞🙃
Irma, superrr! Crtica je tu, neka potamni. 😍🤞
MalaD, ja vidim slabi crticu na Clearblue, ali samo kada se dobro zabuljim. Još je rano. Čekamo novi test i jaču crticu. 🤞🤞
LeLa, može biti da ti je i vrkuta ovo sve izazvala. Ja sam je pila u onom ciklusu kada sam imala biokemijsku, ali nakon toga prestala po preporuci dr. Ti i dalje ne misliš da nije trudnoća?
Lilo, držim fige da su to simptomi trudnoće! 🤞🤞😊
Svima ostalima koje su u periodu oko i poslije ovulacije SRETNO! 🍀🍀🍀
Bas nas ima dosta koje čekamo.... Mogli bi se uskoro početi nizati plusići. ❤️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Irma ova druga slika je dosta iz daleka pa nemogu upotrijebiti oko sokolovo, ja vjerujem da se možda vidi neka sjena koja nije roza i da je teško vidljivo, a ono je baš bila fina roza crta. Navijamo da sutra bude tamnija i jasnija.
Breskva... Eee kod nas sam ja ta koja prati rukomet, muža sport ne zanima nikako, on je više za auta i računala.
nada kakvo je kod tebe stanje?
url=https://lilypie.com]
Meni muz sad bacio u smece sve ove trakice za hcg od kineza sto imam 😂😂😂😂😂 Vise nemam na sta pisnut 😂😂 Ma mozda i bolje... Cekamo 28i, jos dva danaaa! Meni je inace vjestica tocna u dan. Jos ovaj ciklus i drugi i onda mi muz ode na 5-6mj tako da imamo jos fore dva ciklusa i onda duga pauza
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Kod mene i dalje sve isto. Nestrpljivo čekam 28.ako ne dobijem do tada. Čekaju me najduža 2 dana. 🙈🙈
Sinoć sam bila na večeri i uhvatio me napad vrućine. Imala sam osjećaj da mi glava gori.
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
..Boook, rekla sam da nebudem ali puna ladica kineza
..ovulacija mi je krenula od jucer.. tj, plodni dani.. kaj mislite ?
..zadnja trakica upravo umočena, ove tri prve od jučer
Anchy ode to polako bit će kroz koji dan O, samo nastavi piškat!
url=https://lilypie.com]
Irma,superrr! Crtica je tu, neka potamni. 😍🤞
MalaD,ja vidim slabi crticu na Clearblue, ali samo kada se dobro zabuljim. Još je rano. Čekamo novi test i jaču crticu. 🤞🤞
LeLa,može biti da ti je i vrkuta ovo sve izazvala. Ja sam je pila u onom ciklusu kada sam imala biokemijsku, ali nakon toga prestala po preporuci dr. Ti i dalje ne misliš da nije trudnoća?
Bas nas ima dosta koje čekamo…. Mogli bi se uskoro početi nizati plusići. ❤️
A nemam pojma iskreno. Dodjem u iskušenje napravit test, ali najbolje je sa jutarnjim urinom. I nemam kod sebe. Mada mm me sad vodi na kavu, a pored kafica je bipa pa dolazim u iskušenje kupit hahahhahaha
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Irma,superrr! Crtica je tu, neka potamni. 😍🤞
MalaD,ja vidim slabi crticu na Clearblue, ali samo kada se dobro zabuljim. Još je rano. Čekamo novi test i jaču crticu. 🤞🤞
LeLa,može biti da ti je i vrkuta ovo sve izazvala. Ja sam je pila u onom ciklusu kada sam imala biokemijsku, ali nakon toga prestala po preporuci dr. Ti i dalje ne misliš da nije trudnoća?
Bas nas ima dosta koje čekamo…. Mogli bi se uskoro početi nizati plusići. ❤️
Nado jesi ti radila test? Danas ti je dan D ako se ne varam?
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji