Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Siječanj 2020. 19:37

Ceookshanks napisi nam i ri svoja iskustva s trudnocama rj simptome prije izostanka M?
    I kad si radila testove ranije ili?

Ginny
    26. Siječanj 2020. 20:11

Evo ovako, prvi put sam test radila jedno 4dana prije M, onaj cb, i bio je pozitivan naravno. Drugi put sam imala implatacijsko krvarenje koje sam zaminila za M, kad sam skontala da sam samo dva dana imala stvari mm me nagovorio da radim test, on je bio siguran da sam trudna, prvi test je bio negativan, sutradan sam napravila cb opet i taj je bio pozitivan, prvi put nam se uhvatilo iz prve , drugi put iz druge cini mi se, dvije godine su razlike između njih. Sad treci put nam se uhvatilo u sestom ciklusu, pocela sam testirat 8dpo sa kineskim trakicama, 9 ili 10 dpo je bila sjenica i onda je pocela tamnit, taj ciklus nisam nista ocekivala hahaha, jedva da smo i pokrili, imala sam cb ovulacijski test, onaj dan kad je pokazao smajlic i sutradan smo imali akciju i to je to.
    Simptomi hmmm sad me probadao jajnik povremeno, inace nista, sise su malo narasle. U prve dvije se vise ni ne sicam, sa prvim sam bila sigurna da sam trudna odma nakon odnosa, osjecaj neki. Oba puta mi je jako pao imunitet i dobila sam upalu pluca haha,zapocela trudnocu na atb. U prvoj trudnoci sam spavala non stop, toga se sicam iz prvog tromjesecja

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Pipin
    26. Siječanj 2020. 20:18

Crookshanks hvala na detaljnom opisu  ja tek 3 dpo a vec umisljam simptome 

26. Siječanj 2020. 20:26

Hvala ti❤️

Pa bas kazu cure kad je samo jedan il dva odnosa onda se i uhvati😂😂
    A mi ganjamo svako malo seks pa sipak😂
    Pa kad ti je bilo implantacijsko krvarenje to je onda bilo 13dpo???

Ginny
    26. Siječanj 2020. 20:35

implatacijsko je bilo na 24dc, ciklus prije je isto bio tako nekako kratak pa eto, ne znam kad je O bila, tad nisam pratila.
    Vidis vidis i mi smo non stop u akciji inace lol, mozda da malo smanjimo sad hahaha

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Diananiki
    26. Siječanj 2020. 20:37

Večer imam pitanje test za O je jučer ujutro i danas ujutro pokazao smajlic,navečer kad sam radila bio je samo krug, muz i ja smo hopsali 20,21,22,23 i 25 tokom dana i 25 na 26 s tim da mi kalendar za mjesečnicu pokazuje da je od 23-29 plodni dani dan za O je 27,dali bi moglo biti uspjeha ili da hopsali još i sutra.M je bila 14.1 i trajala je 6 dana.Hvala na odg

26. Siječanj 2020. 20:37

Hahhah mi smo ovaj ciklus imali kad je smajl bio na clearblue i dva dana nakon
    Iznenadila me ranija ovulacija.
    Al cini se da opet sipak😂😂
    Sutra je 9dpo i nimalo simptoma .
    Jel si pila sta od vitamina?kolko godina imas uopce?

26. Siječanj 2020. 20:39

Dianaaniki pa jesi ulovila smajl na testu?
    Meni je krug bio kad je prosla O
    Kalendar mi nenpokaze tocno,uranila mi ovaj mjesec O.

Diananiki
    26. Siječanj 2020. 20:43

test je pokaza smajlic jučer ujutro i navečer i danas ujutro, sad navečer kad sam radila obični kruh 

Marinalin

Dianaaniki pa jesi ulovila smajl na testu?
    Meni je krug bio kad je prosla O
    Kalendar mi nenpokaze tocno,uranila mi ovaj mjesec O.

26. Siječanj 2020. 20:48

Pa onda danas i sutra akcija jos😂👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.