I eto irma je na 10 dan kolko se sjecam imala negativan test
A sad ima crticu👍👍👍
Tako je, još 4 dana do M.
Od simptoma sam prije 3 dana imala čudne grčiće dolje ako bi to imalo kakve veze. Nebi rekla da je isto kao pred M - više onako kao bolovi a ne grčevi.
Jučer i danas pri buđenju sam se probudila sva u znoju (mokra skroz) što mi se nikad ne događa.
Jučer sam cijeli dan preležala, u jednom trenutku sam krenula spremati kuću i prati pod - tako sam se sva uspuhala i zarumenila - još me MD pitao da kaj mi je 🤣
I žgaravica me jučer uhvatila nakon tog uspuhivanja.
Pribudila sam se s 2 kao aftice u ustima jučer ( ne znam da li ima kakve veze).
Danas nikakvih "simptoma", nemam nikakve grčeve - možda tu i tamo me malo nešto štrecne ali da sam recimo na poslu nebi to ni osjetila.
Već sam mislila da ništa od moje T jer se ne osjećam ni malo "trudno". Više sam se trudno osjećala prošli mjesec 🤣
Tako da ne znam cure jesu to simptomi ali meni je još teško vjerovati.
Pogotovo što mi je linija nestala nakon 10 min, dobro da sam ju slikala jer inače nebi povjerovala sama sebi da je nečeg bilo na testu 🤣🤣🤣
Prekosutra idem na 7 dana na put poslovni. I sad me kopka kako ću tamo... razmišljam da odem sutra vaditi betu. Kaj vi mislite?
Hvala vam 😊😊😊
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Eto kad si imala grcice na 8dpo onda je mozda implantacija bila
Meni je danas 8 dpo daj boze implantacije danas😂
Pa napravi sutra opet test i onda ces znat na cemu si😂
I samo još da napomenem - doslovno sam napravila test i išla leći nazad u krevet skupa s trakicom da proučavam to dok ležim 🤣
Još u mraku sam upalila lampu na mobi i jedva sam ju skužila.
Jako se tesko vidjela. Najizraženija je bila ovo dok sam slikala - to se znači doslovno 2-3 minute vidjelo i nestalo 🤣
Tako da nemojte napraviti test i otići nekud nego ganjajte te sjene punih 10 minuta (ili koliko već vam na testu piše da se očitava).
Čitala sam po netu da je normalno da nestane dok je sve tako rano pa da su žene nakon toga svejedno bile trudne.
I da, ovo je 10mlU test. Sa 25 se sigurno nebi ništaaa vidjelo.
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Ja sam danas napravila 8dpo s jacinom 5miu i sipak nista
Opet cu 11 dan napravit👍
Marinalin držim fige. Ništa to ne znači, tek 8dpo.
I kažem ti, kad napraviš test bleji u to 10 minuta s reflektorom i ne odustaj 😊😁
povišen TSH
Pokušavamo od 6.2019.
Cure upadam kao padobranac ali jaoo sam uzbuđena 🤣
Probudim se jutros u 4 (uvijek se tako dižem oko 4-5) i popiškim test.
Kad ono - takozvana sjena sjenine sjene!
Stavljam dolje link na slike, recite mi vidite li vi išta.
Jedini problem je što sam vidjela sjenu unutar vremena za očitanje testa. Sad je prošlo 10 minuta i sjene nema više ili ju ja od silnog buljenja ne vidim 😔
Ovo je prvi put da imam ikakvu sjenu tako da sam se odlučila veseliti - pa što bude bude 😊😊😊
https://imgur.com/a/1krMafz
Da vidi se 😁 sretno 😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Tjela sam bas testirat taj od 5miu
Sad znam da je rano ako sam i trudna jer vidim curama na netu pokaze kao i tebi tek iza 10 dana laganu sjenu
Cure upadam kao padobranac ali jaoo sam uzbuđena 🤣
Probudim se jutros u 4 (uvijek se tako dižem oko 4-5) i popiškim test.
Kad ono - takozvana sjena sjenine sjene!
Stavljam dolje link na slike, recite mi vidite li vi išta.
Jedini problem je što sam vidjela sjenu unutar vremena za očitanje testa. Sad je prošlo 10 minuta i sjene nema više ili ju ja od silnog buljenja ne vidim 😔
Ovo je prvi put da imam ikakvu sjenu tako da sam se odlučila veseliti - pa što bude bude 😊😊😊
https://imgur.com/a/1krMafz
Pa nije ovo sjena ovo je lijepa crtica 😂
Trebas ti viditi sta su sjene kada ih mi krenemo hvatati 😂😂😂😂
Piski sutra ujutro opet, ovo lijepo izgleda
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji