Moja temp je jutros bila 36.8, a sada je 36.9.... Ali trese me kao da imam 40, boli me koža, hladno mi.... brrr
Ovo izgleda kao da me gripa hvata. 😳🤯
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Moja temp je jutros bila 36.8, a sada je 36.9…. Ali trese me kao da imam 40, boli me koža, hladno mi…. brrr
Prije ce nas gripa nego trudnoca 😂
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Moja temp je jutros bila 36.8, a sada je 36.9…. Ali trese me kao da imam 40, boli me koža, hladno mi…. brrr
Prije ce nas gripa nego trudnoca 😂
I meni se čini 😂😂😂 Samo da nije Coronavirus 🤪
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Hahahhaha, mm i ja imali popodne odnos i ni taj odnos mi nije potako M. Valjda ce sutra ja ne znam
Nis me ne boli. Uložak čist.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Ja imam stvarno puno bjelog ,gustog iscjetka od O pa evo stalno.
To mi je jedina nada i sto me probode u cici i prestane😂
Bok trudilice, vidim da ovdi razglabate o lh trakicama pa cu vam se prikljucit, nisam ih do sad koristila, imam kinezica od ranije, taman su mi dosli kad sam ostala trudna al nazalost imala sam spontani u 12tt prije misec i po dana, sad idemo dalje. Ne znam kakav ce mi ciklus bit sad nakon kiretaze, ziga me desni jajnik malo jucer i danas, tek je 8dc, ne ocekujem O do vikenda al ko zna...
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Ja nakon biokemijske u svakom ciklusu od O pa do M imam gusti bijeli iscjedak...prije to nisam imala
Bok trudilice, vidim da ovdi razglabate o lh trakicama pa cu vam se prikljucit, nisam ih do sad koristila, imam kinezica od ranije, taman su mi dosli kad sam ostala trudna al nazalost imala sam spontani u 12tt prije misec i po dana, sad idemo dalje. Ne znam kakav ce mi ciklus bit sad nakon kiretaze, ziga me desni jajnik malo jucer i danas, tek je 8dc, ne ocekujem O do vikenda al ko zna…
Zao mi je da si i ti prošla spontani, ali super je da idete dalje! ❤️ Meni se par mjeseci nakon kiretaze ciklus produljio pa je i ovulacija bila kasnije nego inače. Samo koristi LH trakice i doći će opet plusic uskoro. 😊
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Idemo dalje, nema odustajanja haha. Nakon kiretaze mi je M dosla nakon 33-34 dana, inace su mi ciklusi 27-28dana. Imamo dvoje dice vec, napunit cu 36god na proljece, mm isto ima 36g
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Sortiraj odgovore
Najstariji