Peggy95,a supeer, neka ste vi to pokrili i to cak dva puta 😍😍 ma mora da se nesta uhvati danas, nema da nece!! 🤞🏻🤞🏻
Nema danas akcijanja, muz zaspao😂 dosta je bilo jucer😁
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Eli27, javi nam sta kaze gin..
Ako nisi imala nikakve simptome O a nisi ni pik ulovila, onda je moguce da nisi jos ovulirala, koji ti je dc?
Znat ces sve u pon 😊
Kazem ti meni ti je trakica potamnila ali nedovoljno da bih to nazvala pikom, al po svim simptomima znam da sam taj dan ovulurala, jer je i inace osjetim i jos mi je ginicq potvrdila par dana kasnije..
Drzim fige da je ovulacija bila i da se nesto uhvatilo 🤞🏻🤞🏻
Pa računala sam s tim da folikul na 12. dan ciklusa bio 12 mm ,ako cca 2 mm raste na dan ,danas bi trebala biti ovulacija,a trakica nije ni blizu tamna. Ciklusi su mi na 30-32 dana,danas je 16. dan. Možda je prehlada nešto poremetila.
Hvala ti 😀
Zenske, znam sa nije uzbudljivo ko sjeneali da li je netko imao sukrvicu 2 dana nakon O? Da li je to normalno ili moze upucivati na neku upalu?
To ti je takozvano “probojno” krvarenje kako je meni doktor objasnio i nije nista strasno. Samo znaci da je doslo do O koja je bila jako dobra i da je folikul narastao do super velicine da bi moglo doci do oplodnje. Kako je meni to objasnio to krvarenje je zapravo jako dobra stvar kada se pojavi 😃🙈
Op Peggy pratimo se ti 17dc ja 18dc i ovulacija tu negdje.... Ajde da za 2 tjedna imamo lopticu pa da pričamo eee znaššš ti si začet/a kad je Hrvatska osvojila prvo europsko zlato 😄
Što se tiče krvarenja u vrijeme O ono je sasvim normalno ako nije obilno.
A temperatura kako kojoj ženi, znači tu je svaka žena zasebna priča. Npr. Kod mene prije O bude od 35.8 do 36.4 a nakon 36.5 do 36.7 eventualno 36.8. Kad sam zatrudnila iza O je bila 36.8 do 37.3 znači o bazalnoj pričam. A znalo je nekada biti da mi je prije O bilo 35.5 do 36.1 a nakon 36.2 do 36.5. To je baš svakom zasebno.
Eli27 koje trakice imaš? Možda će sutra potamniti! Nekada se u našem tijelu ne odvija prema pravilima ili očekivanjima sve pa možda je ovaj put folikul sporije rastao...
url=https://lilypie.com]
Cure stavila bi sliku ali ne znam haha. Ugl, nakon današnje depresije i cinjenice da cu dobit M, mm me odveo na predstavu i izasli smo van na par medica haha to ne znam kad sam zadnji put pila. Ugl, ledja rasturaju lagano grcevi u trbuhu pa cemo iskoristiti veceras dok ne dodje vjestica za vlastiti uzitak (za promjenu). Strašno je za rec, ali od užitka su mi odnosi postali lov na O i bebu. Moram se resetirati na tvorničke postave :D.
Ajmo koja sutra radi test da se veselimo
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Crnerupe - hvala, nisam imala pojma za to poveselilo me sto je dobra vijest
LeLa odeš na stranicu ibb.co tamo uploud sliku i onda dolje imaš ponuđen link i izbornik, odabereš verziju thumbnail i kopiraš link pa zaljepiš ovdje.
Neka si se malo opustila, dođe s vremenom potreba za tim. U ovom trudu svi prolazimo kroz razne faze i svaka je zapravo normalna, nekad žudimo za užitkom, nekad za kontrolom al sve vodi prema istom cilju... Doći ćemo mi do njega već jednom!
url=https://lilypie.com]
Ja kao sova 3 sata odspavala i tjt ne ide više 😳
Nisam uopće po danu spavala pa da sad ne mogu 😏
I ne mogu na leđima upce dugo lezat odmah se pojave dole grcevi, nadutost i plinovi isto tako su izraženiji kad ležim na leđima, grudi i dalje tvrde ali nisu osjetljive
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Cure upadam kao padobranac ali jaoo sam uzbuđena 🤣
Probudim se jutros u 4 (uvijek se tako dižem oko 4-5) i popiškim test.
Kad ono - takozvana sjena sjenine sjene!
Stavljam dolje link na slike, recite mi vidite li vi išta.
Jedini problem je što sam vidjela sjenu unutar vremena za očitanje testa. Sad je prošlo 10 minuta i sjene nema više ili ju ja od silnog buljenja ne vidim 😔
Ovo je prvi put da imam ikakvu sjenu tako da sam se odlučila veseliti - pa što bude bude 😊😊😊
https://imgur.com/a/1krMafz
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Irma meni je ovo više crta nego sjena!!! Bas se vidi i roza je!! Koji ti je dpo?? Drzim fige da tamni ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji