Meni bilo smedje malo kroz jutro, ostatak dana nista na ulosku... Vidjet cemo sutra...
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Zenske, znam sa nije uzbudljivo ko sjene ali da li je netko imao sukrvicu 2 dana nakon O? Da li je to normalno ili moze upucivati na neku upalu?
Ma kako mislis nebude veca od 36😂😂
Znaci uvijek imas do 36?
Pa nisam prije mjerila ali sam pročitala da je poslije ovulacije 36 do 37 a kad se desi imp onda je 37 pa na vise..
Na to mislim 😅
A sad koliko je prije O to nez 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Imamo još vremena za testove 😂
Ja pošto imam dosta trakica krenula sam od danas s njima jer me zanima kako će se situacija razvijati 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Curice.... Ja ne stignem tipkati.... A ni citati... Ucim, pripremam ispite....
Eto sutra idem na folikulometriju... Pa cemo vidjeti sta ce reci ...
Kako bude bit ce...
Pozdrav curke, evo ja bas sretna sto imam ovulaciju otprilike kad i treba biti 😁 vec sam se uplasila da mi se sve poremetilo jer mi je prosla bila tek na 25.dc 😥
Danas mi je 17.dc i uzasno me probada,bode i boli lijevi jajnik... i napravim lh test i naravno tamna crtica da ne moze biti tamnija. Jucer smo imali odnose 2x .. nakon tekme, kaze muz mora i on zabiti gol 😂 hajde neka onda i ostane i naraste ta loptica unutra 😂🙏
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Elli27, ja ti jedan mjesec nisam uhvatila PIK, crtica je tamnila ali nije potamnila vise od kontrolne linije a po svim simptomima znam kad je bila jer su me rasturali jajnici, obilan egg iscjedak ma sve znaci.. Nakon dva dana isla sam na pregled kod gin i ona mi također potvrdi da je ovulacija bila..
Tako da je moguce naravno 😊
U pon sam naručena kod dr pa ću vidjeti. Osim što nisam imala pik, nisam imala ni jedan simptom ovulacije.
Curke, ja prijavljujem sve bolnije cicke, ili je poceo pms, ili je nesto drugo, jos mi je 6 dana do ocekivane M, a od drugih simptoma nista. Iskusnije sa T, kojeg dana su vas pocele boljeti? 😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji