Cure nisam uspjela puno upratiti, nadam se da ste ugledale svoj plus!
Vidim spominje se i Hsg (odmah mi muka kad se sjetim svoga) a ni učinka nema još 🥴
Ja čekam M da prođe, toliko sam smetena da ni Noćurak nisam pila.
Jedva čekam hopsanje 😂❣️ Prošlo je puuuuno dana zbog grčeva i vještice, baš kao u pravom braku haha
Zvat ću uskoro za IUI i to je to 🤞
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
https://ibb.co/C00x1Bg
kod mene se napokon nesto desava. Ove crte dosad nisu bile ovako jasne. Znam da po ovom nije O jos na vidiku, al eto.
Bar mi ovo daje nadu 😁
Nakon kolko ti je dosla prva menga od spontanog? Meni se eto nakon 2 mjeseca dobro to sve izreguliralo.. nisam nista pila i u trećem ciklusu smo krenuli opet pokušavati. Ako se dobro sjećam ti si isto imala medikamentozni? Nadam se da ćeš uloviti O i uskoro imati plus!;)
Ja sam dobila tablete, ali jel sto sam dosla kuci, počelo je samo, pa ih nisam ni stavljala. Prirodni je sve krenulo. Kad je spontani poceo krvarila sam 11 dana. Znaci od 09.-20.3. zatim je 10 dana sve bilo ok, onda 30.03. opet pocela jrvarit, trajalo je 5-6 dana, i onda kao menga 27.4.
pila sam vrkutu cesto, mozda je i to nesto napravilo.
Ne znam sta se sad događa, možda jos to nije sve izregulirano, pa mozda ovulacija dolazi sad. Nadam se da je.🙈
Vrkuta bi trebala smanjiti krvarenje jel.. a ne znam.. nadam se da ce ti se brzo izregulirati.. znas da psiha tu radi puno pa se nastoj previse ne stresirati! Meni je krvarenje nakon spontanog trajalo oko 10 dana.. prva menga mi je dosla nakon 33 dana, druga nakon 30 sto i je normalna duljina c.kod mene.. Sad cemo vidjeti sto bude ovaj put..
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Didi, ovo izgleda kao pozitivan 👍 najbolje da uradis neki digitalni da si potvrdis, nije rano tako da slobodno mozes da budes sigurna 😃
Jojj Maki hvala ti nisam bila sigurna jer sam vidjela kod Kiky ona je stavljala testice,stvarno je pozitivan?evo placem od srece samo da vjestica ne dodje, e bas nemam nikakvu digitalni a i ne mogu do grada, procvat cu sutra ujutro napraviti taj isti ali s jutarnjim urinom,
Hehe samo polako i smireno i pozitivno razmisljaj🤞 Crtica se lijepo vidi, sumnjam da je lazna. Najbolje da probas ujutro sa jutarnjim mozda jos ljepse pokaze. Drzim fige da bude sve u redu 🤞
Hvala 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞😘
Didi ovo mi se cini itekako pozitivno 💞
Meni je tek pocela malo tamnit trakica bila je slabija od tvoje i dosla mi je m nazalost ali uvjerena sam da se nesto kuhalo zbog grudi jer su me bolile bas jako,jedva sam grudnjak nosila. Sad imam izljev samo takav. Kao iz špine.....
Tvoja crtica je obecavajuca i vidljiva i zelim da ti ovaj put bude a bit ce uredna i skolska trudnoca!!!!
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Didi, čestitam! Lijepo se vidi…želim ti mirnu i urednu trudnoću i ovaj put će sve biti u redu!
Kada kažeš da te bole grudi? I općenito kada cure pisu da ih bole grudi…bole li ovako same od sebe…tipa ležiš i osjetiš ih…ili na pokrete…tipa hodanje po stepenicama, trčanje…ili na dodir?
Mene nikad ne bole grudi da je to sad neka bol bas…nego kad mi narastu iza ovulacije onda me bole kada trcim po stepenicama npr…
Ali samo tako…eventualno onako neka blaga bol na bradavicama kada ih dodirujem, npr kada se kupam…
Hvala ti🥰😘pa mene grudi uvijek bole par dana prije menge otprilike nekih tjedan dana prije, prosli mj.su me pocele boliti na 13dpo,a ovaj ciklus sam osjetila 9dpo samo bradavice i 10dpo jaku bol sastrane, bile su teske i osjetljive na dodir, poslije se ta bol smanjila, mene znaju sastrane boliti..
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Didi, ovo izgleda kao pozitivan 👍 najbolje da uradis neki digitalni da si potvrdis, nije rano tako da slobodno mozes da budes sigurna 😃
Jojj Maki hvala ti nisam bila sigurna jer sam vidjela kod Kiky ona je stavljala testice,stvarno je pozitivan?evo placem od srece samo da vjestica ne dodje, e bas nemam nikakvu digitalni a i ne mogu do grada, procvat cu sutra ujutro napraviti taj isti ali s jutarnjim urinom,
Hehe samo polako i smireno i pozitivno razmisljaj🤞 Crtica se lijepo vidi, sumnjam da je lazna. Najbolje da probas ujutro sa jutarnjim mozda jos ljepse pokaze. Drzim fige da bude sve u redu 🤞
Hvala 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞😘
Didi ovo mi se cini itekako pozitivno 💞
Meni je tek pocela malo tamnit trakica bila je slabija od tvoje i dosla mi je m nazalost ali uvjerena sam da se nesto kuhalo zbog grudi jer su me bolile bas jako,jedva sam grudnjak nosila. Sad imam izljev samo takav. Kao iz špine…..
Tvoja crtica je obecavajuca i vidljiva i zelim da ti ovaj put bude a bit ce uredna i skolska trudnoca!!!!
Hvala Kiky zao mi je sto vama nije uspjelo,sad cekas muza da ti se vrati pa u nove pobjede🤞sretno i tebi, nadam se da ce ovaj put biti sve u redu, dosta mi je minusa, suza prolivenih za mrvicu, 5.5godina se borimo, bila sam i na potpomognutoj ali nista,, strah me je neopisivo, ali mislim da je to normalno za mene sta sam prodala, hvala vam cure divne ste sve, u e lim vam svima da ugledate plusice,
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Mene grudi svaki mjesec prije M bole i to dosta jako. Kad hodam ili trcim bas ih osjetim i teske su, a i na dodir ovako ako malo ih pritisnem ili ruzno legnem osjetim da su bolne. U trudnoci onda ne znam kako bi bilo. Mene zanima isto za bradavice, budu li bolne sam od sebe ili kad ih dodirnes?
Meni nisu bile bolne bradavice.. a niti na dodir nesto posebno nisu boljele..ali su cijele grudi bile osjetljive i bolne..bas jako neugodno je bilo..
Vidim ti u potpisu da pijes gyinositol i ja ga pijem od 1mj.zbog policisticnih jajnika,meni se izregulirao ciklus i evo 2put nam je uspjelo, samo da bude sve ok
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
Didi, čestitam! Lijepo se vidi…želim ti mirnu i urednu trudnoću i ovaj put će sve biti u redu!
Kada kažeš da te bole grudi? I općenito kada cure pisu da ih bole grudi…bole li ovako same od sebe…tipa ležiš i osjetiš ih…ili na pokrete…tipa hodanje po stepenicama, trčanje…ili na dodir?
Mene nikad ne bole grudi da je to sad neka bol bas…nego kad mi narastu iza ovulacije onda me bole kada trcim po stepenicama npr…
Ali samo tako…eventualno onako neka blaga bol na bradavicama kada ih dodirujem, npr kada se kupam…
Boze koliko mene bole grudi u ovom ciklusu. Krenulo i krene inace odmah nakon O pa do dan dva pred M. U ovom ciklusu O bila prije 4 dana, krenulo lagano odmah popodne da bi danas postalo grozno. A grudi ne mozes nazvati grudima, nemas sta vidjeti 😂 sta bi da su vece 😂🤔
Not that fensi, ekšli..
Mene grudi svaki mjesec prije M bole i to dosta jako. Kad hodam ili trcim bas ih osjetim i teske su, a i na dodir ovako ako malo ih pritisnem ili ruzno legnem osjetim da su bolne. U trudnoci onda ne znam kako bi bilo. Mene zanima isto za bradavice, budu li bolne sam od sebe ili kad ih dodirnes?
Meni nisu bile bolne bradavice.. a niti na dodir nesto posebno nisu boljele..ali su cijele grudi bile osjetljive i bolne..bas jako neugodno je bilo..
Vidim ti u potpisu da pijes gyinositol i ja ga pijem od 1mj.zbog policisticnih jajnika,meni se izregulirao ciklus i evo 2put nam je uspjelo, samo da bude sve ok
E, ja sam ti pocela s gyn tek ovaj ciklus.. preporucila mi ga je jedna dr zbog blago povisene glukoze u krvi.. cula sam i da pomaze kod plodnosti.. mozda upali već ovaj ciklus 🤞🤞 Čestitam ti na plusiću..:)
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Da vas pitam nešto. Ovaj ciklus mi je stvarno čudan, kakva je vama menstruacija po viskoznosti, ne znam kako da drugačije pitam,meni se sve rasteže, krvava sluz bude barem 40-50 cm dok se dignem da se obrišem, nikad u životu nisam primijetila da je menstruacija sluzava.
Da vas pitam nešto. Ovaj ciklus mi je stvarno čudan, kakva je vama menstruacija po viskoznosti, ne znam kako da drugačije pitam,meni se sve rasteže, krvava sluz bude barem 40-50 cm dok se dignem da se obrišem, nikad u životu nisam primijetila da je menstruacija sluzava.
Pa bude u pocetku kad je najobilnija. Sve je to ok.
Not that fensi, ekšli..
Sortiraj odgovore
Najstariji