Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Diana30
    17. Svibanj 2020. 18:33

Krivo sam napisala danas mi je 28dc,a keksali smo se 9.11 i 12dc😄

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

Apple
    17. Svibanj 2020. 18:33

Ja sam dobila jučer.  Danas umirem od bolova, ne znam kako može tako boliti, svake godine u ovo doba me jedan ili 2 ciklusa toliko bole da završim na hitnoj. I cudno mi je sto već danas ispadaju komadi, radila sam test dan prije očekivane i bio je negativan, dakle nije biokemijska niti ništa. 

Diana30
    17. Svibanj 2020. 18:41

Didi28

Krivo sam napisala danas mi je 28dc,a keksali smo se 9.11 i 12dc😄

Ma joj stvarno sam smotana,imam aplikaciju moj kalendar danas mi je 29dc i sutra trebam dobiti, i sad sam ja prebacila na trudnocu i pise mi da sam 4tt,a 28dc,neznam zasto to tako pise ako mi je 29dc,ma nema veze oprostite malo sam se smotala sva🤣🤣

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

Sara 🌸
    17. Svibanj 2020. 18:52

https://ibb.co/C00x1Bg

kod mene se napokon nesto desava. Ove crte dosad nisu bile ovako jasne. Znam da po ovom nije O jos na vidiku, al eto.
      Bar mi ovo daje nadu 😁

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

chiAn
    17. Svibanj 2020. 19:40

Didi, čestitam! Lijepo se vidi...želim ti mirnu i urednu trudnoću i ovaj put će sve biti u redu!
    Kada kažeš da te bole grudi? I općenito kada cure pisu da ih bole grudi...bole li ovako same od sebe...tipa ležiš i osjetiš ih...ili na pokrete...tipa hodanje po stepenicama, trčanje...ili na dodir? 
    Mene nikad ne bole grudi da je to sad neka bol bas...nego kad mi narastu iza ovulacije onda me bole kada trcim po stepenicama npr...
    Ali samo tako...eventualno onako neka blaga bol na bradavicama kada ih dodirujem, npr kada se kupam...

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

Amelie
    17. Svibanj 2020. 19:43

Siijjj

kod mene se napokon nesto desava. Ove crte dosad nisu bile ovako jasne. Znam da po ovom nije O jos na vidiku, al eto.
    Bar mi ovo daje nadu 😁

Nakon kolko ti je dosla prva menga od spontanog? Meni se eto nakon 2 mjeseca dobro to sve izreguliralo.. nisam nista pila i u trećem ciklusu smo krenuli opet pokušavati. Ako se dobro sjećam ti si isto imala medikamentozni? Nadam se da ćeš uloviti O i uskoro imati plus!;)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

maki994
    17. Svibanj 2020. 19:45

Mene grudi svaki mjesec prije M bole i to dosta jako. Kad hodam ili trcim bas ih osjetim i teske su, a i na dodir ovako ako malo ih pritisnem ili ruzno legnem osjetim da su bolne. U trudnoci onda ne znam kako bi bilo. Mene zanima isto za bradavice, budu li bolne sam od sebe ili kad ih dodirnes? 

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

Amelie
    17. Svibanj 2020. 19:47

chiAn6

Didi, čestitam! Lijepo se vidi…želim ti mirnu i urednu trudnoću i ovaj put će sve biti u redu!
    Kada kažeš da te bole grudi? I općenito kada cure pisu da ih bole grudi…bole li ovako same od sebe…tipa ležiš i osjetiš ih…ili na pokrete…tipa hodanje po stepenicama, trčanje…ili na dodir?
    Mene nikad ne bole grudi da je to sad neka bol bas…nego kad mi narastu iza ovulacije onda me bole kada trcim po stepenicama npr…
    Ali samo tako…eventualno onako neka blaga bol na bradavicama kada ih dodirujem, npr kada se kupam…

Meni je to bila tako neugodna bol da grudnjak nije dolazio u obzir.. nosila sam samo sportski non stop.. ali mislim da je to krenulo tek tamo u 5.-6.tjednu! Ja danas prijavljujem dva nova simptoma.. umjesto bolnih grudi..one su neobično tople.. toplije od ostatka tijela.. totalno nesto cudno.. a ujutro sam imala temp 36.8 da bi sad imala 37.1 Ne znam jel to od alergije i da li umisljam sve.. ali ovo sa cickama ne moze biti simptom alergije nikako 🙈😄 Menga treba doći iduću subotu.. 

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

Sara 🌸
    17. Svibanj 2020. 19:48

Amelie

Siijjj

Bar mi ovo daje nadu 😁

Nakon kolko ti je dosla prva menga od spontanog? Meni se eto nakon 2 mjeseca dobro to sve izreguliralo.. nisam nista pila i u trećem ciklusu smo krenuli opet pokušavati. Ako se dobro sjećam ti si isto imala medikamentozni? Nadam se da ćeš uloviti O i uskoro imati plus!;)

Ja sam dobila tablete, ali jel sto sam dosla kuci, počelo je samo, pa ih nisam ni stavljala. Prirodni je sve krenulo. Kad je spontani poceo krvarila sam 11 dana. Znaci od 09.-20.3. zatim je 10 dana sve bilo ok, onda 30.03. opet pocela jrvarit, trajalo je 5-6 dana, i onda kao menga 27.4. 
    pila sam vrkutu cesto, mozda je i to nesto napravilo. 
    Ne znam sta se sad događa, možda jos to nije sve izregulirano, pa mozda ovulacija dolazi sad. Nadam se da je.🙈

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Amelie
    17. Svibanj 2020. 19:49

maki994

Mene grudi svaki mjesec prije M bole i to dosta jako. Kad hodam ili trcim bas ih osjetim i teske su, a i na dodir ovako ako malo ih pritisnem ili ruzno legnem osjetim da su bolne. U trudnoci onda ne znam kako bi bilo. Mene zanima isto za bradavice, budu li bolne sam od sebe ili kad ih dodirnes?

Meni nisu bile bolne bradavice.. a niti na dodir nesto posebno nisu boljele..ali su cijele grudi bile osjetljive i bolne..bas jako neugodno je bilo..

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.