Logicno da na pocetku mens imas sluzi u grlicu, neko manje, neko vise. Ona ode s menstruacijom. Zato takvo krvarenje. I to je najnormalnija stvar, s tim da mnoge zene to vjerovatno ne primijete jer ne obracaju paznju ili imaju manje sluzi inace.
Not that fensi, ekšli..
Hvala Fancy. To valjda kad obraćaš pažnju, primjetiš sve živo i u misliš 101 stvar 😆
Mrljica, nek se konacno pocelo nesto dogadat! Eto ja danas napravila test, 4 dana prije menge, po mojoj normalnoj racunici, al tko ce ga znat u nepravilnim ciklusima,ni sjene.
A mozda nam ni ovulacija nije kako treba odmah nakon spontanog. Vise ni sama neznam sto da mislim. 😃
Mrljica, nek se konacno pocelo nesto dogadat! Eto ja danas napravila test, 4 dana prije menge, po mojoj normalnoj racunici, al tko ce ga znat u nepravilnim ciklusima,ni sjene.
A mozda nam ni ovulacija nije kako treba odmah nakon spontanog. Vise ni sama neznam sto da mislim. 😃
Nema opterecivanja. Znam kolika ti je želja, ali 4 dana prije- na rijetko kojem testu bi se ista pokazalo.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Pozdrav cure , nove i stare :)
Javljam se opet nakon nekog vremena u potrazi za savjetom, a mozda i samo utjehom 😒
Ima li netko iskustva sa inzulinskom rezistencijom? Gin mi je preduge cikluse uspio izregulirati terapijom Glucophage, ali taman kad smo dragi i ja odlucili aktivno poceti raditi na prinovi, dogodila su mi se dva krvarenja usred ciklusa, svaki nakon 15 dana. Dakle recimo da su mi nakon normalnih 31 dc, dva zaredom bila 15dc. Danas je evo 12dc, bojim se sta ce bit za koji dan. Lh trakica danima vec iste nijanse. Zbog korone mi je bio otkazan termin za uzimanje briseva i papa testa 🙄
Ispričavam se na uletu i negativnosti, ali evo ocito dozivljavam prvu krizu nakon 2g (neredovitog) pokusavanja, i dobro bi mi dosao koji savjet osoba koje prolaze kroz istu ili slicnu situaciju, jer na kraju krajeva, vi jedine razumijete taj osjecaj 🤗
Javljam se opet nakon nekog vremena u potrazi za savjetom, a mozda i samo utjehom 😒
Ima li netko iskustva sa inzulinskom rezistencijom? Gin mi je preduge cikluse uspio izregulirati terapijom Glucophage, ali taman kad smo dragi i ja odlucili aktivno poceti raditi na prinovi, dogodila su mi se dva krvarenja usred ciklusa, svaki nakon 15 dana. Dakle recimo da su mi nakon normalnih 31 dc, dva zaredom bila 15dc. Danas je evo 12dc, bojim se sta ce bit za koji dan. Lh trakica danima vec iste nijanse. Zbog korone mi je bio otkazan termin za uzimanje briseva i papa testa 🙄
Ispričavam se na uletu i negativnosti, ali evo ocito dozivljavam prvu krizu nakon 2g (neredovitog) pokusavanja, i dobro bi mi dosao koji savjet osoba koje prolaze kroz istu ili slicnu situaciju, jer na kraju krajeva, vi jedine razumijete taj osjecaj 🤗
Hellou Pina... Ma zar je već 2 godine prošlo?? Ili si uračunala sve skupa? Sorry na ovakvom pristupu al malo sam se sad pobrkala s vremenom.
Obično to tako hoće kad kreneš u akciju sve uredno postane neuredno. Osobno nemam iskustva s vanrednim krvarenjima i mislkm da ćeš morat sačekat da gin počmu primati redovno... Rekla bih da neki disbalans hormona zasigurno je!
Navijam za tebe da što prije otkriješ što je na stvari i to riješiš pa da stigne plusić!
url=https://lilypie.com]
Cure nisam uspjela puno upratiti, nadam se da ste ugledale svoj plus!
Vidim spominje se i Hsg (odmah mi muka kad se sjetim svoga) a ni učinka nema još 🥴
Ja čekam M da prođe, toliko sam smetena da ni Noćurak nisam pila.
Jedva čekam hopsanje 😂❣️ Prošlo je puuuuno dana zbog grčeva i vještice, baš kao u pravom braku haha
Zvat ću uskoro za IUI i to je to 🤞
Reci mi, reci pliz! Ja baš želim znati kako da se pripremim. Kakav ti je bio hsg? Sve mi reci! :D Najvažnije (preživjet ću bol valjda) reci mi koliko dugo je sve skupa trajalo? Naime cure, mene brine jedna stvar...operirala sam bruh prije jedno 15 godina i sad se baš bediram jer sam čitala da operacije bruha mogu izazvati neplodnost jer ponekad dođe do oštećnja jajnika ili jajovoda, ili jednostavno do formiranja ožiljkastog tkiva nakon bilo kakve operacije abdomena...Navodno, ako se tako nešto dogodi tijekom operacije znao bi (navodno, ako ti doktor prizna), ali stvaranje ožiljaka kasnije ne znaš. Sad me to baš bedira nekako....
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
ODBROJAVANJE 5/2020
Mara Kokosica - ➕
Roza994 - 6.5.2020 ➕
Unknowgirl - 8.5.2020 - ➕
Masnica - 11.5.2020 - ➕
Anitram - 18.5.2020 - 0 dana
Pupa - 21.5.2020 - 3 dana
Chian6 - 21.5.2020 - 3 dana
Zabrinutakata - 21.5.2020 - 3 dana
Rita88 - 23.5.2020 - 5 dana
Kaca - 23.5.2020 - 5 dana
Amelie - 24.5.2020 - 6 dana
Malela - 26.5.2020 - 8 dana
Lucky - 26.5.2020 - 8 dana
Mrljica (Siijjj) - 27.5.2020 - 9 dana
Fancy - 27.5.2020 - 9 dana
Hcijnas Sanjich - 28.5.2020 - 10 dana
ODBROJAVANJE 6/2020
Siskizg - 2.6.2020 - 17 dana
Jelenajelena - 5.6.2020 - 18 dana
Rita36 - 8.6.2020 - 21 dan
Bajo - 10.6.2020 - 23 dana
Sue - 10.6.2020 - 23 dana
KDS - 10.6.2020 - 23 dana
Pixie14 - 10.6.2020 - 23 dana
Tonia - 17.6.2020 - 30 dana
Ej..vrijeme leti ko ludo. Da nije mozda Ovulacijsko. Ja sam znala imat krvarenja usljed ciklusa i ginica je rekla da je to ovulacijsko iako sam cula od cura da zna biti zbog disbalansa hormona. U svakom slucaju ici ces kod ginice pa ces vidit. 👍
Jutro zene... Evo mene opet ganjam trakice... ako neka zna sta se desava neka me prosvjetli 🙄
https://ibb.co/QMdMJGy
Moje lh trakice u zadnjih 5 dana... prosli mjesec sam iste radile uhvatile su mi pik, a prije i poslije su bile dosta svjetlije od ovih sad. Danas mi je trebala biti ovulacija po mojoj nekoj racunici... Sve mi se cini da nemam cemu da se nadam ovaj mjesec... vidjet cu jos sta ce biti s bazalnom 😕
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji