Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Svibanj 2020. 10:13

Tonia

Anitram1982 jesi radila jos jedan? Nekak se do zadnjeg nadam 🤞

Danas nisam. Mislim da nema smisla. Sutra cu ujutro jer je pregled i znam da ce pitat, pa eto reda radi cu ga napraviti. 

silver
    17. Svibanj 2020. 10:41

Mallla

Jutro žene!
    Amelie mislimnda je na 12dpo većina testova pouzdana. Obično je lažljivost prisutna između 8 i 11 dpo jer je to rano testiranje pa i najbolji test može i ne mora dati sjenu koja može i ne mora biti T. Mislim da na 12dpo mora crta biti jasna, većinom bude uz iznimke naravno…. U svakom slučaju sretno!
    Silver meni gin. Preporučila bris (mora biti čist prije HSG), izvadit hormone, napravit spermiogram i onda na HSG. Rekla mi da odem privatno, košta 1200kn. Tu su cure imale ok iskustva s HSG ali nisu ostale odma trudne…. Al možda naša priča bude drugačija 🌺

Pa da, ja sutra idem po rezultate briseva i PAPA testa, pa usput da pitam da bi htjela hormone obaviti i spermio pa onda i HSG ako može. Mislim ako je sve ok sa brisevima da nemam baš šta čekati sa 35 godina  Ajde nadam da se nam HSG malo pročisti jajovode!! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Amelie
    17. Svibanj 2020. 11:05

Mallla

Jutro žene!
    Amelie mislimnda je na 12dpo većina testova pouzdana. Obično je lažljivost prisutna između 8 i 11 dpo jer je to rano testiranje pa i najbolji test može i ne mora dati sjenu koja može i ne mora biti T. Mislim da na 12dpo mora crta biti jasna, većinom bude uz iznimke naravno…. U svakom slučaju sretno!
    Silver meni gin. Preporučila bris (mora biti čist prije HSG), izvadit hormone, napravit spermiogram i onda na HSG. Rekla mi da odem privatno, košta 1200kn. Tu su cure imale ok iskustva s HSG ali nisu ostale odma trudne…. Al možda naša priča bude drugačija 🌺

Hvala!:) Samo da kazem da sam ja dobila uputnicu za briseve od socijalne gin 8.4. ali mi je privatnica uzela bris i poslala na analizu i jos cekam jedan nalaz!! 😒

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    17. Svibanj 2020. 11:06

malala

Martina, sretno. Još ima šanse.
    Ja zvala u petak da se naručim kod svoje gin i nitko se nije javljao. I poslije ju vidim u gradu, a trebala je raditi. Bila sam tako bijesna. Općenito što je došla menga, što ne mogu zatrudniti, što ona ne radi, a trebala bi, što je bila korona, ……
    Kako je kod vas u Domovima zdravlja? U moj se ne može ni ući. A dr.primaju valjda samo ako je hitno i bolno stanje. Sve se bojim kad nazovem gin u pon da će mi reći da ne mogu još doći.

Mislim da svi domovi zdravlja jos funkcioniraju tako da nazoves i trazis recept/uputnicu. Samo hitni valjda mogu doci ili idu na hitnu..😏

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Mallla
    17. Svibanj 2020. 11:21

Malala kod mene ti je ista stvar. Zvala gin. A ona kaže primamo samo hitne slučajeve čekaj još dok popuste mjere. E reko u pm kad uvik neki klinac treba čekat. 
    Al dobro valjda će brzo radit pa kad budem na godišnjem taman ću napravit sve šta treba!
    Slažem se Silver, makar ćemo znati dabu tome nije problem ili je ovisi šta nas drmne! 

url=https://lilypie.com]

chiAn
    17. Svibanj 2020. 12:12

malala

Mallla

Malala kod mene ti je ista stvar. Zvala gin. A ona kaže primamo samo hitne slučajeve čekaj još dok popuste mjere. E reko u pm kad uvik neki klinac treba čekat.
    Al dobro valjda će brzo radit pa kad budem na godišnjem taman ću napravit sve šta treba!
    Slažem se Silver, makar ćemo znati dabu tome nije problem ili je ovisi šta nas drmne!

Znači, neće me ni naručiti još. 😥 Pa koliko čekati???
    Koji je točno postupak sada, ako koja zna? 8 mj pokušavanja, 35 g, 1 trudnoća do sada?
    Kad sam ju zvala kad je tek počinjala korona, rekla mi je da se izvade hormoni, brisevi i šalje na humanu. Tko propisuje klomifem, prohodnost jajnika, spermio, itd…..

Mislim da prepisuje specijalist za humanu reprodukciju i on radi prohodnost...prohodnost se radi između kraja M i prije O...
    Kod mene ambulanta za humanu radi normalno...a za to ti treba uputnicu dati tvoj ginekolog...

Rita88
    17. Svibanj 2020. 12:35

Lilo ni kod mene nije drugacije kao i kod tebe, samo uz terapiju kolko tolko mogu podici zeljezo, meni je menga problem jer svaki mj imam jako obilne, bas izljeve pa sam zato i anemicna , uz hranu nema sanse da si vratim na normalu tako da samo tabl.tako nam je kako nam je ,uzas🤷‍♀️
    Anitram izgleda da smo ipak zajedno u postupku , al nadam se i dalje sutra pozitivnom testicu.
    Ja sam danas popiskila kineza,naravno da nema ni sjene,,
     al trebam dobit tek iduci vikend, tako da se i dalje nadam da ima jos vremena, cice me dosta bole jace nego inace e sad mozda samo je jaci pms 😏

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Mallla
    17. Svibanj 2020. 12:55

malala

Mallla

Znači, neće me ni naručiti još. 😥 Pa koliko čekati???
    Koji je točno postupak sada, ako koja zna? 8 mj pokušavanja, 35 g, 1 trudnoća do sada?
    Kad sam ju zvala kad je tek počinjala korona, rekla mi je da se izvade hormoni, brisevi i šalje na humanu. Tko propisuje klomifem, prohodnost jajnika, spermio, itd…..

Obzirom na godine obrada svakako treba... Al prvo ide obrada. E sad za dalje je ovisno kako di, negdje se ide odmah na humanu a negdje se prvo preko gin. Proba s klomifenom.. Valjda ovisi i o dijagnozi. Ništa svi ćemo skupa u obrade i postupke. Nadam se da će se sve pokrenuti u roku misec dana! 

• niko111
    17. Svibanj 2020. 13:33

Zdravo, citam vas svaki dan pa mi je lakse zajedno sa vama ovo moje iscekivanje. Ovulacija mi je bila sada 11 og, utvrdjena lh trakicama. Imala sam odnose i prije i posle pa se nadam kao i vecina vas da ce biti jedan plusic. Zadnja dva dana ziga me u predjelu jajnika, ne stalno, samo ponekad. Jutros sam na gacicama vidjela malu roze tackicu. Znaci nije crvena, nego bas roze. I od tada se ne pojavljuje nista vise. Danas je 6,7 dan od ovulacije. Jel se neko od vas imao tu roze tackicu? 

17. Svibanj 2020. 14:13

Rita88

Lilo ni kod mene nije drugacije kao i kod tebe, samo uz terapiju kolko tolko mogu podici zeljezo, meni je menga problem jer svaki mj imam jako obilne, bas izljeve pa sam zato i anemicna , uz hranu nema sanse da si vratim na normalu tako da samo tabl.tako nam je kako nam je ,uzas🤷‍♀️
    Anitram izgleda da smo ipak zajedno u postupku , al nadam se i dalje sutra pozitivnom testicu.
    Ja sam danas popiskila kineza,naravno da nema ni sjene,,
    al trebam dobit tek iduci vikend, tako da se i dalje nadam da ima jos vremena, cice me dosta bole jace nego inace e sad mozda samo je jaci pms 😏

Izgleda da cemo skupa da. 👍👍👍👍👍 no dobro jos imas sanse da ne odes i da vam uspije sada. A i rano je za testic tako da sanse ima 💚🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.