Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Svibanj 2020. 10:39

maki994

Sta mislite da kupim danas neki od 40 jacine da ga probam? Ili je sad vec kasno?

A gle ak ti nije skupo da das novce probaj. Mozda imaju neke koje nisu skupe u DM ili Muller

Sara 🌸
    18. Svibanj 2020. 10:42

🦋Anitram1982🦋

Evo da javim da je moja beta negativna. Idemo dalje. Samo da jos M dode. A hoce jer bolovi su tu a i prestajem sa progesteronom tak da ona je tu za koji dan. 17.6 dogovor za IVF/ICSI. 😊

Žao mi je Martina😔 
    Ništa, lipo sad čekaj da dođe, odmori živce u HR. Koliko.je to moguce, nisan sigurna, jer svaki put kad odemo doli, dođemo satraveni nazad ko konji. Triba nam jos par dana odmora od "odmora" 😂 Al možda domaći zrak učini nešto pa ne bude IVF potreban 🤞🏻

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

maki994
    18. Svibanj 2020. 10:43

Anitram, zao mi je. Ali samo hrabro. Drugacije ne ide. ❤️

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

silver
    18. Svibanj 2020. 11:11

maki994

Moguce, sve je moguce 😂 evo grafa
    https://ibb.co/2gqTTmy Ma da i u njega se bas ne mogu pouzdati jer lose spavam zadnjih dana tako da eto… katastrofalan ciklus 🙄

Ja mislim da ti ovulacija slijedi, po tempici bi rekla da imaš ovaj pad prije O...ja ti ne bi preporučila drugačiji test ako si ovaj ciklus počela sa jednim, kombiniranje će te jos više zbuniti...kako hoćeš, ali to je moje mišljenje ne znam...ako ti ove ne pašu promjeni ih drugi ciklus (ako bude potrebno hehe)! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

zabrinutakata
    18. Svibanj 2020. 11:12

Jutro zene jos imam 3 dana do mrnstruacije jutros mi je dosla muka samo.sta nisam povratila i znoj me oblija sad nista …jel moguce da sam trudna 😘🙏

silver
    18. Svibanj 2020. 11:13

🦋Anitram1982🦋

Evo da javim da je moja beta negativna. Idemo dalje. Samo da jos M dode. A hoce jer bolovi su tu a i prestajem sa progesteronom tak da ona je tu za koji dan. 17.6 dogovor za IVF/ICSI. 😊

Žao mi je Martina...Još jedan pokušaj prije IVF tko zna....Držim ti fige za sve!!!

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

silver
    18. Svibanj 2020. 11:16

Ja danas dobila svoje rezultate briseva i PAPA testa danas, sve ok, svi brisevi negativni, PAPA uredan. Sljedeći tjedan zakazan spermio i sljedeći ciklus (ako ovaj kao ono ne dogodi se ništa) HSG! Danas vadila krv za hormone...iako doktor kaže pogledom na grafove BBT misli da hormonalnih problema nema...no vidjet ćemo...

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

Fancy
    18. Svibanj 2020. 11:25

zabrinutakata

Jutro zene jos imam 3 dana do mrnstruacije jutros mi je dosla muka samo.sta nisam povratila i znoj me oblija sad nista …jel moguce da sam trudna 😘🙏

Ovo me podsjeca na pitanje iz tinejdzerskih magazina. 😂

Not that fensi, ekšli..

Sara 🌸
    18. Svibanj 2020. 11:30

Fancy

zabrinutakata

Ovo me podsjeca na pitanje iz tinejdzerskih magazina. 😂

Dragi Lastane..... 🙈🙈 oprosti Kato, al stvarno je. 

silver

Ja danas dobila svoje rezultate briseva i PAPA testa danas, sve ok, svi brisevi negativni, PAPA uredan. Sljedeći tjedan zakazan spermio i sljedeći ciklus (ako ovaj kao ono ne dogodi se ništa) HSG! Danas vadila krv za hormone…iako doktor kaže pogledom na grafove BBT misli da hormonalnih problema nema…no vidjet ćemo…

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

18. Svibanj 2020. 11:48

Hvala vam cure. I evo ovako jos nesto od mene za sve vas. Kad sam dosla prvi put na forum mislila sam da se necu dugo zadrzati. Ne zato sto cu ostat T nego zato sto cu dobiti odgovor na pitanje i to je to. No medutim prevarila sam se. Ovdje sam dobila mnogo odgovora na pitanja za koja nisam ni znala da cu ih postavljati. Dozivila sam puno rijeci utjehe od zenica koje prozivljavaju istu ili slicnu sudbinu. Neki vise neki manje neki gore neki bolje. Svakom je njegov kriz najtezi koliko god on bio velik. Stvorila sam i neka lijepa prijateljstva koja su se razvila ne vezano za ovu temu i sa tim zenicama sam u privatnom kontaktu i zelim im ovim putem reci da im se zahvaljujem na podrsi od pocetka do sada i da se nadam da cemo uskoro imat bebace u rukama i sjediti na kavi i smijat se svemu. ❤ Tera ❤ Zvjezdica37❤ Mallla❤ Ljubicica❤Marinalin❤. Mnogo zenica je otislo na ljepse teme. Mnoge su odustale a neke su jos uvijek ovdje. Zelim rec da budete ustrajne. Onda kad ne mozete zapnite i krenite naprijed. Kad vam je najteze sjetite se da niste same. Dodite ovdje. Olaksajte dusu. Jer ovdje ste shvacene. I ovdje nema glupih pitanja i smijanja(osim ak niste Trol...onda ste naje... 😉. Pa eto....Kako svaka prica ima i svoj kraj tako je i mojoj prici na ovoj temi dosao kraj. Jer sada krecem u nesto novo, nepoznato, sa ne znam kakvim ishodom. Kazu:" nadaj se najboljem, ocekuj najgore"  pa se i selim na drugu temu. A vama zelim da ubrzo ugledate svoje plusice i drzite mrvice u rukama. Sto se tice odbrojavanja, voljela bi kad bi netko nastavio tradiciju. Pa eto ako ima netko voljan neka se javi. ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.