Lucky, mene ovaj mjesec trakice izludise 😂 vec 5 dana ih radim evo zadnja dva dana i po dva puta dnevno. I cijelo vrijeme crtica ista. Malo je tamnija od onog prvog dana ali samo malo. Ali generalno je dosta tamna. Nisam ni tamo ni ovamo, ni da ce doci ni da je prosla 🙄
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Didi, ovo izgleda kao pozitivan 👍 najbolje da uradis neki digitalni da si potvrdis, nije rano tako da slobodno mozes da budes sigurna 😃
Jojj Maki hvala ti nisam bila sigurna jer sam vidjela kod Kiky ona je stavljala testice,stvarno je pozitivan?evo placem od srece samo da vjestica ne dodje, e bas nemam nikakvu digitalni a i ne mogu do grada, procvat cu sutra ujutro napraviti taj isti ali s jutarnjim urinom,
Hehe samo polako i smireno i pozitivno razmisljaj🤞 Crtica se lijepo vidi, sumnjam da je lazna. Najbolje da probas ujutro sa jutarnjim mozda jos ljepse pokaze. Drzim fige da bude sve u redu 🤞
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Didi, ovo izgleda kao pozitivan 👍 najbolje da uradis neki digitalni da si potvrdis, nije rano tako da slobodno mozes da budes sigurna 😃
Jojj Maki hvala ti nisam bila sigurna jer sam vidjela kod Kiky ona je stavljala testice,stvarno je pozitivan?evo placem od srece samo da vjestica ne dodje, e bas nemam nikakvu digitalni a i ne mogu do grada, procvat cu sutra ujutro napraviti taj isti ali s jutarnjim urinom,
Hehe samo polako i smireno i pozitivno razmisljaj🤞 Crtica se lijepo vidi, sumnjam da je lazna. Najbolje da probas ujutro sa jutarnjim mozda jos ljepse pokaze. Drzim fige da bude sve u redu 🤞
Hvala 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞😘
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Lucky, mene ovaj mjesec trakice izludise 😂 vec 5 dana ih radim evo zadnja dva dana i po dva puta dnevno. I cijelo vrijeme crtica ista. Malo je tamnija od onog prvog dana ali samo malo. Ali generalno je dosta tamna. Nisam ni tamo ni ovamo, ni da ce doci ni da je prosla 🙄
Pa ja ne znam vise ni sama, rekoh dragom gle ima da hopsamo htjelo ti se ili ne 😂 nista ne prepustamo slucaju. piskit cu trakice i dalje sva sreca imam ih na bacanje sad, pa il ce pik il ce m, al da me izluduju ko i tebe bome da 🙈 makar citam tu i cujem od dosta cura da sve nekako imaju problema ovih dana, nesto je u zraku protiv nas 😂
Hahaha da, to sam i ja rekla. Hopsamo dokle god je tamna, sve je dobro dokle god ne krene svijetliti zar ne? 😅
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Didi test je pozitivan, zelim ti urednu i mirnu trudnocu , javi nam kad ides na prvi pregled. Sta si rekla koji ti je dan ciklusa?
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Didi, kazi nam i imas li simptoma kakvih? 😃😃
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Didi test je pozitivan, zelim ti urednu i mirnu trudnocu , javi nam kad ides na prvi pregled. Sta si rekla koji ti je dan ciklusa?
Hvala Rita, jako sam uplašena, ali sretna i stalno si govorim moras misliti pozitivno, bit ce sve u redu, jos muzu nisam nista rekla, napravit cu jos jedan ujutro da budem sigurna, pa cu sutra zvati ginekologa, danas mi je 29dan ciklusa i sutra bih trebala dobiti
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Maki samo bolne grudi, i neku tupu bol dolje, malo jajnike osjecam ali ne stalno,nesto kao menstrualni bolovi ali slabije, valjda ce biti sve ok, 13dc sam osjetila jajnik i popiskila lh trakicu nesto je bila tamnija, keksali smo se 11,12i13dc i to je to,mislim sa mi je ovulacija bila 13ili14dc,a od 9dpo su me bradavice pocele boliti, 10dpo taj dan su me toliko grudi boljele uzasno, poslije se bol smanjila ali bole i dalje, sutra trebam NE dobit pa cemo vidjeti, hvala vam puno na pomoci😘
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
Maki samo bolne grudi, i neku tupu bol dolje, malo jajnike osjecam ali ne stalno,nesto kao menstrualni bolovi ali slabije, valjda ce biti sve ok, 13dc sam osjetila jajnik i popiskila lh trakicu nesto je bila tamnija, keksali smo se 11,12i13dc i to je to,mislim sa mi je ovulacija bila 13ili14dc,a od 9dpo su me bradavice pocele boliti, 10dpo taj dan su me toliko grudi boljele uzasno, poslije se bol smanjila ali bole i dalje, sutra trebam NE dobit pa cemo vidjeti, hvala vam puno na pomoci😘
Sretnoooo! Želim ti uspješnu trudnoću. Definitivno zaslužuješ svoju 🌈 nakon svega proživljenog 💜
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Sretnoooo! Želim ti uspješnu trudnoću. Definitivno zaslužuješ svoju 🌈 nakon svega proživljenog 💜
Hvala nadam se da ce ovaj put biti sve ok..
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji