Ova zadnja djeluje tamnije ali to je zato se nije osusila jos, to sam maloprije radila...
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Hmmmm, jesi ti to CD17 danas? Znači ovo su CD12-17 trakice? Ja mislim da pik dolazi, možda danas-sutra...Sumnjam da bi ti testna linija bila takva da je LH nizak ili da ne stiže...(pogotovo ako kažeš da inače nisu tako tamne)...
💁🏻♀️36
💁🏻♂️37
Pokušavamo od 1/20
Biokemijska 2/21
Da vas pitam nešto. Ovaj ciklus mi je stvarno čudan, kakva je vama menstruacija po viskoznosti, ne znam kako da drugačije pitam,meni se sve rasteže, krvava sluz bude barem 40-50 cm dok se dignem da se obrišem, nikad u životu nisam primijetila da je menstruacija sluzava.
Hej meni je tako svaki put, ono dignem se s wc skoljke a ono sluz dugacka, meni je to normalno..
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Jutro zene… Evo mene opet ganjam trakice… ako neka zna sta se desava neka me prosvjetli 🙄
https://ibb.co/QMdMJGy
Moje lh trakice u zadnjih 5 dana… prosli mjesec sam iste radile uhvatile su mi pik, a prije i poslije su bile dosta svjetlije od ovih sad. Danas mi je trebala biti ovulacija po mojoj nekoj racunici… Sve mi se cini da nemam cemu da se nadam ovaj mjesec… vidjet cu jos sta ce biti s bazalnom 😕
Pogledaj koja je osjetljivost trakica. Po mome su za tebe preosjetljive. Trebaju ti neke koje nisu toliko osjetljive. Tako je i meni. I uvijek se cini kao pozitivna ili da ce sad biti al nije.
Silver, da, danas mi je 17dc. Od 12dc sam pocela testirati, zadnjih dana i po dva puta dnevno. Bas mi je cudno ali mislim da nesto ne stima. Radit cu naravno jos par dana da vidim hoce li bar poceti svjetliti.
Anitram, 25 su jacine. Moguce je da su i preosjetljive. Ma da sam radila i prosli i pretprosli mjesec sa njima znale su mi biti i svjetlije. Ali ocito opet ovisi od ciklusa. Ostaje mi samo vidjeti jos par dana sta ce biti.
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Pozdrav cure , nove i stare :)
Javljam se opet nakon nekog vremena u potrazi za savjetom, a mozda i samo utjehom 😒
Ima li netko iskustva sa inzulinskom rezistencijom? Gin mi je preduge cikluse uspio izregulirati terapijom Glucophage, ali taman kad smo dragi i ja odlucili aktivno poceti raditi na prinovi, dogodila su mi se dva krvarenja usred ciklusa, svaki nakon 15 dana. Dakle recimo da su mi nakon normalnih 31 dc, dva zaredom bila 15dc. Danas je evo 12dc, bojim se sta ce bit za koji dan. Lh trakica danima vec iste nijanse. Zbog korone mi je bio otkazan termin za uzimanje briseva i papa testa 🙄
Ispričavam se na uletu i negativnosti, ali evo ocito dozivljavam prvu krizu nakon 2g (neredovitog) pokusavanja, i dobro bi mi dosao koji savjet osoba koje prolaze kroz istu ili slicnu situaciju, jer na kraju krajeva, vi jedine razumijete taj osjecaj 🤗
Imam ja IR i pijem Glucophage. Treba malo vremena da on pocne djelovati, kao i svaki lijek. Ja sam ga pocela piti u petom mjesecu prije dvije godine, a ovulaciju dobila u sestom i tako svaki drugi mjesec jer mi jajnik lijevi nije radio uopce. Kasnije sam isla na mpo pa nisam ni pratila toliko zbog stimulacije iako sam ga i dalje pila. Sad nakon poroda/pobacaja, ponovno ga pijem i imam ovulaciju na oba jajnika i redovite cikluse. Meni je metformin puno pomogao, samo budi strpljiva. Njega pijem navecer, a gynositol ujutro i ta mi je kombinacija do sada donijela najvise ucinka. Sretno.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
maki994 može biti više razloga, ali mislimnda bibtrebala nabaviti onenod 40 osjetljivosti. Očito ti je LH dosta visok.
Nekada može bit cista u pitanju pa da trakica reagira!
Za sad nastavi pratit pa će se iskristalizirat što je, kakva ti je temperatura?
url=https://lilypie.com]
Moguce, sve je moguce 😂 evo grafa
https://ibb.co/2gqTTmy Ma da i u njega se bas ne mogu pouzdati jer lose spavam zadnjih dana tako da eto... katastrofalan ciklus 🙄
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Sta mislite da kupim danas neki od 40 jacine da ga probam? Ili je sad vec kasno?
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Evo da javim da je moja beta negativna. Idemo dalje. Samo da jos M dode. A hoce jer bolovi su tu a i prestajem sa progesteronom tak da ona je tu za koji dan. 17.6 dogovor za IVF/ICSI. 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji