Danas sam mjerila ujutro, popodne i sada i nije se mijenjala. Stalno je 37.
Bas cu malo pratit…Ma imam osjecaj da mi se nesto dogadja u tijelu i da se borim s necim, grcevi su non stop neznam vise di ih nema.
I meni isto tako. Samo da ne procurimo. 🙏
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Hvala cure na motivaciji ❤️ nadam se da ćemo sve pokrit pa da se imam čemu nadati.
I da se nadovežem na trudnoću i povišenu tjelesnu temperaturu u trudnoći ona bude do 37.5 i ne smatra se tada onom kao kad smo bolesni... Ali ima uvijek iznimki, ne mal broj puta su cure imale temp. Ispod 37 a bile su trudne ili netko uvijek od ovulacije do M ima 37. Znači ne može se po nekoliko usput mjerenih temperatura zaključivati o trudnoći.
Ipak namnte povišene temp. Daju nadu...
url=https://lilypie.com]
Imaš pravo Malla. Povišena temp svakako nije siguran pokazatelj T, ali eto može nešto i značiti i dati nadu. 😊 Vidjet ćemo. 🍀
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Znaci ispadam iz igre😂😂😂
Imaš još vremena da skoči 😂
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Pozdrav svima. Malo sam ispala iz štosa oko lh trakica pa da vas pitam ako je netko imao situaciju da nije uhvatio pik a da je ovulacija bila . Još mi je čudno što nisam imala klasične simptome koje imam uvijek oko ovulacije po čemu znam da je bila i da je prošla. 12 dan ciklusa vodeći folikul je bio 12 mm ,ako raste cca 2 mm na dan ovulacija je trebala biti jučer,danas. Bila sam prehlađena zadnja 3-4 dana i pila sam lupocet, ali mislim da on ne utječe na ovulaciju . Dali griješim?
Ja imam neki bezvezni toplomjer i imam 36😂😂😂
I ja imam 36,4 😂 ali ako nije došlo do implatacije i ne bude više od 36 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji