Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    silver
    16. Svibanj 2020. 17:39

Hej cure imam pitanje za one koje su probale. Razmišljam o nekoj skoroj budućnosti i testovima koji će biti potrebni ako ne zatrudnim uskoro. Ima koja od vas da je išla na HSG da provjeri da li su jajovodi prohodni?? Zanima me da li je bolno tako kako čitam po netu horor priče. Ja sam mislila da to ne boli jer je procedura prilično jednostavna, ali eto potražila sam što žene pišu i neke pišu stvarno katastrofalna iskustva. Razumijem da boli ako jajovodi nisu prohodni pa se stvara pritisak nakon ulaska tekućine, ali ne znam vjerojatno ima veze i sa puno toga ostaloga, opuštenost, prag boli i sl. Ako je koja bila pliz recite mi kako je vama bilo! 

💁🏻‍♀️36
    💁🏻‍♂️37
    Pokušavamo od 1/20
    Biokemijska 2/21

pixie14
    16. Svibanj 2020. 17:52

Siijjj

pixie14

curke citam sada malo sto nisam stigla… ovo sto spominjete sa sluzi je ovulacihako krvarenje, meni se dva puta dogodilo pa sam se uspanicarila i otrcala doktoru, rekao je da je to normalno u ciklusima kada nam je imunitet malo losiji i da ne utjece na plodnost.

kako mi moze bit ovulacijsko krvarenje ako su lh trakice doslovno bijele?

E vidis taj dio nisam opazila 😂 Oprosti... 

• Hanna92
    16. Svibanj 2020. 17:53

Lucky🍀

Hanna92

Pozdrav svima Vama.
    Nova sam u ovom svemu i iskreno trebam Vašu potporu.
    Pokušavamo 4 mjeseca i uvijek dođe na vrijeme, nekad i 1 dan ranije.
    Ciklusi su mi 27,28 dana.
    Ovulacija mi je ovaj mjesec bila na 13dc, danas mi je 29 dc, jučer sam ili prekjučer trebala dobiti. No ništa, osim što sam jučer vidjela kapljicu jedva vidljivu na ulošku, jer nosim da nebi slučajno dobila.
    2 dana već imam grčeve, napeta sam, i temperatura mi je 37.4, Inaće mi bude 36.8. I da sise ne bole, ali su strašno napuhane.
    Radila sam jučer i danas test i negativni.
    Ne znam evo šta da mislim.

Hmmm…meni je prosli ciklus bilo isto tako da je kasnila 4 dana, temperatura stalno 37, cice velike i strasno bolne, testovi negativni, na kraju sam ipak dobila 🤷🏼‍♀️
    Ali pricekaj ti jos dan dva pa ponovi test, mozda je bila kasnija implantacija i primilo se nesto, ali testovi jos ne mogu uhvatit. Mozda je bila neka sjenica, a ti nisi obracala paznju na to? Drzim ti 🤞🏻 da se na kraju ipak pokaze plusic 🍀

Iskreno nisam obračala i gledala sjenice... Možda je bila ne znam, jučer odvezeno sa smećem jer ono reko stići će ono ništa. 
    I još jedno nos mi curi, a nisam ni bolesna ni prehlađena. 🤔 Ponovit ću za 2 dana, tj u ponedjeljak skokniti do ljekarne po novi, naravno ako ne dođe... 

maki994
    16. Svibanj 2020. 17:54

Anitram, napravi sutra opet test ako M ne dodje. Sve je moguce do tad, znas i sama 😃🤞

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

16. Svibanj 2020. 18:33

maki994

Anitram, napravi sutra opet test ako M ne dodje. Sve je moguce do tad, znas i sama 😃🤞

Znam. M ne treba doc tek u ponedjeljak 🤭💚

16. Svibanj 2020. 18:34

Lucky🍀

Anitram i Hanna cekamo daljnje testice i nadamo se plusicima 🤞🏻nema predaje 💪🏼

👏👊🤝💪

16. Svibanj 2020. 18:34

🦋Anitram1982🦋

maki994

Znam. M ne treba doc tek u ponedjeljak 🤭💚

Ma tu je+ ne brini❤❤❤

16. Svibanj 2020. 20:04

Ljudi citam vas sve, ja nemam sta cekat nismo pokrili O tako da sam skroz neopterećena znam da nista od T ovaj mjesec😋 martina ti si vec otpisala a i sama znas da dok ne okasni nista nije gotovo.. Polako i strpljivo drzimo ti svi 🤞 

pixie14
    16. Svibanj 2020. 21:02

Martina sretno 😚
    Mene pisi za 10.6., definitivno ovaj put 😀

Rita37🤰
    16. Svibanj 2020. 21:21

🦋Anitram1982🦋

Evo i ja sam danas na 12dpo napravila jedan i negativan je. Tako da i ja otpisujem ovaj ciklus i pozdravljam vantjelesnu oplodnju koje ce vjerojatno biti i 6 mjesecu jer ovaj necemo uspit buduci idem u Hrvatsku 29.5 na 2 tjedna. Taman kad bi trebala biti O. Pa eto ostat ce nam onda da probamo prirodnjak 🤭🤭🤭

Zao mi je Martina.... Al opet dok ne procuris nista nije sigurno...
    🙏🔎  Svakako sretno u Hrv i opusteno! 🍀 🍀 🍀 🍀 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.