Ehh, ja danas na 12dc planiram prvi put pokusati sa Lh testom, kupit cu clearblue o kome sam ovdje vec pitala. Sad me intwresuje da li je bitno u koje vrijeme tokom dana treba da se napravi test, da li je bitno to uopste?
Fancy ja sam ovaj mjeces koristila cb test za ovulaciju,ja sam ujutro radila par dana i dva dana za redom mi je pokazalo smajlic
E to mene buni ako pokaže 2 dana .. Ja ne znam dal da se onda odma i 2 dan keksamo ili je dosta ka 1 dan.. Pitam jer kao sperma se nenstigne rekuperat bla bla.. Koja solucija je bolja 1x ili 2x
🤦♀️🤦♀️🤷♀️😁
Tonia nemam apsolutno nikakvih simptoma. Pokusavam ih osluhnut al bezuspjesno. Nema ih. 🤷♀️
https://postimg.cc/FfYjLhYv
Evo kad se malo posusila, 5 min nakon prve a 10 min nakon testiranja
Danas vise ne moras. Al sutra da. 👍
Curke ja vas pozdravljam, čekam 1.pregled u cetvrtak. Veliko je uzbudjenje, trbuscic vec malo raste s obzirom da mi je 4.trudnoca vidi se kao kad sam u 1.trudnoci bila s 3.mj.trudna hehe. Nije jako ali tu je još ga skrivam rekla sam samo svojoj kumi. Od simptoma bolne cicke, malo se i budim po noci kad sjedim ne mogu bas jaaako dugo na jednom mjestu i u leđima me nisko boli pak kad duze stojim. Hvala vam za svu podrsku i lijepe rijeci bile ste mi super. Škicat cu vas malo.
Super. Bit ce to sve i redu. 🤞 Sretno dalje 🤞
Test negativan, menstruacije još nema. Sad opet ispočetka 🤦♀️😩
Nista ne mora znaciti,kad ti je bila O ?jesi pratila trakicama
Ostala sam bez trakica 13 dc, a 14 i 15 dc sam imala jake bolove u desnom jajniku, pa sam pretpostavljala da je bila tada.
Neću se nadati za ovaj mjesec jer na 30dc bar bi pokazalo sjenu sjenine da ima nešto.
🤔
05.12.2022 💗
https://postimg.cc/FfYjLhYv
Evo kad se malo posusila, 5 min nakon prve a 10 min nakon testiranja
Danas vise ne moras. Al sutra da. 👍
Kupila sam jos 2, pa vidjet cu kakva je sutra situacija onda 🤔
Not that fensi, ekšli..
Mašnica sretno na pregledu!
Hmm ove gravigdnost trakice nisan nikad koristila al po boji crtice sutra ili ptrkosuta bi mogao bit pik!
Savjet za učestalost sexa nemam, nije mi ništa upalilo pa mi je bolje ne davat savjete kad me i samu ista pitanja more. Kad? Koliko često? Čuvat spermu ili ne.... Ahhh 100 pitanja....
url=https://lilypie.com]
Mislin da je u te dane najbolje malo Normabelića i čašica, dvi vina pa udri brale 😁
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Hmm ove gravigdnost trakice nisan nikad koristila al po boji crtice sutra ili ptrkosuta bi mogao bit pik!
Savjet za učestalost sexa nemam, nije mi ništa upalilo pa mi je bolje ne davat savjete kad me i samu ista pitanja more. Kad? Koliko često? Čuvat spermu ili ne…. Ahhh 100 pitanja….
Nisam uspjela naci Gravignost test ovaj put u dmu. Ovi su nesto jeftiniji, 2.5 eur po komadu pa sam se odmah opskrbila sa vise komada 🥳
Nadam se da je tako kao sto kazes i da cu uhvatiti taj famozni pik 🤗
Not that fensi, ekšli..
Savjet za učestalost sexa nemam, nije mi ništa upalilo pa mi je bolje ne davat savjete kad me i samu ista pitanja more. Kad? Koliko često? Čuvat spermu ili ne…. Ahhh 100 pitanja….
Nisam uspjela naci Gravignost test ovaj put u dmu. Ovi su nesto jeftiniji, 2.5 eur po komadu pa sam se odmah opskrbila sa vise komada 🥳
Nadam se da je tako kao sto kazes i da cu uhvatiti taj famozni pik 🤗
3 eur zapravo, al to je ok
Not that fensi, ekšli..
Sortiraj odgovore
Najstariji