Tonia nemam apsolutno nikakvih simptoma. Pokusavam ih osluhnut al bezuspjesno. Nema ih. 🤷♀️
Anita, kad mozes raditi test najranije a da ne bude lazno pozitivan? Drzim ti 🤞 da bude pluscina velika. Sretno 🤗
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Tonia nemam apsolutno nikakvih simptoma. Pokusavam ih osluhnut al bezuspjesno. Nema ih. 🤷♀️
Anita, kad mozes raditi test najranije a da ne bude lazno pozitivan? Drzim ti 🤞 da bude pluscina velika. Sretno 🤗
Mislim da je pisala da je 15.05.
I ja mislim na nju 🥰
Not that fensi, ekšli..
https://postimg.cc/PLV2g6wX
Sta mislite, jel ovo blijeda crtica na lh testu 12 dc ako bi O trebala nastupiti za 2, najdalje 3 dana?
Ovaj mj sluzi jos nema a pocnem je primjecivati od 8, ili 10 dc inace.
Hmm mislim da je još dosta blijeda…al opet svaki test drugačije nekak pokazuje te crte u odnosu na dane…
https://postimg.cc/CBYk6kvh
Evo jos jedna nakon tacno 10 min, dalje necu gledati.
Da li raditi opet veceras ili cekati sutra?
Izvinjavam se svima ako sam dosadna, ovo mi je prvi put da pokusavam trakicama ispratiti O
Pricekaj sutra ujutro s prvim urinom pa stavi sliku obavezno 😋
Hmm, na uputstvu pise bas da se ne preporucuje sa jutarnjim, tako da ce to otprilike biti u slicno vrijeme kao i danas 🤞
Not that fensi, ekšli..
Mrljica potpisujem... Malo se OPUSTIT i udriii,😂😂😂
Fancy ma hoćeš, ako i ne uhvatiš baš pravi pik moći ćeš zaključiti kada je otprilike bio. Ma nek on odmah bude dobitan da ne moraš ništa o tome učiti!
url=https://lilypie.com]
Mrljica potpisujem… Malo se OPUSTIT i udriii,😂😂😂
Fancy ma hoćeš, ako i ne uhvatiš baš pravi pik moći ćeš zaključiti kada je otprilike bio. Ma nek on odmah bude dobitan da ne moraš ništa o tome učiti!
Htjela sam samo testirati svoju intuiciju i simptome koje osjecam, ako utvrdim da je O otprilike kad i osjecam da jeste, mozda se necu vise baviti trakicama. A upalilo je nazalost, 2 puta od 4 ciklusa ukupno al nije se odrzalo 🥺
Not that fensi, ekšli..
Na koji način su vam dečki, muževi podrška kad dođe M ili bude -?
Moj kaze bit ce sljedeci mjesec 🤷♀️😁
Meni se prethodni put cinilo da sam ja bila podrska njemu 😔 bio je bas tuzan kad sam mu rekla, a to mi nekako jos teze pada 😢
Not that fensi, ekšli..
Moj kaze bit ce sljedeci mjesec 🤷♀️😁
Tako i moj jutros kad je bio minus...meni danas treba razgovor, a još smo se samo posvađali jer on boja kuću pa je obostrana nervoza. Sutra bi trebala birat vjenčanicu, al baš i nemam volje trenutno. Trebao je ić sa mnom u taj grad, a sad ko zna dal će zbog bojanja. 😭😢
Zavisi. Ak koristim test od 25ie osjetljivosti onda mogu vec sada probat, ali 25 ie osjetljivosti ne bi sada pokazao crtu. Jer danas sam tek 7DPO. Vrijeme kad se implantacija desava ako se uopce desila oplodnja. Znaci moram cekat minimalno 12DPO da probam sa testom od 25Ie osjetljivosti.
Sortiraj odgovore
Najstariji