Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Svibanj 2020. 18:20

KDS

Hcijnas

KDS

Na koji način su vam dečki, muževi podrška kad dođe M ili bude -?

Moj kaze bit ce sljedeci mjesec 🤷‍♀️😁

Tako i moj jutros kad je bio minus…meni danas treba razgovor, a još smo se samo posvađali jer on boja kuću pa je obostrana nervoza. Sutra bi trebala birat vjenčanicu, al baš i nemam volje trenutno. Trebao je ić sa mnom u taj grad, a sad ko zna dal će zbog bojanja. 😭😢

Jesan keksic i sve ce se rijesiti😉

KDS
    11. Svibanj 2020. 18:23

Anitram1982

KDS

Hcijnas

KDS

Tako i moj jutros kad je bio minus…meni danas treba razgovor, a još smo se samo posvađali jer on boja kuću pa je obostrana nervoza. Sutra bi trebala birat vjenčanicu, al baš i nemam volje trenutno. Trebao je ić sa mnom u taj grad, a sad ko zna dal će zbog bojanja. 😭😢

Da je bar tako...kad je ljutko možeš pokušavat šta god...neće

11. Svibanj 2020. 18:23

Miakamo

Anitram1982

Tonia nemam apsolutno nikakvih simptoma. Pokusavam ih osluhnut al bezuspjesno. Nema ih. 🤷‍♀️

Anita, kad mozes raditi test najranije a da ne bude lazno pozitivan? Drzim ti 🤞 da bude pluscina velika. Sretno 🤗

I da zaboravih napisati hvala na figama 😉💚

Fancy

Miakamo

Anitram1982

Tonia nemam apsolutno nikakvih simptoma. Pokusavam ih osluhnut al bezuspjesno. Nema ih. 🤷‍♀️

Anita, kad mozes raditi test najranije a da ne bude lazno pozitivan? Drzim ti 🤞 da bude pluscina velika. Sretno 🤗

Mislim da je pisala da je 15.05.

I ja mislim na nju 🥰

KDS

Moj kaze e hebiga. Sta sad....Sljedeci mjesec ne bu dosla. 🤭🤭🤭

Sara 🌸
    11. Svibanj 2020. 18:24

Nama se tek zakuhava, al već ga vidim kad nekad ja postanen luda. Smiri u trenu. Virujen da ce tako bit i ubuduce. 
    Ne znam dali ste čuli za onu Youtubericu Desi Perkins, inace ne pratim lik i djelo, al danas su svi objavili kako je ostala trudna, nakon 6 godina je uspjela sa.potpomognutom. 
    I gledan taj video, i odjednom mi samo suze krenu.  Prakticki smo u isto vrime tribale rodit. Onda jos na IG gledam je sa stomakom, bas me slomilo. 
    Kao, drago mi radi žene, al tribala sam i ja sad tako.. 😔 A muz onda samo zagrlija i čeka. 

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

11. Svibanj 2020. 18:24

KDS

Anitram1982

KDS

Hcijnas

KDS

Da je bar tako…kad je ljutko možeš pokušavat šta god…neće

Uf kod kog da 🤭. Sam pocnem usisavat po kuci. 🤭🤭🤭. Onda moras naci drugi nacin da se ugladis 😉💆‍♀️

Kiky 🥰
    11. Svibanj 2020. 18:28

KDS

Hcijnas

KDS

Moj samo kaze bit ce drugi mjesec. On se uopce ne sekira ko ja. Zna mi reci nekad da pretjerujem sa tim trakicama i svim tim. Bila sam mu kupila cink da pije prije par mj pa je pio jako kratko i kao da je dosta pospan od tih tableta i prestao je pit. Inace ni ne voli pit ni tablete ni nista tako da ga vise nisam ni forsirala 🙄🙄

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

11. Svibanj 2020. 18:29

KDS

Anitram1982

KDS

Hcijnas

KDS

Da je bar tako…kad je ljutko možeš pokušavat šta god…neće

Uff moj je bia tezak za popizdit prije, nije j*** zivu silu kad se naljuti haha sad je skuzio da sam ja pretvrdoglava.. Sinoc smo nes kombinirali kad cemo i ja kazem tri datuma kao 2 dana prije O, O i dan iza O.. Kaze on meni uff to mu je previse 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ da se nece oporavit hahah ja gledam luda ko šiba u najvaznije dane on ka govori jel moze 2x.. Ja rekla ok.  I legli i on krene oko mene i na kraju se poseksamo.. Njemu cim ja kazem je to stres i onda me odjebe da moze mirne duse u akciju jer mu je sve drugo presing.. Mislim da on kad ja dobijem M bude sjeban jer misli da je to radi njega (iako oboje imamo male probleme) 

maki994
    11. Svibanj 2020. 18:31

KDS

Ja sam ovaj zadnji put bas nekako razocarana bila, citavo jutro sam plakala, jer sam imala neki drugaciji osjecaj i nadala sam se. Muz je bio uz mene cijelo vrijeme, grlio me i rekao necemo pricati o tome da se jos vise ne deprimiramo. Tako je i bilo, poslije me je cak uspio malo i nasmijati. Nekad bas tezim tome da stalno o tome pricamo, stalno nesto objasnjavam, neke uslove postavljam. On je tu ipak opusteniji, nekad se nazivciram zbog toga ali i mislim da je to bas onaj balans koji mi treba. 

👩🏻‍💼26god ( blagi PCOS )
    👨🏻‍💼30god (sve uredno)
    👫🏻3 godine braka
    🦋pokusavamo od 02/2019
    04.03. HSG🤞

11. Svibanj 2020. 18:34

maki994

KDS

Ja sam ovaj zadnji put bas nekako razocarana bila, citavo jutro sam plakala, jer sam imala neki drugaciji osjecaj i nadala sam se. Muz je bio uz mene cijelo vrijeme, grlio me i rekao necemo pricati o tome da se jos vise ne deprimiramo. Tako je i bilo, poslije me je cak uspio malo i nasmijati. Nekad bas tezim tome da stalno o tome pricamo, stalno nesto objasnjavam, neke uslove postavljam. On je tu ipak opusteniji, nekad se nazivciram zbog toga ali i mislim da je to bas onaj balans koji mi treba.

Bas tako balans 😋

Ps. Curke meni danas lh bijelija nego jucer 🤦‍♀️https://ibb.co/4Rmt3CL

Fancy
    11. Svibanj 2020. 18:37

Hvala i tebi sto mislis na mene. Jos malo pa cemo vidit. Ali ako i ne bude nista nije smak svijete. Idemo dalje. Samo mogu biti jaca i ustrajnija. 😉 Isto kao i ti i sve ostale zenice 

E to je taj stav 🤞🤗
    Ja se tjesim recimo tako sto se pretplatim na tretman nove zone IPLom, jer cekam M da smijem otici na tretman pa kontam, e, ako ne bude T ovaj mj, idem se pocastiti jos jednom zonom 😂 upravo sad muzu govorim kako cu da se bacim u trosak i da se pocastim iduci mj ako ne bude nista od plusica 😂🤔

Not that fensi, ekšli..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.