Na koji način su vam dečki, muževi podrška kad dođe M ili bude -?
Moj kaze bit ce sljedeci mjesec 🤷♀️😁
Tako i moj jutros kad je bio minus…meni danas treba razgovor, a još smo se samo posvađali jer on boja kuću pa je obostrana nervoza. Sutra bi trebala birat vjenčanicu, al baš i nemam volje trenutno. Trebao je ić sa mnom u taj grad, a sad ko zna dal će zbog bojanja. 😭😢
Jesan keksic i sve ce se rijesiti😉
Tako i moj jutros kad je bio minus…meni danas treba razgovor, a još smo se samo posvađali jer on boja kuću pa je obostrana nervoza. Sutra bi trebala birat vjenčanicu, al baš i nemam volje trenutno. Trebao je ić sa mnom u taj grad, a sad ko zna dal će zbog bojanja. 😭😢
Da je bar tako...kad je ljutko možeš pokušavat šta god...neće
Tonia nemam apsolutno nikakvih simptoma. Pokusavam ih osluhnut al bezuspjesno. Nema ih. 🤷♀️
Anita, kad mozes raditi test najranije a da ne bude lazno pozitivan? Drzim ti 🤞 da bude pluscina velika. Sretno 🤗
I da zaboravih napisati hvala na figama 😉💚
Tonia nemam apsolutno nikakvih simptoma. Pokusavam ih osluhnut al bezuspjesno. Nema ih. 🤷♀️
Anita, kad mozes raditi test najranije a da ne bude lazno pozitivan? Drzim ti 🤞 da bude pluscina velika. Sretno 🤗
Mislim da je pisala da je 15.05.
I ja mislim na nju 🥰
Moj kaze e hebiga. Sta sad....Sljedeci mjesec ne bu dosla. 🤭🤭🤭
Nama se tek zakuhava, al već ga vidim kad nekad ja postanen luda. Smiri u trenu. Virujen da ce tako bit i ubuduce.
Ne znam dali ste čuli za onu Youtubericu Desi Perkins, inace ne pratim lik i djelo, al danas su svi objavili kako je ostala trudna, nakon 6 godina je uspjela sa.potpomognutom.
I gledan taj video, i odjednom mi samo suze krenu. Prakticki smo u isto vrime tribale rodit. Onda jos na IG gledam je sa stomakom, bas me slomilo.
Kao, drago mi radi žene, al tribala sam i ja sad tako.. 😔 A muz onda samo zagrlija i čeka.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Da je bar tako…kad je ljutko možeš pokušavat šta god…neće
Uf kod kog da 🤭. Sam pocnem usisavat po kuci. 🤭🤭🤭. Onda moras naci drugi nacin da se ugladis 😉💆♀️
Moj samo kaze bit ce drugi mjesec. On se uopce ne sekira ko ja. Zna mi reci nekad da pretjerujem sa tim trakicama i svim tim. Bila sam mu kupila cink da pije prije par mj pa je pio jako kratko i kao da je dosta pospan od tih tableta i prestao je pit. Inace ni ne voli pit ni tablete ni nista tako da ga vise nisam ni forsirala 🙄🙄
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Da je bar tako…kad je ljutko možeš pokušavat šta god…neće
Uff moj je bia tezak za popizdit prije, nije j*** zivu silu kad se naljuti haha sad je skuzio da sam ja pretvrdoglava.. Sinoc smo nes kombinirali kad cemo i ja kazem tri datuma kao 2 dana prije O, O i dan iza O.. Kaze on meni uff to mu je previse 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ da se nece oporavit hahah ja gledam luda ko šiba u najvaznije dane on ka govori jel moze 2x.. Ja rekla ok. I legli i on krene oko mene i na kraju se poseksamo.. Njemu cim ja kazem je to stres i onda me odjebe da moze mirne duse u akciju jer mu je sve drugo presing.. Mislim da on kad ja dobijem M bude sjeban jer misli da je to radi njega (iako oboje imamo male probleme)
Ja sam ovaj zadnji put bas nekako razocarana bila, citavo jutro sam plakala, jer sam imala neki drugaciji osjecaj i nadala sam se. Muz je bio uz mene cijelo vrijeme, grlio me i rekao necemo pricati o tome da se jos vise ne deprimiramo. Tako je i bilo, poslije me je cak uspio malo i nasmijati. Nekad bas tezim tome da stalno o tome pricamo, stalno nesto objasnjavam, neke uslove postavljam. On je tu ipak opusteniji, nekad se nazivciram zbog toga ali i mislim da je to bas onaj balans koji mi treba.
👩🏻💼26god ( blagi PCOS )
👨🏻💼30god (sve uredno)
👫🏻3 godine braka
🦋pokusavamo od 02/2019
04.03. HSG🤞
Ja sam ovaj zadnji put bas nekako razocarana bila, citavo jutro sam plakala, jer sam imala neki drugaciji osjecaj i nadala sam se. Muz je bio uz mene cijelo vrijeme, grlio me i rekao necemo pricati o tome da se jos vise ne deprimiramo. Tako je i bilo, poslije me je cak uspio malo i nasmijati. Nekad bas tezim tome da stalno o tome pricamo, stalno nesto objasnjavam, neke uslove postavljam. On je tu ipak opusteniji, nekad se nazivciram zbog toga ali i mislim da je to bas onaj balans koji mi treba.
Bas tako balans 😋
Ps. Curke meni danas lh bijelija nego jucer 🤦♀️https://ibb.co/4Rmt3CL
Hvala i tebi sto mislis na mene. Jos malo pa cemo vidit. Ali ako i ne bude nista nije smak svijete. Idemo dalje. Samo mogu biti jaca i ustrajnija. 😉 Isto kao i ti i sve ostale zenice
E to je taj stav 🤞🤗
Ja se tjesim recimo tako sto se pretplatim na tretman nove zone IPLom, jer cekam M da smijem otici na tretman pa kontam, e, ako ne bude T ovaj mj, idem se pocastiti jos jednom zonom 😂 upravo sad muzu govorim kako cu da se bacim u trosak i da se pocastim iduci mj ako ne bude nista od plusica 😂🤔
Not that fensi, ekšli..
Sortiraj odgovore
Najstariji